Novice

Nazaj na rubriko Novice
The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy

The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy

Datum: torek, 2. november, 2010

Ime blagovne znamke The Lie (laž), pravzaprav izhaja iz prepričanja, da so oblačila prelepa laž, iluzija, ki je dostopna vsakomur in tako lahko vsak izgleda, kot da se bo ravnokar sprehodil po holivudski rdeči preprogi. In da je to mogoče, je tu za vse tiste, željne glamurja, blagovna znamka The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy.

»Estetika oblačenja se je porodila že v prvih civilizacijah. Takrat je šlo za statusni simbol in pozicioniranje v družbi, današnji življenjski slog pa vse bolj zaznamujejo perfekcionzem, harmonija in dovršenost. Skozi modo se je v naš vsakdan nehote prikradlo zavedanje o lepem, modnem, stilskem, ki ni več rezervirano za izbrance, ampak je postalo temeljna pravica tako Žensk kot moških. Zato je tu blagovna znamka The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy.«

Gostje so si na modni reviji mlade oblikovalke, ki je potekala v hotelu in casinoju Kongo, lahko ogledali tri kolekcije, njihova imena pa že sama po sebi označujejo tematiko in karekteristiko oblačil, ki jih posamezna kolekcija zajema.Tako je The Rock Chic Collection rokovsko obarvana, vendar še vedno zelo glamurozna in šik, The Kingdom of Lace vsebuje preplet čipke na svili, usnju in šifonu, The Golden Collection pa je poletna kolekcija, polna barv ter močnih, živih in živalskih vzorcev, potiskanih na svili, šifonu in satenu.

Med manekenkami so zbrani lahko občudovali Miro Kolar, ki je revijo odprla, Sandro Marinovič, ki jo je zaprla in  finalistko oddaje Slovenski Top Model, Tino Grebenšek, ki je z vrhunskim nastopom več kot opravičila svojo odlično udeležbo v oddaji. Del piste je bilo dvigalo, ki je manekenke dvigalo dva metra visoko in tako omogočilo podroben pogled na prečudovite kreacije vsem obiskovalcem. Zbrane pa je navdušila tudi mlada pevka Sara Kobold, ki z Jernejo sodeluje vse od  Eme 2010. Med povabljenci smo lahko opazili  Majo Ferme, Milana Gačanoviča, Mira Mišljena, Zmaga Jelinčiča Plemenitega z ženo Moniko, poslovneža Joca Pečečnika s sinom Rokom, Martina Štibernika z ženo Jasmino, Brendija, lastnika Vinaga Lea Ivanka, ki je prišel skoraj direktno iz New Yorka, kjer je obiskal Donalda Trumpa in mnoge druge.

Navdušenju navzočih nad kolekcijo priča dejstvo, da se je nekaj kosov prodalo že takoj po reviji. Jerneja pa že snuje novo kolekcijo, ki se obeta ob letu osorej.

Foto: Peter Irman

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Pot med krošnjami Pohorje na Rogli navdušuje obiskovalce od blizu in daleč

pot med krošnjami
torek, 25. februar 2020

Pot med krošnjami Pohorje na Rogli je svoja vrata za obiskovalce odprla 20. septembra lani. Vse od prvega dne privablja številne ljubitelje preživljanja prostega časa v naravi tako iz Slovenije kot tudi izven njenih meja. Od 20. septembra do konca leta 2019 se je po tej poti sprehodilo več kot 60.000 obiskovalcev.

8. Ruthin Tek 2020

tek11.jpg
torek, 25. februar 2020

Zadnji vikend v februarju, od 28.  2 do 1.3.2020 Športno humanitarno društvo Vztrajaj – Never give up, organizira 48-urni neprekinjen humanitarni tek in pohod okoli Blejskega jezera. Ruthin tek letos poteka 8. leto zapored , v spomin na Ruth Podgornik Reš, preminulo ultramaratonko in vrtnarko. Štartno ciljni prostor bo pred Olimpijskim veslaškim centrom Mala Zaka, kjer se vsi udeleženci lahko tudi prijavijo in prispevajo svoj delež. Vsak udeleženec bo prejel bogato darilno vrečko.

Poteguj se za nove smuči Salomon!

Salomon
torek, 25. februar 2020

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za nove smuči Salomon! Te bomo podelili v sredini marca, še prej pa bomo med sodelujoče razdelili 6 Salomonovih kap!

Mednarodno tekmovanje za najboljše kratke kulinarične filme

festival_kulinarike1.jpg
ponedeljek, 24. februar 2020

Mednarodni inštitut za gastronomijo, kulturo, umetnost in turizem (IGCAT) je februarja letos objavil poziv FILM FOOD MENU za prijavo kratkih filmov s področja gastronomije pod krovno tematiko »Kulinarične zgodbe«. Vabljeni k sodelovanju.

Posebno vrtinčenje v savnah Atlantisa

Wellness Atlantis
ponedeljek, 24. februar 2020

V nedeljo, 1. marca 2020 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trst.

Ljubljana išče nove turistične vodnike

ljubljana_april.jpeg
ponedeljek, 24. februar 2020

Turizem Ljubljana od 17. marca do 24. aprila letos organizira tečaj za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika. Po končanem tečaju opravite teoretični in praktični preizkus znanja.

V letu 2019 2,75 milijard evrov iz naslova izvoza potovanj

diagram rasti
petek, 21. februar 2020

Banka Slovenije je objavila vrednost izvoza potovanj za leto 2019, ta znaša 2,75 milijard evrov, kar je za 1,8 odstotka več kot v letu 2018.

Čelada Atomic Savor GT: trojna zaščita za trojno samozavest

Savor GT
petek, 21. februar 2020

S čelado Savor GT je Atomic dosegel tisto, k čemur stremi vsak proizvajalec zaščitne opreme. S sistemom Atomic Live Fit, ki poskrbi za možnost 360 stopinjskega prilagajanja velikosti, boste zaradi popolnega ujemanja preprosto pozabili, da jo nosite.

Nagrajenci akcije Naj wellness

Logo_naj_wellness
petek, 21. februar 2020

Za tiste, ki glasujejo v akciji Naj wellness smo pripravili lepe nagrade. Žrebamo vsak teden!

Nova letalska povezava Tel Aviv - Ljubljana

letalo.jpg
četrtek, 20. februar 2020

Slovenski turizem se je v tem tednu uspešno predstavil poslovni in splošni izraelski javnosti na sejmu IMTM v Tel Avivu. Slovenija je na tem trgu prepoznavna in vse bolj zaželena turistična destinacija, kar se v letošnjem letu pozitivno odraža z vzpostavitvijo nove letalske povezave Tel Aviv - Ljubljana prevoznika Israir Airlines.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije