Novice

Nazaj na rubriko Novice

V Termah Ptuj vam en dan podarijo

Datum: ponedeljek, 2. avgust, 2010

V vročih poletnih dneh tu in tam zapiha kakšen vetrič in tudi ekipo radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« ponese v določeno smer. Tokrat je to proti vzhodu, kjer so nebo v zgodnjem jutru že okrasili baloni pisanih barv. Na Ptuju je namreč potekal tradicionalni balonarski festival. Da pa članom omenjene ekipe ne bi bilo prevroče, so, tako kot že Rimljani, zavili tudi v tamkajšnje terme.

Še vedno imajo največjega

Termalni park Term Ptuj obsega 4.200 m2 vodnih površin. Imajo 13 bazenov s termalno vodo, od tega 6 pokritih in 7 zunanjih, vključno z olimpijskim bazenom, bazenom s tobogani, največjim toboganom v Sloveniji, hitro reko, bazenom s podvodnimi masažami, z valovi in bazenskim del za otroke in njihova majhna razvajanja.

»V Termah Ptuj smo z julijskim obiskom zadovoljni. Podobno si želimo tudi za mesec avgust. Gostje lahko izbirajo med hotelsko namestitvijo, apartmaji, bungalovi in kampom. Naš moto letošnjega poletja pa je »En dan vam podarimo«, in sicer ob bivanju več kot 4 dni,« je dejala Milena Mojzeš, direktorica Grand hotela Primus ter dodala, da imajo posebne popuste za otroke. Prvi otrok do 12. leta biva brezplačno, ter vsi otroci do 6 let ob dveh odraslih osebah.

Terme Ptuj so prava izbira tudi ob slabem vremenu in tudi zavoljo kulinaričnih doživetij, ponudbe Valens Augusta Wellnessa, zabavnih poletnih programov na terasi Grand hotela Primus ter možnosti za športne aktivnosti. Da je temu res tako potrjujejo vrhunski športniki, denimo nogometaši slovite Valencie, ruski plavalni reprezentanti in seveda slovenski Kekovi izbranci. Pa tudi bodoči plavalci, ki se veščin v vodi šele učijo, in sicer s pomočjo strokovnjakov Plavalnega kluba Terme Ptuj.


Bližajo se 3. Rimske igre

Tudi avgusta bo v Termah Ptuj zabavno in polno zanimivih dogodkov. Med vsemi velja, kot je pojasnil Peter Šimenko, vodja prodaje v Termah Ptuj, izpostaviti tradicionalne Rimske igre. Te bodo tretjič po vrsti, potekale pa bodo od 19. do 23. avgusta. Več kot 1000 nastopajočih bo oblečenih v Rimljane, postavljen bo star rimski tabor, pilo in jedlo se bo kot v Starem Rimu. Drugi večji avgustovski dogodek pa bo državno prvenstvo v toboganskem spustu. 28. avgusta bo potekalo tekmovanje v hitrostnem spuščanju za posameznike in skupine, 29. avgusta pa se bodo v spustih pomerili predstavniki sedme sile.

Več na www.terme-ptuj.si !


Pripravila:
Tina HUREMOVIČKako do Term Ptuj? ZemljevidOglejte si tudi TV reportažo!

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 19. februar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Pustovanje na Viru pri Domžalah

Pustovanje Vir
sreda, 19. februar 2020

Tudi letos bo v Pustni deželi Vir veljalo pravilo, da kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta.

Tartinijev karneval v Piranu

piran_tartini.jpg
sreda, 19. februar 2020

Tartini in njegova glasba bosta letos zaznamovala tudi pustne dogodke. Tartinijev karneval bo ponudil bogat otroški program, glasbeni nastop v baročno beneškem slogu, revijo beneških mask, sladke pustne dobrote in atraktiven svetlobni show. Poskrbljeno bo tudi za brezplačen avtobusni prevoz.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 18. februar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Najboljši pustni krofi

Pustni krofi
torek, 18. februar 2020

Pomembno je, da upoštevate potrebne količine!

Posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info

feel_309835.jpg
torek, 18. februar 2020

V začetku februarja je bila izvedena posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info. Rezultati posodobitve se bodo pokazali kot povečan obisk na posameznih straneh in povečana dolžina obiska mobilnih uporabnikov.

1001 cvet AKTIVNOST za pravo dozo energije

3838700292602 1001CVET_funkcionalni_cajevi_Aktivnost_40g front.png
ponedeljek, 17. februar 2020

Pravijo, da je v zdravem telesu zdrav duh, pogoj za zdravo telo pa je redna aktivnost. Dobrodošlo je, da si vsak dan vzamete nekaj časa za gibanje in raznovrstno vadbo, predvsem priporočljiva je ta na prostem. So pa dnevi, ko nam zmanjka energije ali volje.

Deset brezplačnih vodenj po najlepših kotičkih Istre

secovlje.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov bo organiziranih deset brezplačnih vodenj po Piranu, Strunjanu, Izoli, Kopru in Krajinskem parku Sečoveljske soline. Strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike bo potekal od 12. do 15. marca.

Veliki pustni karneval v Cerknici

cerknica.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Cerkniški pustni karneval slovi po svojih velikih figurah, ki so delo akademskih umetnikov in temeljijo na biološkem in mitološkem bogastvu Notranjske.

Zimske počitnice v Medgeneracijskem centru Bled

otroci.jpg
petek, 14. februar 2020

V času zimskih počitnic pripravljajo v Medgeneracijskem centru na Bledu pester počitniški program.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije