Novice

Nazaj na rubriko Novice
topolsica.png

V Termah Topolšica imajo nove apartmaje

Datum: sreda, 11. avgust, 2010

Termalni izvir Toplice v Topolšici so bile znane že v 16. stoletju. Za javnost so prve toplice odprli leta 1838, deset let kasneje pa so termalni izvir začeli izkoriščati tudi v zdravilne namene. Zgradili so prve stavbe za sezonske goste. Slednje v Termah Topolšica še vedno znajo razvajati. V tem poletju med drugim tudi v novem apartmajskem naselju.

Namestitev brez urnikov

Terme Topolšica se nahajajo v bližini Šoštanja in v objemu gozdov nudijo mir, sprostitev ter užitke v termalni vodi, ki ima v različnih bazenih temperaturo od 29 do 36 stopinj celzija.  Poleti je predvsem aktualen vodni park Zora s 100-metrskim toboganom z enkratnim razgledom z njegovega vrha. »V tem poletju pa smo še posebej ponosni na našo novost. Od julija dalje namreč našim gostom nudimo namestitev v novih apartmajih v naselju »Ocepkov gaj«. Apartmaji so v neposredni bližini hotela in nudijo namestitev brez urnikov ter za različno število ljudi,« je povedala Maja Medved iz marketinga Term Topolšica. Že jeseni pa naj bi za goste odprli še eno pridobitev. To bo Center zdravja in dobrega počutja.


Izbrana kulinarika

Zdrava prehrana je del zdravega načina življenja. Zato v Termah Topolšica skrbno izbirajo različne vrste hrane ter pazijo na njeno zdravo pripravo. Goste razvajajo tudi s kulinaričnimi doživetji. Redno denimo pripravljajo slovenski večer s slovenskimi narodnimi jedmi. Dnevno pa je, poleg vegetarijanskega, na voljo še varovalni meni z manj maščobami. Enodnevnim gostom poleg vstopnice za kopanje tako za notranje kot za zunanje bazene nudijo tudi kosilo, ob torkih vabijo na klavirski večer, ob petkih in sobotah pa na večer z živo glasbo. Mamljiva je tudi ponudba slaščic v kavarni, večje skupine in zaključene družbe pa pogostijo v dveh restavracijah. V eni je prostora za 260, v drugi pa za 90 gostov. Jeseni in pozimi za najmlajše organizirajo tudi rojstnodnevne zabave z igranjem v telovadnici v družbi animatorja ter pogostitvijo vključno s torto v restavraciji.

Več informacij na www.t-topolsica.si !


Pripravila:
Tina HUREMOVIČ


Kako do Term Topolšica? Zemljevid 

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 19. februar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Pustovanje na Viru pri Domžalah

Pustovanje Vir
sreda, 19. februar 2020

Tudi letos bo v Pustni deželi Vir veljalo pravilo, da kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta.

Tartinijev karneval v Piranu

piran_tartini.jpg
sreda, 19. februar 2020

Tartini in njegova glasba bosta letos zaznamovala tudi pustne dogodke. Tartinijev karneval bo ponudil bogat otroški program, glasbeni nastop v baročno beneškem slogu, revijo beneških mask, sladke pustne dobrote in atraktiven svetlobni show. Poskrbljeno bo tudi za brezplačen avtobusni prevoz.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 18. februar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Najboljši pustni krofi

Pustni krofi
torek, 18. februar 2020

Pomembno je, da upoštevate potrebne količine!

Posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info

feel_309835.jpg
torek, 18. februar 2020

V začetku februarja je bila izvedena posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info. Rezultati posodobitve se bodo pokazali kot povečan obisk na posameznih straneh in povečana dolžina obiska mobilnih uporabnikov.

1001 cvet AKTIVNOST za pravo dozo energije

3838700292602 1001CVET_funkcionalni_cajevi_Aktivnost_40g front.png
ponedeljek, 17. februar 2020

Pravijo, da je v zdravem telesu zdrav duh, pogoj za zdravo telo pa je redna aktivnost. Dobrodošlo je, da si vsak dan vzamete nekaj časa za gibanje in raznovrstno vadbo, predvsem priporočljiva je ta na prostem. So pa dnevi, ko nam zmanjka energije ali volje.

Deset brezplačnih vodenj po najlepših kotičkih Istre

secovlje.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov bo organiziranih deset brezplačnih vodenj po Piranu, Strunjanu, Izoli, Kopru in Krajinskem parku Sečoveljske soline. Strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike bo potekal od 12. do 15. marca.

Veliki pustni karneval v Cerknici

cerknica.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Cerkniški pustni karneval slovi po svojih velikih figurah, ki so delo akademskih umetnikov in temeljijo na biološkem in mitološkem bogastvu Notranjske.

Zimske počitnice v Medgeneracijskem centru Bled

otroci.jpg
petek, 14. februar 2020

V času zimskih počitnic pripravljajo v Medgeneracijskem centru na Bledu pester počitniški program.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije