Novice

Nazaj na rubriko Novice

Vzpostavljena blagovna znamka Medical Tourism DMC

Datum: petek, 25. februar, 2011
Panoramic Travel Group, je kot prvi v Sloveniji pričeli z združevanjem specializiranih ponudnikov medicinskih in zdravju blagodejnih storitev, rezultat katerega je vzpostavitev blagovne znamke Medical Tourism DMC, spletnega portala www.medicaltourism-dmc.com, ter razvoj skupnih promocijskih in tržnih aktivnosti v sodelovanju z zainteresiranimi partnerji.

Medicinski turizem kot perspektiven turistični produkt svojo svetovno popularnost povečuje iz leta v leto. Odločitev za koriščenje medicinskih storitev je v veliki večini primerov povezana z nižjimi stroški storitev in še posebej razmerjem med ceno in kvaliteto opravljenih storitev. Svetovna banka ocenjuje, da medicinski in zdraviliški turizem na svetovni ravni, letno ustvarjata 40 milijard prometa, z 30% letno rastjo, medtem ko rast turistične dejavnosti na splošno znaša 4 - 5 % na letni ravni.

Panoramic Travel Group deluje kot povezovalec med iskalci medicinskih storitev in strokovnjaki s področja medicine in zdravstvenih storitev. Skupina predanih strokovnjakov za turizem ureja celosten spekter spremljevalnih turističnih storitev, od transferjev in namestitev, do organizacije spremljajočega dogajanja, skupnih promocijskih in tržnih aktivnosti, priznani strokovnjaki iz medicine pa kakovostne in zanesljive medicinske storitve. Le tako je paleta medicinskih storitev kakovostna celota, s katero se lahko primerjamo z državami, ki tovrsten produkt uspešno razvijajo že vrsto let. Le tako lahko medicinski oddih zagotavlja najboljše rezultate. V duhu razvoja medicinskega turizma in promocije ponudnikov medicinskih storitev, v letu 2011 pričenjajo z nastopi na specializiranih sejemskih nastopih, organizacijo predstavitvenih delavnic, ter v sodelovanju s podjetjem ProGMBH načrtujejo promocijske aktivnosti preko svetovnega spleta in nadgradnjo obstoječega spletnega portala, z namenom povečanja prepoznavnosti Slovenije kot za medicinske storitve primerne destinacije. Eden prvih sejemskih nastopov bo izveden v Združenih arabskih emiratih, kjer je največji delež iskalcev medicinskih storitev na območju Srednjega vzhoda, Arabian Travel Market pa stičišče ponudnikov in kupcev storitev medicinskega turizma iz celotnega sveta.

 

Vir: TTA

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 19. februar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Pustovanje na Viru pri Domžalah

Pustovanje Vir
sreda, 19. februar 2020

Tudi letos bo v Pustni deželi Vir veljalo pravilo, da kdor ni za pusta, naj se odseli vse do avgusta.

Tartinijev karneval v Piranu

piran_tartini.jpg
sreda, 19. februar 2020

Tartini in njegova glasba bosta letos zaznamovala tudi pustne dogodke. Tartinijev karneval bo ponudil bogat otroški program, glasbeni nastop v baročno beneškem slogu, revijo beneških mask, sladke pustne dobrote in atraktiven svetlobni show. Poskrbljeno bo tudi za brezplačen avtobusni prevoz.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 18. februar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Najboljši pustni krofi

Pustni krofi
torek, 18. februar 2020

Pomembno je, da upoštevate potrebne količine!

Posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info

feel_309835.jpg
torek, 18. februar 2020

V začetku februarja je bila izvedena posodobitev in nadgradnja mobilne različice slovenskega turističnega portala Slovenia.info. Rezultati posodobitve se bodo pokazali kot povečan obisk na posameznih straneh in povečana dolžina obiska mobilnih uporabnikov.

1001 cvet AKTIVNOST za pravo dozo energije

3838700292602 1001CVET_funkcionalni_cajevi_Aktivnost_40g front.png
ponedeljek, 17. februar 2020

Pravijo, da je v zdravem telesu zdrav duh, pogoj za zdravo telo pa je redna aktivnost. Dobrodošlo je, da si vsak dan vzamete nekaj časa za gibanje in raznovrstno vadbo, predvsem priporočljiva je ta na prostem. So pa dnevi, ko nam zmanjka energije ali volje.

Deset brezplačnih vodenj po najlepših kotičkih Istre

secovlje.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Ob mednarodnem dnevu turističnih vodnikov bo organiziranih deset brezplačnih vodenj po Piranu, Strunjanu, Izoli, Kopru in Krajinskem parku Sečoveljske soline. Strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike bo potekal od 12. do 15. marca.

Veliki pustni karneval v Cerknici

cerknica.jpg
ponedeljek, 17. februar 2020

Cerkniški pustni karneval slovi po svojih velikih figurah, ki so delo akademskih umetnikov in temeljijo na biološkem in mitološkem bogastvu Notranjske.

Zimske počitnice v Medgeneracijskem centru Bled

otroci.jpg
petek, 14. februar 2020

V času zimskih počitnic pripravljajo v Medgeneracijskem centru na Bledu pester počitniški program.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije