Novice

Nazaj na rubriko Novice
Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav s pestro ponudbo na MOS-u

Datum: četrtek, 9. september, 2010

V Celju se je včeraj pričel 43. Mednarodno obrtni sejem (MOS), tradicionalni mednarodni gospodarski dogodek s širokim naborom razstavljalcev, med katerimi je tudi Zavarovalnica Triglav.

Zavarovalnica Triglav je pomembno in uspešno slovensko podjetje, ki je tudi letos med udeleženkami tega sejma, saj ima bogato poslovno preteklost in je pomemben partner na gospodarskem področju. Njena uspešnost je rezultat številnih dejavnikov, v ospredju pa jasna strategija s tremi temeljnimi vrednotami: strokovnost, varnost in družbena odgovornost.

Strategijo je uprava sprejela pred časom, njeni pozitivni rezultati so že vidni: čisti poslovni izid Zavarovalnice Triglav je namreč v šestmesecnem obdobju letošnjega leta znašal dobrih 25 milijonov evrov in je bil za skoraj 4 milijone evrov višji v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Dobičkonosnost je ena izmed temeljnih novih usmeritev Zavarovalnice Triglav in v okviru le-te so pripravili novosti, ki jih predstavljajo tudi na letošnjem MOS. V sejemski ponudbi MOS Zavarovalnica Triglav predstavlja široko paleto zavarovanj, v ospredju so avtomobilska zavarovanja, ki so poleti doživela 13 novosti.

Udeleženci bodo lahko ves cas sejma sodelovali v nagradni igri Pametno je imeti dobro zavarovan avto ali si pridobili informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje po meri. To je le nekaj iz ponudbe, ki je bila prvi dan sejma bogatejša še za predstavitev zavarovanj terjatev in s predstavitvijo kavcijskih zavarovanj.

Zavarovalnica Triglav se zaveda, da so dobra poslovna razmerja temelj zaupanja in uspešnega poslovanja. Kljub težkim gospodarskim razmeram ohranja konkurenčnost in trgu ponuja kakovostne storitve. Strateški cilj največje zavarovalnice je dobičkonosnost in varnost, ki jo želi zagotoviti v gospodarskem okolju, kjer posluje. Udeležba na sejmu prinaša celosten vpogled v glavne izzive za prihodnost podjetnikov in obrtnikov v širšem poslovnem okolju. V tem okviru tudi Zavarovalnica Triglav vidi svoj izziv.

Splet: Zavarovalnica Triglav

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Četrtkovi večeri na trgu v Radovljici

Radovljica
torek, 16. julij 2019

Četrkovi večeri v mesecu juliju in dva v mesecu avgustu, bodo tudi letos v Radovljici rezervirani za glasbo in kulinariko. Šest koncertov na Linhartovem trgu, s kuliso srednjeveškega mestnega jedra in Okusi Radol'ce s street food ponudbo hrane, poskrbijo za prijetno vzdušje in druženje ob glasbi, hrani in pijači. Poletni večeri tako zaživijo v vsej svoji lepoti.

Med turistično sezono bodo hrvaškim kolegom pri postopkih s slovenskimi turisti tudi letos pomagali slovenski policisti

Na morje z vlakom
torek, 16. julij 2019

Slovenska policija bo tudi letos na Hrvaško poslala tri slovenske policiste, ki bodo na vrhuncu turistične sezone, od 17. julija do 18. avgusta 2019, hrvaškim policistom pomagali pri postopkih s slovenskimi državljani. Srečate jih lahko v Pulju ter na otokih Krk in Pag.

Kranfest in Kranjska noč

kranfest.jpg
ponedeljek, 15. julij 2019

Največji gorenjski poletni festival Kranfest s Kranjsko nočjo, ki pritegne okoli 35.000 obiskovalcev, je mozaik glasbenega, športnega, gledališkega, kulinaričnega in zabavnega programa.

Jožetu Mermalu nagrada za življenjsko delo na izboru "Evropski najmenadžer & najkompanija"

mermal.jpg
ponedeljek, 15. julij 2019

V Sarajevu je prejšnji teden potekala slovesnost ob izboru najboljših menedžerjev in podjetij iz jugovzhodne in srednje Evrope "Evropski najmenadžer & najkompanija". Med nagrajenci je Jože Mermal, predsednik upravnega odbora družbe BTC, ki je prejel nagrado za življenjsko delo. Gre za prestižno nagrado, ki jo podeljujejo Neodvisna agencija za izbor naj menedžerjev, Evropsko združenje menedžerjev in časopis Euromanager.

Varneje v gore poleti

na_lepse_gore.jpg
petek, 12. julij 2019

Slovenski alpski svet je zahteven in zahteva odlično pripravljenega posameznika z izkušnjami in znanjem uporabe opreme. Zato je Planinska zveza Slovenije v sodelovanju z Gorsko reševalno zvezo Slovenije pripravila dvojezično zgibanko z napotki za varnejši obisk gora poleti.

Praznik vina in česna

Praznik vina in česna
petek, 12. julij 2019

Nova vas nad Dragonjo,13. 07. 2019 - 14. 07. 2019. 

Film pod zvezdami 2019

film_pod_zvezdami.jpeg
četrtek, 11. julij 2019

Med 11. julijem in 3. avgustom Kinodvor in Ljubljanski grad vabita na poletne filmske večere na prostem. V čarobnem ambientu Grajskega dvorišča se bo zvrstil raznolik program filmskih vrhuncev pretekle sezone, pa tudi šest svežih filmov, ki bodo prvič javno predstavljeni na slovenskem platnu. Za otvoritveni film smo izbrali prvenec Urše Menart Ne bom več luzerka, dobitnika vesne za najboljši celovečerni film na Festivalu slovenskega filma v Portorožu.

Adrenalinsko vodno doživetje v Termah 3000

aqua loop Terme 3000
četrtek, 11. julij 2019

Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija dobro pozna lepote Slovenije, saj vsako soboto  izkoristi za potepanja po njej. Tokrat se je odpravila proti vzhodu, v Terme 3000 v Moravskih Toplicah. Tamkajšnji vodni park slovi predvsem po adrenalinskih doživetjih, s svojo ponudbo pa navdušuje tudi tiste, ki si želijo le mirne sprostitve v zdravilni, črni termomineralni vodi.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
sreda, 10. julij 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Pivo in cvetje

Pivo_cvetje
sreda, 10. julij 2019

Letošnji festival Laško Pivo in cvetje, sicer največji glasbeni in turistični dogodek v Sloveniji, bo od četrtka, 11., do nedelje, 14. julija, na tradicionalnih in že dodobra uveljavljenih lokacijah v Laškem. Festival ponovno prinaša pestro glasbeno dogajanje za vse generacije in vse glasbene okuse.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije