Novice

Nazaj na rubriko Novice
Zavarovalnica Triglav

Zavarovalnica Triglav s pestro ponudbo na MOS-u

Datum: četrtek, 9. september, 2010

V Celju se je včeraj pričel 43. Mednarodno obrtni sejem (MOS), tradicionalni mednarodni gospodarski dogodek s širokim naborom razstavljalcev, med katerimi je tudi Zavarovalnica Triglav.

Zavarovalnica Triglav je pomembno in uspešno slovensko podjetje, ki je tudi letos med udeleženkami tega sejma, saj ima bogato poslovno preteklost in je pomemben partner na gospodarskem področju. Njena uspešnost je rezultat številnih dejavnikov, v ospredju pa jasna strategija s tremi temeljnimi vrednotami: strokovnost, varnost in družbena odgovornost.

Strategijo je uprava sprejela pred časom, njeni pozitivni rezultati so že vidni: čisti poslovni izid Zavarovalnice Triglav je namreč v šestmesecnem obdobju letošnjega leta znašal dobrih 25 milijonov evrov in je bil za skoraj 4 milijone evrov višji v primerjavi z enakim obdobjem lani.

Dobičkonosnost je ena izmed temeljnih novih usmeritev Zavarovalnice Triglav in v okviru le-te so pripravili novosti, ki jih predstavljajo tudi na letošnjem MOS. V sejemski ponudbi MOS Zavarovalnica Triglav predstavlja široko paleto zavarovanj, v ospredju so avtomobilska zavarovanja, ki so poleti doživela 13 novosti.

Udeleženci bodo lahko ves cas sejma sodelovali v nagradni igri Pametno je imeti dobro zavarovan avto ali si pridobili informativni izračun za avtomobilsko zavarovanje po meri. To je le nekaj iz ponudbe, ki je bila prvi dan sejma bogatejša še za predstavitev zavarovanj terjatev in s predstavitvijo kavcijskih zavarovanj.

Zavarovalnica Triglav se zaveda, da so dobra poslovna razmerja temelj zaupanja in uspešnega poslovanja. Kljub težkim gospodarskim razmeram ohranja konkurenčnost in trgu ponuja kakovostne storitve. Strateški cilj največje zavarovalnice je dobičkonosnost in varnost, ki jo želi zagotoviti v gospodarskem okolju, kjer posluje. Udeležba na sejmu prinaša celosten vpogled v glavne izzive za prihodnost podjetnikov in obrtnikov v širšem poslovnem okolju. V tem okviru tudi Zavarovalnica Triglav vidi svoj izziv.

Splet: Zavarovalnica Triglav

Nazaj na rubriko Novice

Najnovejše v tej rubriki

Novosti v zimskem voznem redu letov z Brnika

letalo.jpg
petek, 18. oktober 2019

Prihod na ljubljansko letališče so za zimski vozni red že napovedali prevozniki Lufthansa, SWISS in Brussels Airlines z leti v Frankfurt, München, Zürich in Bruselj, obstoječi prevozniki pa bodo obseg letenja občutno povečali.

Hotel Cerkno bo dobil novo podobo

cerkno-3.jpg
petek, 18. oktober 2019

V Hotelu in smučišču Cerkno, družbi, ki jo je pred dvema letoma prevzel Marjan Batagelj, se že v prihodnjem letu obetajo korenite spremembe. Obnova naj bi trajala tri leta, za investicijo pa bodo odšteli sedem milijonov evrov.

Terme Snovik zabeležile pol milijona nočitev

snovik_poletje1.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

V Termah Snovik so včeraj praznovali pomembno prelomnico, saj so zabeležili pol milijona nočitev. Spodbudna novica in hkrati tudi obveza, da bodo tudi v prihodnje skrbeli za kakovost svojih storitev in zadovoljstvo gostov. Nad pozornostjo presenečeni gostji iz okolice Maribora, ki je v Termah Snovik bivala prvič, so podarili prav posebno darilo.

Praznovanje izolske legende

izola_panorama.jpg
četrtek, 17. oktober 2019

Letošnji Praznik izolskega čudeža, s katerim domačini obujajo tradicionalni krajevni praznik, bo vključeval veslaška tekmovanja, obujanje starodavne legende in kulturni program. Na stojnicah pa ne bo manjkalo domačih dobrot.

Čokoljana - tržnica čokolade

cokoljana.png
sreda, 16. oktober 2019

Na sejmu čokolade, ki bo 19. oktobra potekal na osrednji ljubljanski tržnici, bodo svoje izdelke prodajali priznani izdelovalci čokolade, pa tudi manjše butične čokoladnice in slaščičarne.

Podelili smo priznanja zmagovalcem akcije »Naj kopališče 2019«

Naj kopališče 2019
sreda, 16. oktober 2019

Že 29. let zapored kopalke in kopalci slovenskih kopališč čez vse poletje izbirajo najboljša in jih tako nagradijo za izboljšanje ponudbe in skrbnost. Na gradu Rače so danes na slavnostni prireditvi podelili priznanja najboljšim v šestih kategorijah, te nazive so pridobili Aqualuna Term Olimia, Terme Vivat in Terme Paradiso, Velenjska plaža, Letno kopališče Celje in Vodno mesto Atlantis. Akcija »Naj kopališče 2019« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

Z Nomago InterCity do Salzburga, Gradca, Zagreba in Beljaka že za 1 evro

mladi.jpg
torek, 15. oktober 2019

Nomago začenja z akcijo »Potuj po Evropi za samo 1 €«, v okviru katere bo potnikom na mednarodnih linijah Nomago InterCity na razpolago 1000 vozovnic po 1 evro. Potniki iz okolice Ljubljane, Maribora in Bleda bodo lahko z Nomago InterCity po posebni ceni med drugim potovali v Zagreb, Beljak, Gradec in Salzburg.

Festival Borštnikovo srečanje

orientalski_ples.jpg
ponedeljek, 14. oktober 2019

Festival Borštnikovo srečanje je osrednji slovenski gledališki festival, ki že več kot pol stoletja bogati slovenski gledališki in kulturni prostor. V letošnjem letu poteka med 14. in 27. oktobrom, ko si lahko najrazličnejše uprizoritve, predstave, performanse in druge dogodke ogledate na različnih lokacijah. V zadnjih letih organizatorji namreč oživljajo pozabljene zgradbe, dvorišča pa spreminjajo v odre in tako ustvarjajo urbani mestni vrvež.

Evropa nagradila Ljubljano za pametne rešitve v turizmu

ljubljana_april.jpeg
ponedeljek, 14. oktober 2019

Ljubljana je v okviru druge izvedbe projekta Evropska prestolnica pametnega turizma v Helsinkih, 9. oktobra, prejela prestižno priznanje za najboljše evropsko mesto na področju digitalnih rešitev, s katero je Ljubljana predstavila svoje najpomembnejše ukrepe in načrte s področja trajnostnega razvoja, dostopnosti, digitalizacije ter kulturne dediščine in ustvarjalnosti.

Dragulji in plemeniti kamni v Cankarjevem domu

Minfos
petek, 11. oktober 2019

V Veliki spremeni dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani bodo v soboto, 19. in v nedeljo, 20. oktobra, na ogled minerali, fosili in nakit.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije