O nas

V uredništvu »Dobro jutro, Slovenija« že več kot dvajset let prebujamo poslušalce z nasveti za ugodne počitnice, privlačne izlete in zanimiva dogajanja po vsej Sloveniji, zadnje čase pa večkrat pokukamo tudi preko naših meja.

Vsako soboto se vam oglašamo na radijskih postajah: Radio Slovenia International, Radio Koper, Radio Maribor, Radio Zeleni val, Radio Ptuj, Radio Prlek in Radio Univox.

Nekatere od postaj so se z leti zamenjale, koncept oddaj pa je vsa leta ostal nespremenjen; v kratkih javljanjih s terena, poslušalcem približati obiskani kraj, podrobno predstaviti turistično ponudbo in izpostaviti njegove posebnosti.

Za promocijo dežele na sončni strani Alp se trudimo predvsem z »akcijami Naj«, v okviru katerih izbiramo med obiskovalci najbolj priljubljene turistične destinacije. Akcijama »Naj kopališče« in »Naj smučišče«, ki štejeta že več kot dvajset let, se je kot odgovor na trende v svetovnem turizmu pridružila še »Naj wellness«.

Radovednost nas v zadnjem času večkrat popelje tudi preko naših meja. Vsa svoja potepanja nato predstavimo na spletnem portalu www.dj-slovenija.si, kjer najdete tudi druge aktualne novosti in informacije s področja turizma, športa, kulture, ... Skratka obilico koristnih informacij, ki so potrebne, ko se odločate kje in kako boste preživeli počitnice ali kam se odpraviti na enodnevni izlet. 

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije