Obala in Kras

Dogodki:

vila majda

Villa Majda – nova 4 zvezdnična butična zgodba pod kraškim robom

Datum: sreda, 19. avgust, 2020

Konec julija je v vasi Osp pod kraškim robom, kjer se stikata Istra in Kras, svoja vrata odprla nova 4-zvezdični butična nastanitev oz. posest Villa Majda.

»Villa Majda je namenjena vsem tistim, ki cenijo preživljanje prostih trenutkov v neposredni bližini narave in obožujejo pristne okuse. Prav tako pa bodo nad njo navdušeni vsi ljubitelji lepega – vila je namreč oblikovana v stilu večnega dizajna, s poudarkom na detajlih«, je o novi namestitveni pridobitvi v slovenski Istri povedal lastnik Aleš Božidar Piščanc. Prostor, ki sta ga skupaj s partnerico Marjo Černe uredila z željo po obogatitvi turistične ponudbe v zaledju in dvigu kakovosti nastanitvene ponudbe v slovenski Istri, se trenutno oddaja individualnim gostom po posameznih sobah, posest pa je mogoče najeti tudi v celoti.

 »Ena glavnih vrednot novo odprte vile je trajnostna naravnanost. Vila namreč živi z okoljem, v katerem se nahaja, kar pomeni, da spoštujemo naše sosede in naravo, ki nas obkroža, zato je posest primerna predvsem za goste, ki to razumejo in cenijo«, še pravi Piščanc. Osp je sicer odlično izhodišče za različne izlete in spoznavanje slovenske Istre, prav tako pa je zanimivo za kolesarje in plezalce. 

Foto: Rok Jurman

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije