Osrednja Slovenija

Dogodki:

junij_lj.jpeg

Junij v Ljubljani

Kdaj: torek, 11. junij 2019 - petek, 21. junij 2019

Festival Junij v Ljubljani je tradicionalna prireditev v središču Ljubljane, na Kongresnem trgu, ki omogoča brezplačna doživetja vrhunskih umetniških stvaritev s področij plesa, gledališča in glasbe.

Dopoldanski in popoldanski dogodki so namenjeni otrokom in mladini, večeri pa vrhunskim umetniškim dogodkom. Festival vsako leto poteka meseca junija in pomembno prispeva k promociji kulturnih dogodkov ter približuje kulturo najširšemu krogu občinstva, saj so vsi dogodki brezplačni.

V okviru festivala so organizirani tematski dnevi, ki posebej izpostavljajo in približujejo določeno umetniško zvrst. Festival JUNIJ v Ljubljani, ki letos poteka že 11. leto zapored, vas ponovno vabi v središče Ljubljane, na Kongresni trg, kjer boste lahko uživali v vrhunskih umetniških stvaritvah s področij plesa, gledališča in glasbe. Dopoldanski in popoldanski dogodki so namenjeni otroškim prireditvam, večeri pa vrhunskim umetniškim dogodkom. Festival bo trajal 15 dni in bo ponudil več kot 30 doživetij, med drugim 6 tematskih dni: Baletni dan, Dan za rock (dobrodelni dogodki), Dan za ples, KUL dan za otroke in mladino, Cirkuški dan in Praznik glasbe.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije