Osrednja Slovenija

Dogodki:

letni kino ljubljana

Letni kino

Kdaj: četrtek, 6. avgust 2020 - sobota, 8. avgust 2020

Po odprtju Kinodvorišča v atriju Slovenskih železnic v mestnem kinu v Kinu Dvor nadaljujejo s pripravami na Film pod zvezdami in Letni Kinodvor na Kongresnem trgu.

Film pod zvezdami, ki ga že vrsto let pripravljajo v soorganizaciji z Ljubljanskim gradom, boste letos lahko spremljali med 16. julijem in 8. avgustom. Gledalci bodo uživali v najbolj odmevnih filmih pretekle kinematografske sezone, program pa bodo, kot vsako leto, prepletli z nekaj svežimi predpremiernimi naslovi in posebnimi projekcijami. Program bodo objavili 1. julija, ko se začne tudi predprodaja vstopnic.

V nekoliko zgodnejšem avgustovskem terminu bodo letos s filmi znova tudi v Letnem Kinodvoru na Kongresnem trgu. Tridnevna brezplačna prireditev, ki jo vsako leto pripravljajo v poklon pomembnim obletnicam v zgodovini filma in mesta, bo potekala od 11. do 13. avgusta. Z njo se mestni kino že sedmo leto zapored postavlja ob bok primerljivim projektom s področja kulturnega turizma v Locarnu, na Dunaju, v Parizu, Londonu in Bologni.

Ob doslednem upoštevanju novih previdnostnih ukrepov in priporočil bodo vsem obiskovalcem tako na Filmu pod zvezdami kot v Letnem Kinodvoru na Kongresnem trgu zagotavljali kakovostno, varno in prijetno filmsko doživetje.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije