Osrednja Slovenija

Dogodki:

WEF SLO

Mednarodni forum WEF prvič v Sloveniji

Datum: sreda, 5. februar, 2020

Med 6. in 8. februarjem, bo Ljubljana gostila prvo Women Economic Forum (WEF) konferenco v Sloveniji, na katero je prijavljenih preko 200 udeleženk/cev iz sveta gospodarstva, znanosti umetnosti in sicer kar iz 22-ih držav. Naslovna tematika konference je "Power of the pack: Women Trustfully Supporting Women".

Women Economic Forum je del ALL Ladies League (ALL), največje mednarodne mreže žensk v svetu in edine takšne globalne ženske zbornice, ki povezuje navdihujoče ženske iz vseh (ALL) držav in kultur. Globalna predsednica obeh je Dr. Harbeen Arora iz Indije.

WEF je kot del ALL Ladies League globalna konferenca, ki spodbuja polnomočen dialog in povezave med ženskami, predanimi delovanju za konstruktivne spremembe iz vseh področij življenja. WEF dogodki so močni aktivatorji izmenjav znanja in učenja med vrstnicami v raznolikem in interdisciplinarnem kontekstu, hkrati pa so gonilna sila za močno globalno povezovanje in mreženje.

V duhu grajenja mostov med različnimi kulturami se zaveda moči sodelovanja za inovativne nove rešitve in novo ekonomijo v svetu.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije