Osrednja Slovenija

Dogodki:

odbojka ljubljana

Slovenija v prihodnjih tednih gosti EuroVolley 2019

Datum: ponedeljek, 9. september, 2019

V četrtek, 12. septembra se bo pričelo evropsko prvenstvo v odbojki za moške, ki ga letos poleg Slovenije gostijo Belgija, Nizozemska in Francija. To je odlična priložnost za promocijo Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije.

Med 12. in 29. septembrom bo v štirih državah gostiteljicah, Belgiji, Franciji, Nizozemski in Sloveniji, potekalo Evropsko prvenstvo v odbojki za moške. V ljubljanskih Stožicah se bodo potekale tekme skupine C, kjer poleg Slovenije igrajo še Severna Makedonija, Rusija, Belorusija, Finska in Turčija.

Slovenija bo poleg Francije gostila še polfinalno tekmo 26. septembra, finale bo potekalo 29.9. v Parizu. Število prodanih vstopnic za ljubljanske tekme EuroVolleyja 2019 v Stožicah je že preseglo okroglo število 10.000.

Odmevni športni dogodki, kot je Eurovolley, so odlična priložnost za promocijo Slovenije kot zelene, aktivne in zdrave destinacije. Na zadnjem evropskem prvenstvu so več kot 282 milijonov TV prenosov tekem, zaradi česar je k sodelovanju pristopila tudi Slovenska turistična organizacija.

Več o dogajanju na Eurovolley 2019 in razporedu tekem si lahko pogledate na povezavi.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije