Osrednja Slovenija

Dogodki:

v-vodnem-mestu-atlan-_1-2.png

NAJ KOPALIŠČE: V Vodnem mestu Atlantis se znova dogaja!

Datum: četrtek, 17. junij, 2021

Ekipa radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« se je takoj pa rahljanju ukrepov odpravila novim dogodivščinam naproti. Teh zagotovo nikoli ne manjka in ne zmanjka v Vodnem mestu Atlantis. Vselej poskrbijo za novosti, za nepozabna doživetja in razvajanja. Tako je bilo tudi ob tokratnem obisku.

Užitki zagotovljeni kljub omejitvam

V Vodnem mestu Atlantis, ki je del ljubljanskega BTC citya, se na vso moč trudijo, da bi kopalne užitke zagotovili kar največ gostom, zato trenutno ponujajo triurne vstopnice. Atlantis vabi v vsakem vremenu, saj ponuja tako pokrite površine, kot tudi bazene na prostem. Največja atrakcija so številni tobogani, bazen z valovi, bazene s posebnimi efekti, vodno jamo in še marskiaj zanimivega.

Kot je ekipi povedala direktorica Nataša Keršič Razinger so pri njih trenutno najbolj priljubljena praznovanja otroških rojstnih dni, kjer otrokom delajo družbo morske deklice, animatorji poskrbijo za različne igre v in ob bazenu, piko na i pa doda posebna pogostitev - takšna po meri otrok. 

Če se vam bo v vročih dneh zahotelo vodnih užitkov in bo gneča na cesti proti morju prevelika, zavijte v Atlantis in naredite nepozaben postanek. »Nepozabne pa so lahko tudi počitnice za otroke do 12. leta. Ti lahko namreč, medtem ko so starši v službi, počitniške dni preživijo pri nas, in sicer od 7. do 17. ure. Poletno počitniško 10-urno varstvo namreč vključuje različne igre, ustvarjalne delavnice, tekmovanja, plavalni tečaj, vodno telovadbo,« je še pojasnila Keršič Razingerjeva.

Sicer pa se v Atlantisu v teh dneh pripravljajo na odprtje Dežele savn in njenih šestnajst različnih savn. »Obisk savne je priporočljiv tudi v toplješih dneh. Na ta način se telo odlično pripravi na vroče dni in prenašanje visokih temperatur. Poleg tega je pod mestnim soncem na Atlantisovi nudistični plaži mogoče telo osvoboditi odvečnih oblačil in si zagotoviti enakomeren ten kože,« je še zaupala direktorica.

Brez kulinarike ne gre

Pripravam na poletne dni in popoln izgled je dobro dodati tudi tajske masaže, uporabo kolagenske komore, skoraj nujen pa je obisk kozmetičnega salona. Zdravemu načinu življenja v Atlantisu sledijo tudi z gostinsko ponudbo. Številnim solatnim variacijam so dodali tudi ekološko bogat jedilnik, ki se je izkazal kot pravi zadetek v polno. 

Več na www.atlantis-vodnomesto.si !

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije