petarde

Petarde? Ne, hvala!

Datum: petek, 9. december, 2016

Decembra ne pozabimo na kosmate, pernate in druge prebivalce naših domov in okolice, ki se prihajajočega meseca veselijo precej manj kot mi. Za njih je to obdobje vse prej kot praznično in veselo, saj pokanje petard in ognjemetov slišijo precej bolj intenzivno in glasno kot mi. Zato bi vas radi spomnili, da denar, ki bi ga s petardami v glasnem poku pognali v zrak, raje namenite za druženje s prijatelji, za novoletna darila ali celo v dobrodelne namene.

Letos imate že tretje leto zapored možnost, da si december popestrite drugače in si svoj ognjemet NARIŠETE, pri tem pa si lahko prislužite simpatično nagrado!

Marsikdo se sprašuje, čemu decembrsko pokanje petard, še vedno pa je tudi veliko navdušencev, ki si brez pokalic in ognjemetov ne predstavljajo prehoda v novo leto. Prav zato so pozivi, naj pred nakupom in uporabo pirotehničnih sredstev pomislimo na živali (in ljudi), ki jim pokanje predstavlja velik stres in ogroža njihovo varnost, tudi letos nepogrešljivi. Recite tudi vi petardam "Ne, hvala!" in sodelujte v risarskem natečaju!

Več informacij in pogoji sodelovanja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije