Podravje

Dogodki:

Termalni Park, Terme Ptuj

Terme Ptuj so svetovne

Datum: sreda, 26. junij, 2019

Še ena vroča sobota je bila odlično izhodišče za vnovično potepanje ekipe oddaje Dobro jutro, Slovenija. Ta se je v okviru akcije Naj kopališče tokrat odpravila raziskovat ponudbo Term Ptuj. Na lastne oči so se prepričali, da tam goste privabljajo z urejenim bazenskim kompleksom in odlično gostinsko ponudbo.

Tobogani za vse okuse

Ekipo je prijazno pozdravila Vilma Angel iz omenjenih term, ki je ekipi podrobno predstavila njihovo ponudbo."Najraje k nam pridejo otroci, saj imamo največji sitem toboganov v Sloveniji, počasno reko, bazenom z valovi...Naš toboganski del zgleda kot kurentova glava in ponuja 7 zunanjih in 1 notranji tobogan. Naša prednost je tudi veliko naravne sence v okolici bazena, ki jo gostej s pridom izkoriščajo," je ekipi povedala ga. Angel in dodala še, da so v notranjem delu gostom na voljo tudi savne, ki so že vključene v ceno kopalne karte. Zelo se trudijo za čistočo kopalne vode in tudi povšin ob bazenu, kar gostje tudi večkrat pohvalijo.

Vreme ni ovira

Ob letošnjih spremenljivih vremenskih razmerah ni zanemarljiv podatek, da so vodni užitki v Termah Ptuj zagotovljeni ob vsakem vremenu, saj imajo kar 2 vodna parka; Termalni park, ki ima zunanji in notranji del ter v vsakem po 6 bazenov različnih velikosti ter manjši vodni park v GH Primus, ki ponuja malce mirnejši ambient ter čudovite savne.

Zabavno v bazenu in ob njem

Že vrsto let gostje niso več zadovoljni samo z ležalnikom in bazenom. Za njihovo dobro počutje je potrebno vložiti veliko truda. »Rdeča nit naše poletne ponudbe je kvalitetna gostinska ponudba in pa seveda animacija za družine. Poskrbimo tako za aktivnosti v vodi, kot tudi ob njej,« je povedala Vilma Angel in povabila na prihajajoče dogodke. "Kot vsako leto, bomo tudi tokrat poskrbeli za pestro dogajanje v bazenu in ob njem," je še dodala.

Vsi gostje si seveda ne želijo vrveža ob bazenu, in za takšne poskrbijo v GH Primus. Tam je na voljo bolj mirno kopanje v prijetnih, malo manjših bazenih, različne savne in masaže, obloge in druge oblike razvajanj.

Ob tem ponujajo različne možnosti namestitve za vse okuse; od klasične hotelske namestitve v enem od najlepših wellness hotelov v Sloveniji, do apartmajskega naselja in kampa. Njihova posebnost pa so glamping nočitve v vinskih sodih, ki so pri gostih še posebej priljubljeni.  

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije