Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
maraton_franja.jpg

35. Maraton Franja BTC City napoveduje rekorde in neustavljivo športno energijo

Datum: četrtek, 26. maj, 2016

Pet kolesarskih preizkušenj v Ljubljani in okolici se bo zvrstilo v treh dneh od 10. do 12. junija. Organizatorji pričakujejo, da bo udeležba ob lepem vremenu presegla magičnih 8.000 registriranih tekmovalcev. Novost letošnje Franje je nova trasa družinskega maratona, ki poteka iz BTC Cityja do Domžal in nazaj.

Na največji tradicionalni kolesarski prireditvi v Sloveniji bodo tekmovalci letos izbirali med petimi različnimi zmogljivostnimi preizkušnjami. Prvi dan (10. junija) bo na sporedu Vožnja na čas Ljubljana-Domžale-Ljubljana (22 km/44 km). Drugi dan sledita Hofer družinsko šolski maraton (25 km) in Vzajemna preizkušnja za najmlajše (1,5 km). Tretji dan pa kolesarski praznik doseže vrhunec z Velikim Maratonom Franja BTC City (156 km) in Malim Maratonom Franja BTC City (97 km). Na tej najbolj množični slovenski kolesarski prireditvi bodo organizatorji poleg tekem na glavnem prizorišču dogodka - v BTC City Ljubljana - obiskovalcem ponudili tudi pester spremljevalni zabavni program in ponudbo kolesarske opreme.

Na letošnji prireditvi se bodo v slogu velikih mednarodnih kolesarskih tekmovanj najuspešnejšim kolesarjem podelile majice: rumeno prejmejo absolutni zmagovalci Velike Franje in Male Franje v moški in ženski konkurenci, pikčasto (Proaction) si bosta prikolesarila najhitrejša in najhitrejši na Kladje, majico Hofer pa zmagovalca Letečega cilja pri poslovanici Hofer na Kranjčevi ulici.

Partner Maratona Franja ostaja tudi Občina Domžale, ki bo letos po lanski uspešni premierni izvedbi ponovno soorganizator kronometra Ljubljana-Domžale-Ljubljana. Poleg tega bodo letos v Domžalah gostili tudi Hofer družinsko šolski maraton. 

Organizatorji so na novinarski konferenci izpostavili tudi pomen močne organizacijske ekipe in partnerjev, brez katerih ni možna uspešna izvedba tako velikega športnega dogodka. Gre za preko 1.800 posameznikov v organizacijski ekipi in spremljevalnem osebju ter za številne partnerje in pokrovitelje. Ključni med njimi so poleg BTC kot generalnega pokrovitelja še: Hofer in Vzajemna ter Gorenje kot novi zlati pokrovitelj, Proaction (športna prehrana) in Astoria (priznana znamka penečih vin). Vsi tekmovalci bodo še posebej veseli presenečenj, ki jih bodo zanje pripravili Hofer, Jogobella, Vzajemna in Leone.

V družbi BTC podpirajo kolesarjenje, saj omogoča uresničevanje njihovih trajnostnih in družbeno odgovornih prizadevanj. Družba BTC je od leta 2003 generalni pokrovitelj maratona. Rezultat uspešnega sodelovanja med Kolesarskim društvom Rog, družbo BTC in Mestno občino Ljubljana je tudi ustanovitev prve profesionalne ženske kolesarske ekipe BTC City Ljubljana v 2014.


Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije