Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
vibram5.jpg
Datum: ponedeljek, 27. junij, 2011
Copati Fivefingers s svojo revolucinarno obliko omogočajo stopalu anatomsko gibanje ter tako spodbujajo naravno biomehanično delovanje stopal. Pripomorejo k boljšemu ravnotežju in gibčnosti,jačanju mišic, spodbujajo delovanje živčnih receptorjev, izboljšajo percepcijo in opozorila telesu, preprečujejo deformacijo stopala, med hojo in tekom poravnajo hrbtenico in s tem dejavno vplivajo na bolj naravno držo.

1. Krepitev MIŠIC stopala in spodnjega dela nog. Nošenje VIBRAM FiveFingers stimulira in jača mišice stopal in spodnjega dela nog, ter tako izboljšuje zdravje stopal in zmanjšuje nevarnost poškodb.

 vibram1.jpg2. Izboljšana GIBLJIVOST gležnjev, stopal in prstov.
Nič več negibljivih stopal v čevljih, gleženj in prsti se gibljejo bolj naravno.

 3. Stimulacija ŽIVČEVJA, ki je pomembno za ravnotežje in okretnost.
Z VIBRAM FiveFingers na nogah na tisoče živčnih receptorjev v stopalih pošilja pomembne informacije možganom, kar izboljšuje ravnotežje in okretnost.

4. Izboljšana PERCEPCIJA tal.
Taisti živčni receptorji dvigujejo občutenje lastnega telesa s pošiljanjem signalov o telesni mehaniki, položaju in gibanju. Omogočajo naravno gibanje stopala in telesa. Užitek je obuti VibramFivefingers.

5. Rezultat enakomerne porazdelitve teže na celotno stopalo je poravnana HRBTENICA in izboljšana DRŽA.
S tem ko se peta spusti k tlem, se telesna teža enakomerno razporedi čez celotno stopalo, kar izboljšuje držo in poravna hrbtenico ter tako odpravlja bolečine v hrbtenici.

vibram2.jpg

vibram3.jpg

vibram4.jpg

Obutev Vibram Fiveingers lahko kupite v trgovini Bora.

Informacije o ostalih prodajnih mestih po Sloveniji na domen.likozar@bora.si.

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
torek, 21. januar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Novi funkcionalni čaji 1001 CVET: dobro počutje in košček narave v skodelici čaja

1001_ravnovesje
četrtek, 16. januar 2020

Družini čajev 1001 CVET so se pridružili novi funkcionalni čaji. Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Štiri odlične čajne mešanice – za večerne rituale, za lažje premagovanje hladnega vremena, za vsakodnevno spodbudo in aktivacijo ter za uravnoteženo življenje – nas hkrati spomnijo, da si je potrebno vzeti čas zase. Na škatlicah čajev pa najdemo tudi drobne nasvete za uravnoteženo življenje.

Poteguj se za nove smuči Salomon!

Salomon
četrtek, 16. januar 2020

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za nove smuči Salomon! Te bomo podelili v sredini marca, še prej pa bomo med sodelujoče razdelili 6 Salomonovih kap!

Atomic Cloud 12: lepa zunanjost z napredno notranjostjo

Cloud Atomic
torek, 14. januar 2020

Cloud 12 je paradni konj najbolj popularne ženske linije smuči ATOMIC. Vsebuje tekmovalno tehnologijo smuči ATOMIC Redster, od katere je za dame najbolj pomemben Servotec. Omogoča jim lahkotno agilnost v zavojih in izjemno stabilnost na hitrih ravninah, skriva pa se za elegantno in očesu prijazno zunanjostjo. Ko to združimo z vzdržljivostjo, dobimo smuči za samozavestne kraljice smučišča.

Varujte naravo in negujte svoje telo z blagovno znamko Pevonia

Pevonia1
ponedeljek, 13. januar 2020

Pevonia predstavlja dve okolju prijazni oblogi za telo: Cactus & Agave Vita Repair Wrap Body in Crepe-No-More De-Aging Body Wrap. Obloge za telo ni potrebno izpirati, kar je najnovejša novost pri Pevonii -tako hkrati zagotavlja trajnostno nego kože in varovanje naravnih virov planeta.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
petek, 10. januar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Idealen dan za obisk Atlantisa!

atlantis_otroci.jpg
četrtek, 9. januar 2020

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 7. januar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Čelada Atomic Savor GT: trojna zaščita za trojno samozavest

Savor GT
petek, 3. januar 2020

S čelado Savor GT je Atomic dosegel tisto, k čemur stremi vsak proizvajalec zaščitne opreme. S sistemom Atomic Live Fit, ki poskrbi za možnost 360 stopinjskega prilagajanja velikosti, boste zaradi popolnega ujemanja preprosto pozabili, da jo nosite.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije