Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
amzs.jpg

AMZS prihaja na obisk v Atlantis

Datum: petek, 25. februar, 2011
Ta vikend prihajajo na obisk v Atlantis strokovnjaki varne vožnje iz AMZS-ja. Z njimi boste med drugim lahko preizkušali tudi, kakšen je hoditi, ko je človek pijan (od petka do nedelje med 11. in 16. uro)

Pijana očala

Preizkus »pijanih očal« vam omogoča, da v treznem, normalnem psihofizičnem stanju izkusite poslabšanje orientacije v prostoru in zmožnost motoričnega nadzora gibanja ter se tako prepričate o svoji (ne)sposobnosti »vožnje« oz. gibanja na neki poti mimo ovir. 

Nagradna igra

V Atlantisu poiščite predstavika AMZS-ja, odgovorite na nagradno vprašanje in sodelujte v žrebanju za tečaj varne vožnje v AMZS centru varne vožnje na Vranskem. Voidno mesto Atlantis poskrbi za zabavo v bazenih nepozabnih doživetij. Kaj pa tekočina v vašem vozilu? Katera izmed navedenih tekočin je potrebna za pravilno delovanje motorja z notranjim izgorevanjem?

  1. motorno olje
  2. tekočina za čiščenje vetrobranskega stekla
  3. zavorna tekočina

Opis AMZS centra varne vožnje

AMZS center varne vožnje se nahaja na Vranskem, na zemljišču skupne velikosti 15 hektarjev. Sestavlja ga 6 sklopov s tehnično najsodobneje opremljenimi postajami za spoznavanje in vadbo najrazličnejših situacij, ko nam vozilo uide iz nadzora. Skozi mnoge skrite ali zgolj prepogosto pozabljene trike varne vožnje vas varno in zabavno vodijo vrhunsko usposobljeni inštruktorji, ki svoje znanje nenehno bogatijo na mnogih izobraževanjih v tujini.

Naši tečaji varne vožnje so namenjeni vsem voznicam in voznikom, tako tistim v zrelih letih kot mladim. Izkušnje namreč dokazujejo, da postanemo po udeležbi na tako tehnično in vsebinsko pripravljenem tečaju občutno bolj varni vozniki.

 

Splet: Vodno mesto Atlantis

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije