Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
redster

Atomic REDSTER XT: smuči s tehnologijo svetovnega pokala

Datum: nedelja, 12. februar, 2017

Ljubitelji urejenih smučišč stalno iščejo opremo, ki zagotavlja še več oprijema, večjo odzivnost in stabilnost. Vse to zagotavljajo smuči v seriji Redster XT. Redster XT je serija smuči za urejene terene s tehnologijo smuči za svetovni pokal.

 

 

ATOMIC NADALJUJE ZGODBO O USPEHU SERIJE XT

V lanski sezoni smo prvič predstavili serijo Redster XT, ki je v trenutku postala hit sezone. Smuči s tehnologijo svetovnega pokala, ki dovoljujejo več igrivosti in zabave tekom celega dne. Smuči imajo all-mountain izgled in so odlične za vse, ki si želijo brezkompromisnega smučanja, a si še vedno želijo sproščenih zavojev ob koncu dneva.

 

XT: POPOLNA MEŠANICA SLALOMSKIH IN VELESLALOMSKIH SMUČI

Kratica XT je okrajšava za »cross turn« kar pomeni, da smuči iz serije Redster XT združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči. Te vsestranske lastnosti zagotavlja posebna geometrija smuči z različnimi dolžinami radija. Kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost, okretnost in pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zahvaljujoč visokokakovostni sredici z lesenim jedrom (Power Woodcore) pa so smuči izredno dinamične in odzivne. Leseno jedro prav tako pripomere k stabilnosti smuči in blaženju tresljajev.

Konstrukcija smuči omogoča popoln prenos energije in natančno vodenje zavojev v vseh razmerah.  Smuči so opremljene z vložki iz titana, ki zagotavljajo odlično torzijsko stabilnost in absorbcijo vibracij. Kombinacija Camber in Rocker oblike pa zagotavlja odličen oprijem robnikov in enostaven vhod v zavoj.

 

ENA SERIJA, TRIJE MODELI

V seriji Redster so na voljo trije modeli smuči:

  • Redster Doubledeck 3.0 XT – vrhunski model v seriji Redster XT. Smuči so opremljene z vso Redster tehnologijo: Tehnologija RAMP, ki aktivno uravnava smučarjev položaj na smučeh, zagotavlja boljši nadzor in natančen oprijem robnikov, prosto gibljiva zgornja plošča smuči pa zagotavlja odlično blaženje vibracij.
  • Redster XTi – Visokakovostne smuči z vložki iz titana, ki predstavljajo odlično kombinacijo slalomskih in veleslalomskih smuči.
  • Redster XT – Predstavlja uvodni model, ki ga odlikuje izjemna vodljivost in vsestranskost.

 

REDSTER XT – tehnologije svetovnega pokala in vsestranskost za cel dan, v eni smuči!

Več na: www.atomic.com

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Tečaj prostega potapljanja za najmlajše v Atlantisu

Atlantis potapljanje
sreda, 22. januar 2020

Tečaj bo vodil Samo Jeranko, ki je aktualni svetovni podprvak v prostem potapljanju, mednarodno priznan inštruktor in velik ljubitelj morja.

Novi funkcionalni čaji 1001 CVET: dobro počutje in košček narave v skodelici čaja

1001_ravnovesje
petek, 17. januar 2020

Družini čajev 1001 CVET so se pridružili novi funkcionalni čaji. Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Štiri odlične čajne mešanice – za večerne rituale, za lažje premagovanje hladnega vremena, za vsakodnevno spodbudo in aktivacijo ter za uravnoteženo življenje – nas hkrati spomnijo, da si je potrebno vzeti čas zase. Na škatlicah čajev pa najdemo tudi drobne nasvete za uravnoteženo življenje.

Funkcionalni čaji 1001 CVET pokrovitelji akcije Naj wellness

1001cvet_wellness
četrtek, 16. januar 2020

Letošnji sezoni akcije Naj wellness so se pridružili funkcionalni čaji 1001 CVET, ki združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev s številnimi blagodejnimi učinki. Z njihovo pomočjo boste še lažje poskrbeli za dobro počutje telesa in duha.

Atomic Cloud 12: lepa zunanjost z napredno notranjostjo

Cloud Atomic
torek, 14. januar 2020

Cloud 12 je paradni konj najbolj popularne ženske linije smuči ATOMIC. Vsebuje tekmovalno tehnologijo smuči ATOMIC Redster, od katere je za dame najbolj pomemben Servotec. Omogoča jim lahkotno agilnost v zavojih in izjemno stabilnost na hitrih ravninah, skriva pa se za elegantno in očesu prijazno zunanjostjo. Ko to združimo z vzdržljivostjo, dobimo smuči za samozavestne kraljice smučišča.

Varujte naravo in negujte svoje telo z blagovno znamko Pevonia

Pevonia1
ponedeljek, 13. januar 2020

Pevonia predstavlja dve okolju prijazni oblogi za telo: Cactus & Agave Vita Repair Wrap Body in Crepe-No-More De-Aging Body Wrap. Obloge za telo ni potrebno izpirati, kar je najnovejša novost pri Pevonii -tako hkrati zagotavlja trajnostno nego kože in varovanje naravnih virov planeta.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
petek, 10. januar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 7. januar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Čelada Atomic Savor GT: trojna zaščita za trojno samozavest

Savor GT
petek, 3. januar 2020

S čelado Savor GT je Atomic dosegel tisto, k čemur stremi vsak proizvajalec zaščitne opreme. S sistemom Atomic Live Fit, ki poskrbi za možnost 360 stopinjskega prilagajanja velikosti, boste zaradi popolnega ujemanja preprosto pozabili, da jo nosite.

Idealen dan za obisk Atlantisa!

atlantis_otroci.jpg
petek, 20. december 2019

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije