Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
redster

Atomic REDSTER XT: smuči s tehnologijo svetovnega pokala

Datum: nedelja, 12. februar, 2017

Ljubitelji urejenih smučišč stalno iščejo opremo, ki zagotavlja še več oprijema, večjo odzivnost in stabilnost. Vse to zagotavljajo smuči v seriji Redster XT. Redster XT je serija smuči za urejene terene s tehnologijo smuči za svetovni pokal.

 

 

ATOMIC NADALJUJE ZGODBO O USPEHU SERIJE XT

V lanski sezoni smo prvič predstavili serijo Redster XT, ki je v trenutku postala hit sezone. Smuči s tehnologijo svetovnega pokala, ki dovoljujejo več igrivosti in zabave tekom celega dne. Smuči imajo all-mountain izgled in so odlične za vse, ki si želijo brezkompromisnega smučanja, a si še vedno želijo sproščenih zavojev ob koncu dneva.

 

XT: POPOLNA MEŠANICA SLALOMSKIH IN VELESLALOMSKIH SMUČI

Kratica XT je okrajšava za »cross turn« kar pomeni, da smuči iz serije Redster XT združujejo lastnosti slalomskih in veleslalomskih smuči. Te vsestranske lastnosti zagotavlja posebna geometrija smuči z različnimi dolžinami radija. Kombinacija različnih radijev omogoča izjemno igrivost, okretnost in pri tem ohranja mirne smuči v dolgih zavojih. Zahvaljujoč visokokakovostni sredici z lesenim jedrom (Power Woodcore) pa so smuči izredno dinamične in odzivne. Leseno jedro prav tako pripomere k stabilnosti smuči in blaženju tresljajev.

Konstrukcija smuči omogoča popoln prenos energije in natančno vodenje zavojev v vseh razmerah.  Smuči so opremljene z vložki iz titana, ki zagotavljajo odlično torzijsko stabilnost in absorbcijo vibracij. Kombinacija Camber in Rocker oblike pa zagotavlja odličen oprijem robnikov in enostaven vhod v zavoj.

 

ENA SERIJA, TRIJE MODELI

V seriji Redster so na voljo trije modeli smuči:

  • Redster Doubledeck 3.0 XT – vrhunski model v seriji Redster XT. Smuči so opremljene z vso Redster tehnologijo: Tehnologija RAMP, ki aktivno uravnava smučarjev položaj na smučeh, zagotavlja boljši nadzor in natančen oprijem robnikov, prosto gibljiva zgornja plošča smuči pa zagotavlja odlično blaženje vibracij.
  • Redster XTi – Visokakovostne smuči z vložki iz titana, ki predstavljajo odlično kombinacijo slalomskih in veleslalomskih smuči.
  • Redster XT – Predstavlja uvodni model, ki ga odlikuje izjemna vodljivost in vsestranskost.

 

REDSTER XT – tehnologije svetovnega pokala in vsestranskost za cel dan, v eni smuči!

Več na: www.atomic.com

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije