Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
btc_city-640x480.jpg

BTC City Ljubljana uveljavlja globalne trende na področju bančništva in prodaje

Datum: ponedeljek, 28. november, 2016

Družba BTC v sodelovanju s poslovnimi partnerji v inovativnem mestu BTC City Ljubljana omogoča prodor in uveljavitev globalnih trendov na slovenskem trgu. Tokrat na področju bančništva in prodaje v partnerstvu z Addiko banko in Steklarno Hrastnik. Oba partnerja sta namreč v prejšnjem tednu postregla s svežim poslovnim pristopom.

Medtem ko lahko stranke v poslovalnici Addiko Bank express hitro in preprosto samostojno opravljajo bančne storitve, trgovina Pop-up GlaSHuta ponuja inovativne in hkrati z dolgoletno steklarsko tradicijo zaznamovane izdelke.

BTC City Ljubljana, ki krepi svojo prepoznavnost kot "živi laboratorij", ambicioznim podjetjem omogoča preizkušanje naprednih poslovnih idej. Z neštetimi dogodki in aktivnostmi ter edinstveno mrežo povezav med malimi podjetji in multinacionalkami, med akademskim in poslovnim okoljem, med različnimi disciplinami in generacijami, med mesti in državami ter med različnimi pospeševalniki in drugimi inovacijskimi vozlišči, je to inovativno mesto izjemno dovzetno in odprto za globalne trende.

Od prejšnjega tedna naprej lahko obiskovalci BTC Cityja Ljubljana v praksi spoznajo kar dva nova pristopa v poslovanju. Najprej je Addiko banka v Dvorani A odprla poslovalnico drugačnega formata, ki predstavlja izjemno inovativno storitev za obiskovalce. Addiko Bank express je namreč edina bančna poslovalnica v Sloveniji, kjer lahko stranke same sklenejo kredit in že v nekaj minutah gotovino do zneska 5.000 € dvignejo na t.i. pametnemu bankomatu. Kot nov partner BTC City Ljubljana kot inovacijske platforme Addiko banka tako preizkuša in testira sodoben koncept bančništva.

Preizkušanje novega in stopanje po poti presežkov je domače tudi Steklarni Hrastnik. Ta v predprazničnem času odpira trgovino po konceptu "pop-up". Izraz označuje kratkoročno poslovanje, koncept pa je v tujini zelo priljubljen tako med kupci in najemniki kot tudi najemodajalci, saj predstavlja inovativen način trženja poslovnih prostorov. Trgovina Pop-up GlaSHuta bo v Dvorani A tako odprta le do 8. januarja prihodnje leto, obiskovalcem pa ponuja izdelke darilnega in namiznega programa, skupaj z unikatnim nakitom umetnice Renate Kobale. Otvoritev trgovinice pa je zaznamoval še en presežek: podjetje je iz večkrat nagrajenih steklenih skledic Puzzle postavilo veličastno piramido, ki se poteguje za Guinnessov rekord.

Zgodba inovativnega mesta je sicer zaživela v 2015, ko sta v BTC Cityju Ljubljana vrata odprli dve inovacijski središči: ABC pospeševalnik in zagonsko vozlišče ABC Hub. Z njima je družba BTC kot soustanoviteljica postavila nov mejnik v lastnem razvoju in hkrati pripomogla k uveljavitvi edinstvenega inovacijskega ekosistema v Sloveniji. Mlada in inovativna podjetja so dobila možnost za preizkušanje poslovnih idej v realnem okolju ter dostop do investitorjev in mednarodnega poslovnega okolja. Vez s tujino se je letos še okrepila z odprtjem dveh podružnic ABC pospeševalnika: ABC Venture Gates v nemškem Münchnu in ABC Global Home, Silicon Valley. Z obema podružnicama Slovenija krepi vez s tehnološko naprednimi območji in se z inovativnim mestom BTC City Ljubljana uveljavlja kot pomembno središče na globalnem podjetniškem zemljevidu. V družbi BTC z veseljem poročajo, da se prvotna osredotočenost inovativnega mesta na privabljanje zagonskih podjetij z namenom testiranja idej in rešitev dviguje na višjo raven. Ta se izkazuje v zanimanju za preizkušanje inovativnih prodajnih in tehnoloških rešitev tudi med večjimi domačimi in tujimi podjetji.

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis

vma_otroski_svet.jpg
četrtek, 7. november 2019

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis. Še naprej si lahko namreč ponedeljkovo celodnevno razvajanje v Vodnem mestu Atlantis privoščite po posebno ugodni ceni.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije