Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
btc_city-640x480.jpg

Družba BTC že drugo leto zapored prejela certifikat Zlata bonitetna odličnost AAA

Datum: petek, 8. december, 2017

Družba BTC je že drugo leto zapored prejela certifikat Zlata bonitetna odličnost. Certifikat, ki ga podeljuje bonitetna hiša Bisnode, prejmejo podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti AAA kar tri leta zaporedoma. Družba BTC se tako uvršča v sam vrh odličnosti slovenskega gospodarstva in potrjuje svojo zanesljivost v odnosu do poslovnih partnerjev.

V Sloveniji je letos drugo leto zapored potekalo certificiranje podjetji, ki dosegajo Zlato bonitetno odličnost. Družba BTC se je s prejemom certifikata Zlata bonitetna odličnost AAA uvrstila med 1,6 odstotka najboljših gospodarskih družb v državi, ki so prejemniki tega priznanja. Hkrati je družba BTC edina prejemnica tega prestižnega priznanja v panogi pretovarjanja. Standard Zlate bonitetne odličnost AAA v Sloveniji sicer dosega 2.648 od registriranih 167.703 podjetij.

Jože Mermal, predsednik uprave družbe BTC, je ob prejemu certifikata izpostavil: "Certifikat Zlata bonitetna odličnost že drugo leto zapored prepoznava trud vseh sodelavcev družbe BTC, ki se odraža skozi poslovanje. Certifikat prispeva k utrjevanju ugleda družbe BTC in krepi zaupanje naših dobaviteljev, kupcev, bank in poslovnih partnerjev. Hkrati je jasno sporočilo, da se uvrščamo med najuspešnejša podjetja v Sloveniji in smo zanesljiv poslovni partner, ki uspešno uresničuje poslovne cilje."

"Certifikat zlate bonitetne odličnosti potrjuje, da v družbi BTC s finančnimi sredstvi odgovorno upravljamo na kratek in dolgi rok. Pri tem redno spremljamo razmere na finančnih trgih, smotrno načrtujemo investicije in skrbimo za racionalizacijo poslovanja ter likvidnost. Finančna stabilnost je ključna za uspešno poslovanje in je čvrst temelj za naložbe v nove programe in vsebine, ki podjetju zagotavljajo razvoj v prihodnje," je dodal Rajko Čvorovič, finančni direktor in član uprave družbe BTC.

O certifikatu

Certifikat Zlata bonitetna odličnost podeljuje bonitetna hiša Bisnode, ki ima večletno tradicijo podeljevanja certifikatov bonitetne odličnosti v 12 evropskih državah. Gre za oceno, s katero bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje. Med drugim k oceni prispevajo plačilna sposobnost, kreditna sposobnost, zadolženost, dobičkonosnost in drugi kriteriji tveganosti poslovanja s podjetjem.

Podjetja, ki so prejemniki certifikata Zlata bonitetna odličnost, svojo odličnost izkazujejo preko računovodskih izkazov in drugih dinamičnih kazalnikov tri leta zapored. Tako podjetje predstavlja najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z deležniki, kot so dobavitelji, kupci, zavarovalnice, banke in drugi poslovni partnerji. Hkrati prejem certifikata Zlate bonitetne odličnosti napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije