Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
eba.jpg

Družba BTC je nominirana za evropsko poslovno nagrado

Datum: četrtek, 21. julij, 2011
Družba BTC je za svoj prispevek na področju okoljskega in trajnostnega razvoja nominirana za evropsko poslovno nagrado za leto 2011, ki jo podeljuje organizacija The European Business Award. Žirija ocenjuje in izbira tiste programe in podjetja, ki pri svojem poslovanju odražajo inovativnost, poslovno odličnost in trajnostni razvoj. S to nominacijo se je BTC uvrstil v krog evropskih podjetij, ki se potegujejo za pridobitev prestižnega naziva Ruban d'Honneur (častni trak). Razglasitev zmagovalcev bo 22. novembra v Barceloni.

"V BTC smo ponosni, da smo nominirani za pridobitev prestižne evropske nagrade. BTC je v svoji 57-letni zgodovini prehodil pot od javnih skladišč do največjega poslovno-nakupovalnega, športno-rekreativnega, zabaviščnega in kulturnega središča v tem delu Evrope, ki ga letno obišče prek 21 milijonov obiskovalcev. Imamo jasno začrtano strategijo razvoja, izvajamo številne projekte, s katerimi nenehno nadgrajujemo kakovost naših storitev in skrbimo za dobro počutje naših obiskovalcev, v okviru svoje poslovne filozofije pa pomemben poudarek namenjamo tudi trajnostnemu razvoju, družbeni odgovornosti in aktivnostim, s katerimi pomagamo širšemu in ožjemu okolju, v katerem delujemo. Veseli nas, da so naše aktivnosti vzbudile pozornost tudi na evropskem nivoju," je ob tem dejal Jože Mermal, predsednik Uprave.

Evropska poslovna nagrada (European Business Award) je v evropskem prostoru širše prepoznana kot nagrada, ki nagrajuje najbolj dinamična in najbolj perspektivna evropska podjetja. Njen ključen namen je izpostavljanje dobrih poslovnih praks, poslovne odličnosti in inovativnosti, ki na eni strani prinašajo poslovni uspeh, hkrati pa na drugi strani pomemben del pozornosti namenjajo družbeni odgovornosti in imajo pozitiven vpliv na okolje, v katerem posamezno podjetje deluje. Za leto 2010 je naziv Ruban d'Honneur prejelo 100 evropskih podjetij, ki skupno zaposljujejo 3,5 milijona ljudi in ustvarjajo 766 milijard evrov prihodkov.

Več o evropskih poslovnih nagradah: www.businessawardseurope.com

 

BTC

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije