Pokrovitelji predstavljajo

Premiera novega muzikala v SiTi Teatru BTC

manjka_mi_manjka.jpg
ponedeljek, 24. oktober 2011

SiTi Teater BTC je prejšnji teden vstopil v četrto gledališko sezono z odlično uprizoritvijo Pinterjeve Prevare, že 26. oktobra pa bo premierno uprizorjen še muzikal Manjka mi, manjka.

V soboto bodo otroci preizkušali policijsko opremo in živce policijskih psov

policija.jpg
petek, 21. oktober 2011

Po sobotni otroški predstavi 113 v SiTi Teatru BTC bodo policisti otrokom predstavili svoje živalske pomočnike in vozila.

Znani izžrebanci nagradne igre "Z e-vlogo do nagrad"

mladi.jpg
sreda, 19. oktober 2011

V začetku šolskega leta so Slovenske železnice omogočile dijakom, vajencem in študentom izpolnjevanje elektronske vloge za subvencionirano šolsko vozovnico in s tem sodelovanje v nagradni igri "Z e-vlogo do nagrad…", ki je trajala od 12. avgusta do 10. oktobra.

Počitniško varstvo v času krompirjevih počitnic v Atlantisu

pocitnice_atlantis2.gif
sreda, 19. oktober 2011

V času krompirjevih počitnic so v Vodnem mestu Atlantis pripravili program počitniškega varstva, ki je primeren za otroke od četrtega do petnajstega leta starosti.

Po Ljubljani in Murski Soboti še FNZ v BTC City Novo mesto

fnz.jpg
sreda, 19. oktober 2011

Medtem ko sta Festivala nakupov in zabave v BTC City Ljubljana in Murska Sobota že za nami, se bo FNZ v BTC City Novo mesto odvil ta vikend!

Dežela škrata Krančka

krancek.jpg
petek, 14. oktober 2011

Premiera prenovljene predstave Dežela škrata Krančka bo danes, 14. oktobra ob 17.30 uri, jutri, 15. oktobra pa bo ob 11. uri prva ponovitev.

Znani so popusti FNZ BTC 2011!

fnz_popusti.jpg
petek, 14. oktober 2011

Na spletni strani www.btc-city.com so danes objavili popuste jesenskega FNZja v BTC City Ljubljana in Murska Sobota.

Z vlakom na Študentsko areno

četrtek, 13. oktober 2011

Med 18. in 20. oktobrom bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala že tradicionalna, Študentska arena.

Otvoritev nove sezone SiTi Teatra BTC

prevara-2.jpg
četrtek, 13. oktober 2011

SiTiTeater BTC bo v letošnjo gledališko sezono vstopil v prenovljeni dvorani, ki se bo odprla danes, 13. oktobra s premiero predstave Prevara.

Novo v Atlantisu: Center azijskih masaž

ayurveda.jpg
četrtek, 13. oktober 2011

V Vodnem mestu Atlantis ne mine mesec, da za vas ne bi pripravili novih vodnih aktivnosti, plavalnih programov ali tečajev, razširili ponudbe Dežele savn in wellness centra ali vas presenetili z novimi dobrotami iz naše kulinarične ponudbe. Predstavljamo vam jesensko novost: nedavno odprti Center azijskih masaž.

40 let Volkswagnovega buggyja

ponedeljek, 10. oktober 2011

Ob svetovni premieri modela up! na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu je veliko pozornosti vzbudila vznemirljiva študija. Buggy up! izhaja iz tradicije, ki se je začela pred štirimi desetletji.

SEAT Mii – športen mestni avto z mladostnim dizajnom

Seat Mii
sreda, 5. oktober 2011

Z modelom Mii SEAT predstavlja popolni avto za sodoben mestni življenjski slog. Mii poenostavlja življenje – s prepričljivo uporabnostjo, izjemnim užitkom v vožnji, visoko učinkovitostjo in inovativno tehnologijo. Obenem športni mediteranski dizajn, ki daje pečat znamki SEAT, združuje z optimalno kakovostjo izdelave in s številnimi možnostmi za uresničitev individualnih želja. Pri tem je zaradi odličnega razmerja med vrednostjo in ceno ter zaradi nizkih stroškov vzdrževanja Mii idealna izbira za marsikateri žep – in tudi to je značilno za SEAT. Na domačem, španskem tržišču se bo prodaja modela Mii začela še pred koncem leta 2011, ostala Evropa pa bo sledila spomladi 2012.

Novi Citigo: domiselna Škoda za mesta

sreda, 28. september 2011

Škoda nadaljuje svojo produktno ofenzivo s predstavitvijo sedme modelske serije. Citigo je ime novega malega avtomobila znamke Škoda. Novi malček se bo še letošnje leto najprej zapeljal po domačih cestah na Češkem. Ostale evropske države bodo sledile od začetka poletja 2012 naprej.

Tržnica BTC CITY v znamenju zdrave prehrane in razstave gob

prehrana_gobe.jpg
torek, 27. september 2011

V soboto, 1. oktobra od 9.00 do 14. ure bodo Tržnico BTC CITY v Ljubljani zavzeli predstavniki ekoloških kmetij in trgovin. Ta dan bo namreč namenjen zdravi prehrani in predstavitvi ekoloških izdelkov, Gobarsko društvo Ribnica pa bo pripravilo veliko razstavo gob. Obiskovalci bodo lahko ekološke izdelke degustirali, za zabavo pa bodo s petjem in plesom poskrbela Akademska folklorna skupina Sela pri Šumberku.

Jesenski Festival nakupov in zabave se približuje!

fnz_magnifico.jpg
ponedeljek, 26. september 2011

V BTC Cityju se že pripravljajo na največji dogodek leta – jesenski Festival nakupov in zabave. Tokratni Festival bo že 16. zapored. Festival, ki ga vsakokrat obišče več obiskovalcev, bo tudi tokrat ponudil vrhunske glasbene in zabavne dogodke, družabni program za vso družino in seveda popuste, ki jih bodo pripravili trgovci.

Z vlakom na festival za tretje življenjsko obdobje

f3zo_net.png
ponedeljek, 26. september 2011

Skupine starejših in upokojencev se na festival peljejo z vlakom, za le 4 evre na osebo.

Natečaj: Hišice iz odpadnega materiala

sreda, 21. september 2011

Družba BTC in Zelena Slovenija sta objavila natečaj, v okviru katerega osnovnošolce iz Mestne občine Ljubljana vabita k ustvarjanju ptičjih hišic iz odpadnih materialov.

Z vlakom na obiranje mandarin v dolino Neretve

mandarine-1.jpg
sreda, 21. september 2011

Podajte se na vznemirljivo avanturo s posebnim Mandarinca vlakom v dolino Neretve. Na poti do tja si boste ogledali znamenitosti, kaj dobrega pojedli in se zabavali, v dolini Neretve pa se boste lahko do sitega najedli mandarin.

Pika Nogavička prihaja na vlak

pika_vlak.jpg
torek, 20. september 2011

Od 18. do 24. septembra na TRC Jezero v Velenju poteka največji otroški festival pri nas - Pikin festival, že 22. po vrsti. Na najbolj živahen dan Pikinega festivala, v soboto, 24. septembra, bo iz Ljubljane v Velenje peljal Pikin vlak. Naj njem se bo potnikom pridružila navihana Pika Nogavička, ki bo poskrbela za zabavno vzdušje s pletenjem kitk in risanjem pik, predvsem pa s svojimi navihanimi igrami. To bo pravo doživetje, zlasti za najmlajše.

Nocoj 1. Slovenski smučarski forum v Kristalni palači

smucarski_forum.jpg
sreda, 14. september 2011

Nocoj bo ob 19. uri v Kristalni palači BTC City Ljubljana na sporedu 1. Slovenski smučarski forum, ki bo ponudil konstruktivno razpravo o prihodnosti alpskega smučanja in smučarskih skokov pri nas, obenem pa bo v okviru prireditve potekala tudi nagradna igra za Elan smuči ter podpisano kapo Tine Maze.

Najnovejše v tej rubriki

Osvojite jezikovno-plavalne počitnice v Linguli in Atlantisu

vma1.JPG
petek, 6. junij 2014

Sodelujte v nagradni igri. Morda bo prav vaš otrok užival v Linguli in Atlantisu. Nagradna igra poteka do 3. julija.

Kopanje v Atlantisu že za 5,92 evra

gremo_v_atlantis.jpg
ponedeljek, 2. junij 2014

Izkoristite ugodne cene kopanja v Svetu doživetij.

Ženska kolekcija Crocs za to pomlad

zenska-kolekcija-crocs-2014.jpg
ponedeljek, 26. maj 2014

Štirje novi modeli, ki navdušujejo stopala z svojim zanesljivim udobjem.

Maraton Franja BTC City že 33. leto prinaša posebno energijo in izziva nove mejnike

maraton_franja_14.jpg
sreda, 21. maj 2014

Maraton Franja BTC City je največji praznik slovenskega kolesarstva. Je prireditev z mednarodno razsežnostjo, ki vsako leto združuje več kolesarjev, od ljubiteljev kolesarstva in rekreativcev do zagrizenih športnikov. 

Ženske in otroške japonke Crocs to pomlad – Chawaii Flip

sreda, 14. maj 2014

Crocs poznamo vsi že skoraj desetletje, japonke pa so tako ali tako nekaj, s čemer smo ''gor zrasli''.  Obe tradiciji se že nekaj let uspešno prepletata in letos smo deležni novitete – Crocs Chawaii Flip

Poletni plavalni tečaji v Atlantisu

september-prinasa-tudi-nove-termine-plavalnih-tecajev-v-atlantisu.jpg
ponedeljek, 12. maj 2014

Šola se počasi izteka in bližajo se poletne počitnice. Ne glede na to, kje bodo otroci preživeli poletje, pa je ena izmed možnosti za preživljanje prostega časa med počitnicami lahko tudi obisk plavalnih tečajev Vodnega mesta Atlantis.

Spomladanski Festival nakupov in zabave v BTC Cityjih

fnz_pomlad_14.jpg
sreda, 7. maj 2014

Prihaja že 21. Festival nakupov in zabave v BTC City Ljubljana (17. - 18.05.), Novo mesto (16. - 17.05.) in Murska Sobota (24.05.).

Varstvo otrok v času poletnih počitnic v Atlantisu

atlantis_pocitnice.jpg
torek, 6. maj 2014

V Vodnem mestu Atlantis med vsakimi šolskimi počitnicami otroke čaka nova pustolovščina. Tako se bodo tudi med poletnimi počitnicami zabavali in kratkočasili ob različnih, zabavnih in zanimivih delavnicah ter igrah.

9 svečk za Atlantis

Wellness Atlantis
četrtek, 24. april 2014

Pomlad se počasi poslavlja in mami nas vonj po poletju. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je poletju naproti odpravila v Atlantis, središče zabave in nepozabnih doživetij za obiskovalce vseh starosti. Ta je na velikonočni ponedeljek praznoval svoj 9. rojstni dan, v tem času pa so tam razvili številne zanimive programe, s katerimi privabljajo obiskovalce od blizu in daleč.

SALOMON CITYTRAIL™ TOUR SLOVENIJA - Najprijetnejši rekreativni teki v vašem mestu!

četrtek, 24. april 2014

Tek je vrsta rekreacije, ki se jo poslužuje vedno več ljudi. Z njim ohranjamo dobro telesno pripravljenost, napolnimo telo z energijo in preizkušamo meje svoje zmogljivosti. Tek je priljubljen tudi zaradi  dostopnosti, saj je teren vedno pripravljen, ne glede na to kje se nahajamo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije