Pokrovitelji predstavljajo

Natečaj: Hišice iz odpadnega materiala

sreda, 21. september 2011

Družba BTC in Zelena Slovenija sta objavila natečaj, v okviru katerega osnovnošolce iz Mestne občine Ljubljana vabita k ustvarjanju ptičjih hišic iz odpadnih materialov.

Z vlakom na obiranje mandarin v dolino Neretve

mandarine-1.jpg
sreda, 21. september 2011

Podajte se na vznemirljivo avanturo s posebnim Mandarinca vlakom v dolino Neretve. Na poti do tja si boste ogledali znamenitosti, kaj dobrega pojedli in se zabavali, v dolini Neretve pa se boste lahko do sitega najedli mandarin.

Pika Nogavička prihaja na vlak

pika_vlak.jpg
torek, 20. september 2011

Od 18. do 24. septembra na TRC Jezero v Velenju poteka največji otroški festival pri nas - Pikin festival, že 22. po vrsti. Na najbolj živahen dan Pikinega festivala, v soboto, 24. septembra, bo iz Ljubljane v Velenje peljal Pikin vlak. Naj njem se bo potnikom pridružila navihana Pika Nogavička, ki bo poskrbela za zabavno vzdušje s pletenjem kitk in risanjem pik, predvsem pa s svojimi navihanimi igrami. To bo pravo doživetje, zlasti za najmlajše.

Nocoj 1. Slovenski smučarski forum v Kristalni palači

smucarski_forum.jpg
sreda, 14. september 2011

Nocoj bo ob 19. uri v Kristalni palači BTC City Ljubljana na sporedu 1. Slovenski smučarski forum, ki bo ponudil konstruktivno razpravo o prihodnosti alpskega smučanja in smučarskih skokov pri nas, obenem pa bo v okviru prireditve potekala tudi nagradna igra za Elan smuči ter podpisano kapo Tine Maze.

Velika nagradna igra v BTC City Murska Sobota

spark.jpg
sreda, 14. september 2011

Danes, 14. septembra začenjajo v nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota veliko tradicionalno nagradno igro, ki bo trajala do 3. decembra 2011.

Z vlakom na Oktoberfest v München

oktoberfest.jpg
torek, 13. september 2011

Oktoberfest je prava priložnost za razvedrilo. Tudi letos bo München v drugi polovici septembra dobil drugačno, živahnejšo podobo. Letošnji Oktoberfest bo potekal od 19. septembra do 4. oktobra. Iz resnega poslovnega, trgovskega in turističnega središča na Bavarskem se bo München prelevil v bučno mesto, kamor se dobesedno zgrinjajo množice ljubiteljev zabave … in seveda piva ... iz vsega sveta.

Plavalni tečaj za otroke v Atlantisu

plavani_tecaj.jpg
sreda, 7. september 2011

Za majhne in malo večje nadebudneže, stare od 3. do 15. let, so pripravili pestro izbiro plavalnih tečajev. S tečaji pričnejo v drugi polovici septembra, in sicer predvidoma z 19.09.2011. Vsi, ki se boste v tečaj plavanja prijavili do 15.09.2011, vam bodo priznali 10% popusta.

ŠKODA bo v Frankfurtu predstavila predserijsko študijo MissionL

Škoda
torek, 6. september 2011

S svetovno premiero študije MissionL češka avtomobilska znamka Škoda na frankfurtskem mednarodnem avtomobilskem salonu predstavlja predserijsko kompaktno limuzino in začenja obsežno modelsko ofenzivo.

Kristalna palača, najvišja stavba v Sloveniji, tudi uradno odprla svoja vrata

ponedeljek, 5. september 2011

Kristalna palača, ki je z 89 metri najvišja stavba v Sloveniji, je od četrtka, 1. septembra, tudi uradno odprta. Otvoritev Kristalne palače, ki je zasnovana kot preplet pestre in raznolike programske ponudbe, in v kateri se stikata vrhunska poslovna in trgovska dejavnost, je pospremil bogat kulturno-umetniški program, slavnostni govorec pa je bil predsednik Republike Slovenije, dr. Danilo Türk. Ob tej priložnosti sta predsednik uprave BTC, Jože Mermal, in akademski kipar, Mik Simčič, na ploščadi pred Kristalno palačo odkrila tudi skulpturo »Evropa na biku«.

Slovenske železnice pridobile status AEO

sz-aeo-1-640x480.JPG
petek, 2. september 2011

Slovenske železnice so pridobile status pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO) in bodo lahko odslej v tovornem prometu opravljale poenostavljene carinske postopke. Potrdilo AEO jim je po večmesečnem preverjanju in ocenjevanju izdal Carinski urad Ljubljana. Slovenske železnice so edini železniški prevoznik v Sloveniji, ki je pridobil to potrdilo.

Uradno najvišja zgradba v Sloveniji bo kmalu tudi uradno odprta

kristalna_palaca-1.jpg
ponedeljek, 29. avgust 2011

V četrtek, 1. septembra ob 20. uri, bo Kristalna palača, najvišja zgradba v Sloveniji, ki je zasnovana kot preplet pestre in raznolike programske ponudbe, dočakala tudi uradno otvoritev.

Novi Porsche 911 Carrera: tradicija, interpretirana na sodoben način

četrtek, 25. avgust 2011

Porsche 911 Carrera je pri 48 letih mladostnejši kot kadarkoli doslej: popolnoma nova generacija te legende med športnimi avtomobili v soju žarometov blesti z nizko in dolgo silhueto, napetimi linijami in natančno zasnovanimi detajli ter je že na prvi pogled nedvomno pravi 911. V duhu tradicionalnega dizajna serije 911 nova Carrera izžareva moč in eleganco.

V šolo grem z vlakom – ugodno in z nagradami!

sz_mladi.jpeg
sreda, 24. avgust 2011

Za potovanje z vlakom v šolo so dijakom, vajencem in študentom na voljo tudi subvencionirane šolske abonentske vozovnice. Tako bo pot šolo z vlakom zabavna, varna, okolju prijazna in še bolj ugodna. Z elektronsko vlogo za pridobitev subvencionirane abonentske vozovnice za potovanje z vlakom pa si lahko mladi prislužijo tudi bogate nagrade.

Sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC City Ljubljana

sejem_btc-1.jpg
torek, 23. avgust 2011

Tako kot že nekaj let zapored, bo tudi letos v BTC City Ljubljana organiziran sejem rabljenih šolskih učbenikov za osnovno in srednjo šolo.

Legende lige NBA so obiskale BTC City Ljubljana

forma_nba.jpg
sreda, 17. avgust 2011

V sredo, 10. avgusta, so se ob 10. obletnici projekta Košarka brez meja v Sloveniji ustavili nekdanji igralci ameriške košarkarske lige NBA.

Na AGRO s posebnim vlakom

sreda, 17. avgust 2011

V nedeljo, 21. avgusta, se na mendarodni kmetijsko-živilski sejem iz Celja do Gornje Radgone brezskrbno zapeljite z vlakom DMG 813/814-130, ki je bil pred kratkim povsem prenovljen.

Do konca leta popolna prenova, nove trgovine in igralnica

btc_ms_otroci.jpg
sreda, 17. avgust 2011

BTC Murska Sobota na več kot 20 tisoč kvadratnih metrih že 13 let uspešno upravlja poslovno nakupovalno središče, od leta 2008 pa so svojo ponudbo razširili s športnim in zabavnim središčem Kegl City. Z investicijo v višini 1.200.000 evrov, kjer bo zadnja faza zaključena do konca novembra, želijo postati moderen, nov in kupcu prijazen nakupovalni center. Praznično nakupovanje tako obeta še posebno doživetje.

Slovenska košarkarska reprezentanca s Telemachovim vlakom na priprave za evropsko prvenstvo

kosarka-1.jpg
torek, 16. avgust 2011

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) in Telemach, dosedanji generalni sponzor slovenske košarkarske reprezentance in 1. slovenske košarkarske Lige Telemach, sta v petek podpisala pogodbi o nadaljnjem sodelovanju na ljubljanski železniški postaji, kjer so uradno tudi predstavili poslikan Telemachov košarkarski vlak, ki je nato člane košarkarske reprezentance, z redno linijo iz Ljubljane do Jesenic, odpeljal na priprave na evropsko prvenstvo v košarki 2011 v Kranjsko Goro.

Finalna prireditev Družina poletja v Atlantisu

petek, 12. avgust 2011

V soboto, 13.8.2011 bodo v Vodnem mestu Atlantis do 10.00 ure ponudili akcijske cene na dnevne vstopnice za Svet doživetij:

Audi urban concept – avtomobilski koncept brez vzornika

četrtek, 11. avgust 2011

Audi znova odpira nova obzorja – model Audi urban concept je ultralahek avtomobil s sedežnim konceptom 1+1, idealen za urbana področja. Tehnološka študija briše meje med vsemi običajnimi kategorijami – Audi urban concept je radikalno nov koncept, ki združuje elemente dirkalnika, roadsterja, fun cara in mestnega avtomobila.

Najnovejše v tej rubriki

Suunto predstavlja novi tekaški instrument: NOVI AMBIT2 R - GPS za tekače

suunto.jpg
torek, 18. marec 2014

Izjemno popularnim GPS uram iz družine Ambit se bo letošnjo pomlad pridružil Ambit2 R, GPS ura za tekače.

Privoščite si svojega osebnega SUUNTO trenerja in izboljšajte svoj tekaški rezultat!

Idealen dan za obisk Atlantisa!

vma_kaskadne_kopeli.jpg
sreda, 12. marec 2014

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

Nova Atomic otroška kolekcija: več zabave za male športnike

Raw_MirjaGeh_0188_RGB_lowres1.jpg
torek, 11. marec 2014

Kako navdušiti otroka za najboljši šport na svetu? Z opremo zasnovano tako, da je smučanje popolnoma enostavno in še bolj vznemirljivo. Zato so pri Atomicu za to sezono razvili popolnoma novo otroško kolekcijo.

Praznujte rojstni dan v Vodnem mestu Atlantis

atlantis_rd1.jpg
torek, 4. marec 2014

Ima vaš otrok rojstni dan, pa ne veste, kje bi pripravili zabavo zanj in njegove prijatelje?

X-RACE smuči

salomon_race copy.jpg
torek, 4. marec 2014

Salomon predstavlja nov radikalen pristop k oblikovanju tekmovalnih smuči. X-RACE je izdelek Salomonovega tekmovalnega oddelka, sestavljen iz prvakov ( Od Hannesa Reichelt in Fritza Strobl do Günterja Mader), inženirjev in oblikovalcev, ki svoje znanje in izkušnje vlagajo v razvoj najboljših smuči. Cilj? Dati hitrostnim navdušencem možnost, da izrazijo svoj idealni zavoj. En model, pet načinov kako to storiti!

Pust v BTC City Ljubljana in Novo mesto

pust_btc1.jpg
sreda, 26. februar 2014

Kdaj: sobota, 1. marec 2014

Test smuči Salomon na Rogli

salomon_test.JPG
torek, 25. februar 2014

Kdaj: sobota, 1. marec 2014

Test smuči Atomic na Krvavcu

atomic_testi.jpg
torek, 25. februar 2014

Kdaj: nedelja, 2. marec 2014

Valentinovo v Atlantisu

ljubezen-je-treba-negovati-tudi-za-valentinovo.jpg
torek, 11. februar 2014

Ljubezen je treba negovati... tudi za Valentinovo!

Objem, nežen dotik, poljub... oplemenitite svojo ljubezen in vstopite v Vodno mesto Atlantis!

BTC v duhu družbene odgovornosti podpira najboljše slovenske gimnastičarje

btc_gimnastika.jpg
četrtek, 6. februar 2014

V imenu družbe BTC je njen predsednik uprave Jože Mermal v torek v Vodnem mestu Atlantis podpisal novo sponzorsko pogodbo z 10 najboljšimi slovenskimi gimnastičarji in gimnastičarkami. Družba BTC je velik podpornik športa, s slovenskimi telovadci in telovadkami pa sodelujejo že vrsto let.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije