Pokrovitelji predstavljajo

Dežela škrata Krančka

krancek.jpg
petek, 14. oktober 2011

Premiera prenovljene predstave Dežela škrata Krančka bo danes, 14. oktobra ob 17.30 uri, jutri, 15. oktobra pa bo ob 11. uri prva ponovitev.

Znani so popusti FNZ BTC 2011!

fnz_popusti.jpg
petek, 14. oktober 2011

Na spletni strani www.btc-city.com so danes objavili popuste jesenskega FNZja v BTC City Ljubljana in Murska Sobota.

Z vlakom na Študentsko areno

četrtek, 13. oktober 2011

Med 18. in 20. oktobrom bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekala že tradicionalna, Študentska arena.

Otvoritev nove sezone SiTi Teatra BTC

prevara-2.jpg
četrtek, 13. oktober 2011

SiTiTeater BTC bo v letošnjo gledališko sezono vstopil v prenovljeni dvorani, ki se bo odprla danes, 13. oktobra s premiero predstave Prevara.

Novo v Atlantisu: Center azijskih masaž

ayurveda.jpg
četrtek, 13. oktober 2011

V Vodnem mestu Atlantis ne mine mesec, da za vas ne bi pripravili novih vodnih aktivnosti, plavalnih programov ali tečajev, razširili ponudbe Dežele savn in wellness centra ali vas presenetili z novimi dobrotami iz naše kulinarične ponudbe. Predstavljamo vam jesensko novost: nedavno odprti Center azijskih masaž.

40 let Volkswagnovega buggyja

ponedeljek, 10. oktober 2011

Ob svetovni premieri modela up! na letošnjem mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu je veliko pozornosti vzbudila vznemirljiva študija. Buggy up! izhaja iz tradicije, ki se je začela pred štirimi desetletji.

SEAT Mii – športen mestni avto z mladostnim dizajnom

Seat Mii
sreda, 5. oktober 2011

Z modelom Mii SEAT predstavlja popolni avto za sodoben mestni življenjski slog. Mii poenostavlja življenje – s prepričljivo uporabnostjo, izjemnim užitkom v vožnji, visoko učinkovitostjo in inovativno tehnologijo. Obenem športni mediteranski dizajn, ki daje pečat znamki SEAT, združuje z optimalno kakovostjo izdelave in s številnimi možnostmi za uresničitev individualnih želja. Pri tem je zaradi odličnega razmerja med vrednostjo in ceno ter zaradi nizkih stroškov vzdrževanja Mii idealna izbira za marsikateri žep – in tudi to je značilno za SEAT. Na domačem, španskem tržišču se bo prodaja modela Mii začela še pred koncem leta 2011, ostala Evropa pa bo sledila spomladi 2012.

Novi Citigo: domiselna Škoda za mesta

sreda, 28. september 2011

Škoda nadaljuje svojo produktno ofenzivo s predstavitvijo sedme modelske serije. Citigo je ime novega malega avtomobila znamke Škoda. Novi malček se bo še letošnje leto najprej zapeljal po domačih cestah na Češkem. Ostale evropske države bodo sledile od začetka poletja 2012 naprej.

Tržnica BTC CITY v znamenju zdrave prehrane in razstave gob

prehrana_gobe.jpg
torek, 27. september 2011

V soboto, 1. oktobra od 9.00 do 14. ure bodo Tržnico BTC CITY v Ljubljani zavzeli predstavniki ekoloških kmetij in trgovin. Ta dan bo namreč namenjen zdravi prehrani in predstavitvi ekoloških izdelkov, Gobarsko društvo Ribnica pa bo pripravilo veliko razstavo gob. Obiskovalci bodo lahko ekološke izdelke degustirali, za zabavo pa bodo s petjem in plesom poskrbela Akademska folklorna skupina Sela pri Šumberku.

Jesenski Festival nakupov in zabave se približuje!

fnz_magnifico.jpg
ponedeljek, 26. september 2011

V BTC Cityju se že pripravljajo na največji dogodek leta – jesenski Festival nakupov in zabave. Tokratni Festival bo že 16. zapored. Festival, ki ga vsakokrat obišče več obiskovalcev, bo tudi tokrat ponudil vrhunske glasbene in zabavne dogodke, družabni program za vso družino in seveda popuste, ki jih bodo pripravili trgovci.

Z vlakom na festival za tretje življenjsko obdobje

f3zo_net.png
ponedeljek, 26. september 2011

Skupine starejših in upokojencev se na festival peljejo z vlakom, za le 4 evre na osebo.

Natečaj: Hišice iz odpadnega materiala

sreda, 21. september 2011

Družba BTC in Zelena Slovenija sta objavila natečaj, v okviru katerega osnovnošolce iz Mestne občine Ljubljana vabita k ustvarjanju ptičjih hišic iz odpadnih materialov.

Z vlakom na obiranje mandarin v dolino Neretve

mandarine-1.jpg
sreda, 21. september 2011

Podajte se na vznemirljivo avanturo s posebnim Mandarinca vlakom v dolino Neretve. Na poti do tja si boste ogledali znamenitosti, kaj dobrega pojedli in se zabavali, v dolini Neretve pa se boste lahko do sitega najedli mandarin.

Pika Nogavička prihaja na vlak

pika_vlak.jpg
torek, 20. september 2011

Od 18. do 24. septembra na TRC Jezero v Velenju poteka največji otroški festival pri nas - Pikin festival, že 22. po vrsti. Na najbolj živahen dan Pikinega festivala, v soboto, 24. septembra, bo iz Ljubljane v Velenje peljal Pikin vlak. Naj njem se bo potnikom pridružila navihana Pika Nogavička, ki bo poskrbela za zabavno vzdušje s pletenjem kitk in risanjem pik, predvsem pa s svojimi navihanimi igrami. To bo pravo doživetje, zlasti za najmlajše.

Nocoj 1. Slovenski smučarski forum v Kristalni palači

smucarski_forum.jpg
sreda, 14. september 2011

Nocoj bo ob 19. uri v Kristalni palači BTC City Ljubljana na sporedu 1. Slovenski smučarski forum, ki bo ponudil konstruktivno razpravo o prihodnosti alpskega smučanja in smučarskih skokov pri nas, obenem pa bo v okviru prireditve potekala tudi nagradna igra za Elan smuči ter podpisano kapo Tine Maze.

Velika nagradna igra v BTC City Murska Sobota

spark.jpg
sreda, 14. september 2011

Danes, 14. septembra začenjajo v nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota veliko tradicionalno nagradno igro, ki bo trajala do 3. decembra 2011.

Z vlakom na Oktoberfest v München

oktoberfest.jpg
torek, 13. september 2011

Oktoberfest je prava priložnost za razvedrilo. Tudi letos bo München v drugi polovici septembra dobil drugačno, živahnejšo podobo. Letošnji Oktoberfest bo potekal od 19. septembra do 4. oktobra. Iz resnega poslovnega, trgovskega in turističnega središča na Bavarskem se bo München prelevil v bučno mesto, kamor se dobesedno zgrinjajo množice ljubiteljev zabave … in seveda piva ... iz vsega sveta.

Plavalni tečaj za otroke v Atlantisu

plavani_tecaj.jpg
sreda, 7. september 2011

Za majhne in malo večje nadebudneže, stare od 3. do 15. let, so pripravili pestro izbiro plavalnih tečajev. S tečaji pričnejo v drugi polovici septembra, in sicer predvidoma z 19.09.2011. Vsi, ki se boste v tečaj plavanja prijavili do 15.09.2011, vam bodo priznali 10% popusta.

ŠKODA bo v Frankfurtu predstavila predserijsko študijo MissionL

Škoda
torek, 6. september 2011

S svetovno premiero študije MissionL češka avtomobilska znamka Škoda na frankfurtskem mednarodnem avtomobilskem salonu predstavlja predserijsko kompaktno limuzino in začenja obsežno modelsko ofenzivo.

Kristalna palača, najvišja stavba v Sloveniji, tudi uradno odprla svoja vrata

ponedeljek, 5. september 2011

Kristalna palača, ki je z 89 metri najvišja stavba v Sloveniji, je od četrtka, 1. septembra, tudi uradno odprta. Otvoritev Kristalne palače, ki je zasnovana kot preplet pestre in raznolike programske ponudbe, in v kateri se stikata vrhunska poslovna in trgovska dejavnost, je pospremil bogat kulturno-umetniški program, slavnostni govorec pa je bil predsednik Republike Slovenije, dr. Danilo Türk. Ob tej priložnosti sta predsednik uprave BTC, Jože Mermal, in akademski kipar, Mik Simčič, na ploščadi pred Kristalno palačo odkrila tudi skulpturo »Evropa na biku«.

Najnovejše v tej rubriki

Počitniška delavnica orientalskega plesa za otroke v Atlantisu

orientalski_ples.jpg
četrtek, 26. junij 2014

Vabimo vas na plesne delavnice orientalskega plesa, ki s pomočjo glasbe in iger spodbuja gibalno ustvarjalnost ter na zanimiv in igriv način širi otroško domišljijo.

V Atlantisu v veljavi poletni delovni čas

atlantis_poletje.jpg
ponedeljek, 23. junij 2014

Do 30. 9. 2014 bo v Vodnem mestu Atlantis veljal poletni delovni čas.

Letošnja Crocs novost tudi zasanjani metuljčki in lučke na nogah

ponedeljek, 16. junij 2014

Crocs vsem romantičnim dušicam ponuja metuljčke z lučkami, ki utripajo.

Poletne počitnice v Atlantisu

atlantis_otroci.jpg
četrtek, 12. junij 2014

Poleg bogatega programa počitniškega varstva, bodo letos ponovno na voljo tudi trije dodatni programi: teniški tečaj, učenje angleškega jezika z jezikovno šolo Helen Doron ter jezikovno-plavalne počitnice z Lingulo.

Letošnja Crocs novost so svetlikajoči morski psi!

Robo_Shark--Sea_Blue-Silver--132801-108.jpg
sreda, 11. junij 2014

Prav zares – ob hoji se prižigajo LED lučke in dajejo vtis prave morske pošasti, obenem pa skrbno varujejo stopalo in mu nudijo vse udobje.

Osvojite jezikovno-plavalne počitnice v Linguli in Atlantisu

vma1.JPG
petek, 6. junij 2014

Sodelujte v nagradni igri. Morda bo prav vaš otrok užival v Linguli in Atlantisu. Nagradna igra poteka do 3. julija.

Kopanje v Atlantisu že za 5,92 evra

gremo_v_atlantis.jpg
ponedeljek, 2. junij 2014

Izkoristite ugodne cene kopanja v Svetu doživetij.

Ženska kolekcija Crocs za to pomlad

zenska-kolekcija-crocs-2014.jpg
ponedeljek, 26. maj 2014

Štirje novi modeli, ki navdušujejo stopala z svojim zanesljivim udobjem.

Maraton Franja BTC City že 33. leto prinaša posebno energijo in izziva nove mejnike

maraton_franja_14.jpg
sreda, 21. maj 2014

Maraton Franja BTC City je največji praznik slovenskega kolesarstva. Je prireditev z mednarodno razsežnostjo, ki vsako leto združuje več kolesarjev, od ljubiteljev kolesarstva in rekreativcev do zagrizenih športnikov. 

Ženske in otroške japonke Crocs to pomlad – Chawaii Flip

sreda, 14. maj 2014

Crocs poznamo vsi že skoraj desetletje, japonke pa so tako ali tako nekaj, s čemer smo ''gor zrasli''.  Obe tradiciji se že nekaj let uspešno prepletata in letos smo deležni novitete – Crocs Chawaii Flip

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije