Pokrovitelji predstavljajo

Audi urban concept – avtomobilski koncept brez vzornika

četrtek, 11. avgust 2011

Audi znova odpira nova obzorja – model Audi urban concept je ultralahek avtomobil s sedežnim konceptom 1+1, idealen za urbana področja. Tehnološka študija briše meje med vsemi običajnimi kategorijami – Audi urban concept je radikalno nov koncept, ki združuje elemente dirkalnika, roadsterja, fun cara in mestnega avtomobila.

Smučarske skakalke v BTC City Ljubljana

btc_skoki.jpg
ponedeljek, 8. avgust 2011

Družba BTC bo kot dolgoletni pokrovitelj in podpornik Smučarsko – skakalnega kluba Ljubno BTC podprla organizacijo tekme prvega svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske, ki bo potekal v februarju 2012. Izvedba svetovnega pokala je pogoj, ki ga je smučarkam skakalkam postavil Mednarodni Olimpijski komite, da bodo lahko tekmovale na Olimpijskih igrah v Sočiju. Slovenske smučarske skakalke so zelo uspešno pričele poletne tekme za celinski pokal, saj je Maja Vtič na dveh tekmah bila enkrat prva in enkrat tretja in je trenutno vodila smučarska skakalka na svetu.

Z vlaka na ljubljanski mestni avtobus: nakup Urbane odslej tudi v Infocentru Ljubljana

vlak1.png
petek, 29. julij 2011

Če se greste z vlakom v Ljubljano in morate nadaljevati vožnjo z ljubljanskim avtobusom, a nimate kartice Urbana za prevoz z mestnim avtobusom, ne skrbite. Od tega meseca dalje lahko kupite vrednostno mestno kartico Urbana in nanjo nalagate dobroimetja kar v Info centru na železniški postaji Ljubljana.

Crocs navdušuje z novimi modeli

novi-modeli-crocs.jpg
torek, 26. julij 2011

Spletna trgovina Fossecl vam priskrbi neverjeten nabor Crocs artiklov, vsak teden novi modeli in barve.

Družba BTC je nominirana za evropsko poslovno nagrado

eba.jpg
četrtek, 21. julij 2011

Družba BTC je za svoj prispevek na področju okoljskega in trajnostnega razvoja nominirana za evropsko poslovno nagrado za leto 2011, ki jo podeljuje organizacija The European Business Award. Žirija ocenjuje in izbira tiste programe in podjetja, ki pri svojem poslovanju odražajo inovativnost, poslovno odličnost in trajnostni razvoj. S to nominacijo se je BTC uvrstil v krog evropskih podjetij, ki se potegujejo za pridobitev prestižnega naziva Ruban d'Honneur (častni trak). Razglasitev zmagovalcev bo 22. novembra v Barceloni.

Novost na tržišču - revolucionarna steklenička bobble

all-color-water-bobble.jpg
ponedeljek, 18. julij 2011

Končno tudi pri nas lahko kupite bobble – stekleničko iz reciklirane plastike, ki filtrira vodo, medtem ko pijete iz nje. V bobble natočite običajno vodo iz pipe in nanjo pritrdite pokrovček s filtrom. Med pitjem nato oglje v filtru poskrbi, da ne zaužijete klora in organskih primesi. Voda tako pridobi na okusu in kvaliteti, cena pa je bistveno nižja kot pri kupljeni ustekleničeni vodi.

Nove spletne strani zmanke Audi

audi.si-3.jpg
četrtek, 14. julij 2011

Znamka Audi je začetku meseca julija 2011 prešla na novo generacijo spletnih strani. Oblikovna zasnova sledi novim trendom in smernicam in je vsebinsko bogatejša od prejšnje. Obširno je predstavljena zgodovina znamke in Audijeva skrb za okolje. Informacije o modelih so preglednejše. Modele je možno ustrezno razvrstiti glede na ceno, emisije CO2 in karoserijsko različico.

Glasbeni vlak: s Sonsi in Alenko Gotar na Pivo in cvetje

pivo_in_cvetje.jpg
sreda, 13. julij 2011

V petek, 15. julija, bo na tire zapeljal še zadnji glasbeni vlak v okviru projekta Z glasbenimi vlaki za planet Zemlja. Odpeljal bo iz Kopra do Laškega, na največjo turistično prireditev v Sloveniji, ki v mestece Laško s komaj 3.600 prebivalci v petih dneh privabi več kot 120.000 obiskovalcev. Na vlaku bodo za glasbeno vzdušje poskrbeli fantje iz skupine Sons in Alenka Gotar.

BTC City Ljubljana bo dobil hotel

btc_hotel-1.jpg
ponedeljek, 11. julij 2011

V BTC City Ljubljana so se že pričele priprave na gradnjo hotela, s katerim bodo v BTC še obogatili ponudbo celotnega območja.

Celovito obnovljeni potniški vlak 813/814-130 spet na tirih

Otvoritev_vlak
petek, 8. julij 2011

S predstavitveno vožnjo med ljubljansko železniško postajo in ljubljansko proizvodnjo SŽ-Centralnih delavnic se je včeraj, 6. julija, na ponovno pot po slovenskih tirih podala obnovljena dizel motorna potniška garnitura 813/814-130. Potnikom ponuja novo kakovost in udobje potovanja in pomeni začetek postopne prenove voznega parka Slovenskih železnic. Slovenske železnice so se za celovito obnovo dizel motorne garniture odločile, ker si prizadevajo potnikom ponuditi čim boljše storitve. Poleg cene vozovnic in hitrosti vlaka je prav udobje prevoza eden od dejavnikov, ki najbolj vplivajo na potnike, da se odločijo za vožnjo z vlakom.

Tudi letos filmski poletni večeri na prostem v BTC Letnem Kinu City

Kino_atlantis
sreda, 6. julij 2011

Med 17. in 25. julijem bo v BTC CITY Ljubljana že drugo leto zapored poletne večere popestril Letni Kino City. Obiskovalci si bodo lahko v devetih zaporednih večerih ogledali devet filmskih uspešnic, med njimi bosta premierno predvajana filma Super 8 in Prvi Maščevalec - Stotnik Amerika. Obiskovalci si bodo lahko filmske uspešnice ogledali z brisač in ležalnikov na peščeni plaži ali pa s sedišč na tribuni odbojkarskega igrišča Vodnega mesta Atlantis.

5 razlogov zakaj Vibram FiveFingers

vibram5.jpg
ponedeljek, 27. junij 2011

Copati Fivefingers s svojo revolucinarno obliko omogočajo stopalu anatomsko gibanje ter tako spodbujajo naravno biomehanično delovanje stopal. Pripomorejo k boljšemu ravnotežju in gibčnosti,jačanju mišic, spodbujajo delovanje živčnih receptorjev, izboljšajo percepcijo in opozorila telesu, preprečujejo deformacijo stopala, med hojo in tekom poravnajo hrbtenico in s tem dejavno vplivajo na bolj naravno držo.

Naslednji glasbeni vlak odpelje že jutri

bilbi_vlak.jpg
četrtek, 23. junij 2011

Naslednji glasbeni vlak bo že v petek, 24. junija, zapeljal na festival GorA rockA, kjer vas bodo zabavali Big Foot Mama, Tabu, Elvis Jackson, Nude, Shyam, Adam in drugi. Glasbeni vlak, na katerem nas bo s svojo glasbo v akustični preobleki zabavala skupina Avven, bo iz Ljubljane odpeljal ob 15:25 do Jesenic, od koder bo do Mosta na Soči pripeljal ob 18:06.

Kristalna palača: Predstavitev Nakupovalne galerije

kristalna_palaca.jpg
sreda, 22. junij 2011

Vabljeni na prvo predstavitev Nakupovalne galerije Kristalne palače v BTC Cityju, ki bo potekala 23. junija ob 17. uri v prostorih Nakupovalne galerije (Ameriška ulica 8, Ljubljana).

Na Rock Otočec z vlakom

rock_otocec.jpeg
torek, 21. junij 2011

Na že tradicionalno prireditev Rock Otočec, ki bo potekala od 1. do 3. julija se brezskrbno in poceni odpeljite z vlakom, do železniške postaje Novo mesto Center (na progi Ljubljana - Novo mesto - Metlika). Železniška postaja je oddaljena 200 metrov od avtobusne postaje, kjer lahko vstopite v brezplačni avtobus, ki bo v času prireditve vozil na relaciji do Otočca in nazaj (od petka, 1. julija, od 16.00, do ponedeljka, 4. julija, do 11.30).

Nepozabne poletne počitnice v otroškem centru Beti in Cej

beti_cej_pocitnice.jpg
ponedeljek, 20. junij 2011

Bliža se poletje in z njim poletne počitnice, zato so se v otroškem centru Beti in Cej v BTC Cityju Ljubljana potrudili in za vaše otroke pripravili odlično ponudbo. Ponudba je namenjena vsem otrokom od 6. do 12. leta.

Bilbi z glasbenim vlakom na Praznik glasbe

bilbi.jpg
ponedeljek, 20. junij 2011

Glasbeni vlaki so v duhu varnega in do okolja prijaznega potovanja že zapeljali na koncert Tinkare Kovač v Železniškem muzeju, na koncert skupine Elvis Jackson v ljubljanskih Križankah in na veliki koncertni dogodek za mlade v Celju - MladiSmo. Jutri, 21. junija, pa bo na pot odpeljal že četrti glasbeni vlak.

Petra in Audi, idealna partnerja

q3_in_petra_majdic.jpg
ponedeljek, 13. junij 2011

V sredo, 8. junija 2011 je podjetje Porsche Slovenija predpremierno predstavilo nov kompaktni športni terenec Audi Q3, ki bo avtomobilske sladokusce razveselil oktobra letos.

Na prireditve varno in ugodno z vlakom: dodatni nočni vlak iz Ljubljane v Maribor

tiri_ponoci.jpg
petek, 10. junij 2011

Poletna sezona prireditev prinaša v kraje ob železniški progi Ljubljana-Celje-Maribor tudi dodatno nočno povezavo. Od nedelje, 12. junija, do nedelje, 18. septembra, bo med Ljubljano in Mariborom vozil dodatni nočni vlak.

Obišči Atlantis in odpotuj na križarjenje!

atlantis_nagradna_igra.jpg
petek, 10. junij 2011

Ob vsakem obisku Vodnega mesta Atlantis v času od 1. 6. do 31. 7. 2011 za vsak nakup v vrednosti 10 € prejmeš eno nalepko - kapljico zvestobe. Zberi 10 nalepk in sodeluj v nagradnem žrebanju!

Najnovejše v tej rubriki

BTC v duhu družbene odgovornosti podpira najboljše slovenske gimnastičarje

btc_gimnastika.jpg
četrtek, 6. februar 2014

V imenu družbe BTC je njen predsednik uprave Jože Mermal v torek v Vodnem mestu Atlantis podpisal novo sponzorsko pogodbo z 10 najboljšimi slovenskimi gimnastičarji in gimnastičarkami. Družba BTC je velik podpornik športa, s slovenskimi telovadci in telovadkami pa sodelujejo že vrsto let.

Novo v Atlantisu: Čokoladna masaža

atlantis_logo.jpg
torek, 4. februar 2014

Čokoladna masaža je zagotovo več kot samo užitek, ki ga telo čuti ob masiranju.

Hitro, hitreje, Redster: Atomic Race kolekcija 2013-14

petek, 31. januar 2014

Dobrodošli v prvi ligi: Atomic Race kolekcija združuje 50 letno prevlado v svetovnem pokalu s tehnologijo prihodnosti. Redster kolekcija ponuja možnost vsakemu smučarju, da si oblikuje opremo po svojih željah.

X-PRO smučarski čevelj

salomon1.jpg
sreda, 22. januar 2014

Salomon predstavlja X-PRO smučarski čevelj, z najboljšim fitingom doslej.  S kombinacijo Salomonove Twin Frame tehnologije in povsem novim konceptom notranjega čevlja, predstavlja X-PRO naslednjo generacijo smučarskih čevljev, ki dopolnjuje zmogljivost čevlja z udobjem, kot ga še niste doživeli.

Dnevi odprtih vrat Strokovnega centra zdravja v Atlantisu

Fitnes klinika 2.JPG
sreda, 22. januar 2014

V Vodnem mestu Atlantis so ponosno odprli nov, sodoben Strokovni center zdravja. V njem se bodo izvajali programi Fitnes klinike, LPG endermologije, Individualnih terapij in Terapije z ribicami.

Varstvo v času zimskih počitnic v Atlantisu

pocitnisko_varstvo.jpg
torek, 21. januar 2014

Zamenjajte počitniške urice pred računalnikom in televizijo za nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Medtem ko bodo starši pridno delali v službi, bodo otroci sredi najbolj norih počitnic.

Preizkusite novosti na tekaških smučeh - prestavljeno

Salomon nordic.jpg
torek, 14. januar 2014

Zaradi pomanjkanja snega in zelo slabe vremenske napovedi se test tekaških smuči Salomon in Atomic na Rogli, ki naj bi potekal 19.1., prestavi na kasnejši datum. Več informacij bo na voljo v naslednjem tednu.

Teden odprtih vrat v Strokovnem centru zdravja v Atlantisu

strokovnem-centru-zdravja.jpg
ponedeljek, 13. januar 2014

Poteka od 13. 1. do 19. 1. 2014

Strokovni center zdravja v Atlantisu

lpg_figura.jpg
četrtek, 9. januar 2014

Z današnjim dnem v Atlantisu odpirajo nov Strokovni center zdravja

Za najbolj naraven občutek v smučanju

Atomic2013 18075_f7_8 bit1.jpg
sreda, 8. januar 2014

Z novo Atomic All Mountain serijo smuči je smučanje postalo popolnoma naravno. Nove smuči Nomad in Nomad (S) vsebujejo revolucionarno ARC tehnologijo, ki zagotavlja, da se smuči upogibajo naravno po celi dolžini smuči.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije