Pokrovitelji predstavljajo

Z vlakom na Lunin festival in Čarobni dan

igrisce.jpg
torek, 7. junij 2011

Na Festival se zapeljite z vlakom in izkoristite popuste, ki vam jih nudijo ter presenetite svoje malčke in jih z vlakom zapeljite v čarobni Koper.

Poletno počitniško varstvo: Vodne vragolije

pocitnice_atlantis2.gif
torek, 31. maj 2011

Zamenjajte počitniške urice pred računalnikom in televizijo za nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Medtem ko bodo starši pridno delali v službi, bodo otroci sredi najbolj norih počitnic. Privoščite svojim otrokom najboljše in jih peljite na počitnice v Vodno mesto Atlantis!

Z glasbenimi vlaki na Mladi smo v Celje

logo-2.jpg
četrtek, 26. maj 2011

Po predstavitvi projekta Z glasbenimi vlaki za Planet Zemlja v Železniškem muzeju Slovenskih železnic nas je pot po železniških tirih, ob spremljavi melodij bobnarja Sokija, prejšnji teden peljala iz Maribora v Ljubljano na veliki koncert skupine Elvis Jackson. Naslednji glasbeni vlak pa bo odpeljal v soboto, 28. maja, iz Ljubljane in Maribora v Celje na dogodek »Mladi smo«. Tam vas bodo v znamenju dneva mladosti pomlajevali legendarni Big Foot Mama, Kingston, Zablujena generacija in drugi. Vstopnine za prireditev ni!

Brezplačne poletne otroške delavnice v BTC City Ljubljana

delavnice_btc.jpg
četrtek, 26. maj 2011

Na otroškem igrišču med Dvorano A in tržnico v BTC Cityju Ljubljana potekajo vsak petek do konca poletja brezplačne ustvarjalne delavnice

SiTiTeater pod zvezdami junija na Ljubljanskem gradu

siti_teater.jpg
sreda, 25. maj 2011

Z mesecem junijem SiTiTeater seje smeh s svojimi komedijami na Ljubljanskem gradu, na grajskem dvorišču. Vsak ponedeljek v mesecu ob 21. uri bodo smeha željne razveseljevali s predstavami Jamski človek, Laži, ampak pošteno!, Fotr in Od tišine do glasbe!

Utrinki iz Festivala nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

fnz1-640x480.jpg
ponedeljek, 23. maj 2011

Že v soboto dopldan je dogajanje v ljubljanskem BTC Cityju zaživelo in se je nadaljevalo vse do poznega nedeljskega popoldneva.

Z glasbenimi vlaki na koncerte - za planet Zemlja

glasbeni_vlak1.jpg
ponedeljek, 23. maj 2011

V četrtek, 19. maja, je iz Maribora v Ljubljano odpeljal drugi glasbeni vlak, na koncert skupine Elvis Jackson v Križankah. Na njem se je glasbenim navdušencem pridružil tudi bobnar skupine, Soki.

Pester konec tedna v Železniškem muzeju Slovenskih železnic

muzej_021-640x480.jpg
petek, 20. maj 2011

Ta konec tedna bosta v Železniškem muzeju na Parmovi 35 v Ljubljani potekali privlačni prireditvi za staro in mlado – Verižni eksperiment 2011 in bolšji sejem za vse ljubitelje malih in velikih železnic.

Kočija iz Lipice in jahanje ponijev pred Vodnim mestom Atlantis

poni.jpg
četrtek, 19. maj 2011

V soboto in nedeljo med 11. in 15. uro, v sklopu pestrega dogajanja na Festivalu nakupov in zabave, bodo na parkirišču pred Vodnim mestom Atlantis vsem obiskovalcem BTC Cityja na voljo brezplačne vožnje z dvema kočijama in nepozabno jahanje ponijev, ki so še posebej priljubljeni med otroci.

PSST… junija SŽ-Ej!KArtica za pol manj

mladi1.jpg
četrtek, 19. maj 2011

Bliža se konec šolskega leta in z njim dolgo vroče poletje. To je čas izletov, koncertov in zabav. Da bodo poti nanje cenejše in varnejše, lahko z junijsko mesečno vozovnico dobiš SŽ-Ej!KArtico po polovični ceni. Prejmeš jo tudi, če predložiš letno ali polletno vozovnico. Za samo devet evrov se ti tako ponujajo cenejša potovanja z vlaki po Sloveniji in v tujino, adrenalinski športi, tečaji in še več ...

Pravljični konec tedna v Bohinju

mavrica1.jpg
torek, 17. maj 2011

V soboto, 21., in nedeljo, 22. maja, popeljite svoje male nadobudneže na dvodnevno prireditev »U konc' sveta so pravljice doma«, ki je del širšega projekta Zlatorogove pravljične dežele, ki ga organizirajo predšolski otroci iz skupin Krtki in Miške v Enoti vrtec Bohinj in Turizem Bohinj v okviru 5. Mednarodnega festivala alpskega cvetja.

Z vlakom na koncert Elvis Jackson

torek, 10. maj 2011

Odpeljite se 19. 5. na koncert ELVIS JACKSON z Glasbenim vlakom Slovenskih železnic in med potovanjem 'žurajte' s Sokijem!

Turnir trojk v nogometu na mivki na ljubljanskem FNZju

fnz_nogomet.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

V času Festivala in nakupov in zabave se bosta na peščenem igrišču na Trgu mladih v BTC City Ljubljana odvila kar dva odprta turnirja v nogometu. Zmagovalce čakajo privlačne nagrade.

Izlet v Makedonijo

makedonija-1.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

Odpotujte z vlakom čez Slovenijo, Hrvaško in Srbijo v Makedonijo na izlet, ki ga organizirao v sodelovanju z agencijo ABC rent a car.

V Atlantis prihaja Aqua Zumba!

aqua_zumba-1.jpg
četrtek, 5. maj 2011

Radi plešete in obožujete gibanje v vodi? Zaplešite v Atlantisu in si pričajajte tropsko poletje z Aqua Zumbo in Erasmom s Kube.

V BTC City-ju kmalu Festival nakupov in zabave

btc_city-640x480.jpg
sreda, 4. maj 2011

Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so vedno pripravljeni na akcijo in nova doživetja. Tokrat so jih poiskali kar v prestolnici. Nikoli jih ne manjka in ne zmanjka v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja. Kaj Dvorana A ponuja in predvsem kaj je atraktivnega in novega v celotnem mestu BTC pa v nadaljevanju.

Citygolf v BTC City Ljubljana ponovno odprt

citygolf.jpg
sreda, 4. maj 2011

Privoščite si sprostitev med nakupi na mini golf igrišču v neposredni bližini Športnega centra Millenium.

S 50-odstotnim popustom na Žur z razlogom

zzr.jpg
petek, 29. april 2011

V soboto, 7. maja, se v štajerski prestolnici na Glavnem trgu v Mariboru udeležite Žura z razlogom. Ne samo, da se obeta odličen žur, temveč boste z udeležbo tudi dobrodelni, saj tudi tokratni Žur z razlogom ostaja zvest svojemu poslanstvu - spodbujanju socialnega čuta med mladimi, premagovanju apatije do družbeno odgovornih tem, širjenju misli, da je NASILJE OUT in dejanjem, ki to misel podpirajo!

Svetovna premiera novodobnega Hrošča. Beetle!

vw-beetle-1-640x480.jpg
petek, 29. april 2011

Najprej se ozrimo v preteklost: Volkswagen je izdelal enega najuspešnejših avtomobilov vseh časov, a mu ni dal nobenega imena. Zakaj le? Konec koncev se mu je reklo Volkswagen!

Morje! Dodatni vlak na hrvaško obalo - do Pulja

pula.jpg
petek, 22. april 2011

V času prvomajskih praznikov bo dodatno vpeljan vlak v Pulj. Vlak bo vozil od 24. aprila do 2. maja. Iz Ljubljane bo vlak odpeljal ob 6.33, odhod iz Pulja bo ob 18.18. Za enodnevni izlet kot nalašč. Za povratno vozovnico boste odšteli od 12,60 € dalje.

Najnovejše v tej rubriki

Z vlakom v Vodno mesto Atlantis

btc_vlak640x480.jpg
ponedeljek, 6. januar 2014

Z veljavno vozovnico boste imeli 25% popust, člani Kluba BTC City pa še dodatnih 5%

Brezplačno drsanje v BTC Cityju

drsalisce-1.jpg
torek, 17. december 2013

Drsališče na Trgu mladih v BTC City Ljubljana je ponovno odprlo svoja vrata in vabi na brezplačno drsanje.  Drsališče je odprto vsak dan od 10. do 22. ure.

Počitniško varstvo v Atlantisu

atlantis_otroci.jpg
četrtek, 5. december 2013

V času novoletnih počitnic so pripravili program počitniškega varstva v Vodnem mestu Atlantis, ki je primeren za otroke od četrtega do petnajstega leta starosti.

Božično darilo, ki ga ne smete zamuditi

PE-PRD-XmasBox2013-LuminousNewYear_CM.jpg
sreda, 4. december 2013

Enkratno presenečenje s podpisom kozmetične hiše Pevonia. Vedno novo, iskano in zaželeno. Za razvajanje in maksimalen učinek proti staranju … Krema  za obraz in mleko telo iz linije lumafirm z nežnimi sestavinami narave za sijoč videz … v toaletni torbici. 

Veliki test Salomon smuči na Ski Openingu v Kronplatzu

test salomon 2.JPG
sreda, 4. december 2013

Naj bodo prvi letošnji užitki na belih strminah tudi priložnost za preizkus novih Salomon smuči! Nove smernice, senzacionalne tehnologije, prenovljene dizajnerske podobe – vse na enem mestu, od 12. do 15. decembra na  smučišču Kronplatz na Tirolskem.

Preizkusi zimske novosti pri Salomonu

salomon_test.JPG
torek, 3. december 2013

Salomon letos predstavlja nove radikalne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos so za vas pripravili kupico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu in se je se je še težje odločiti med nešteto različnimi modeli in različnimi proizvajalci smuči. Da pa bi vam to izbiro olajšali bodo letos organizirali številne smučarske teste po celi Sloveniji, kjer boste smuči preizkusili na terenu, poleg  tega pa si boste lahko ob prijavi priskrbeli tudi 20% popust za smučarsko vozovnico.

Kako izbrati nove smuči?

atomic_testi.jpg
ponedeljek, 2. december 2013

Prišla je zima in z njo smučarska sezona. Nova sezona prinaša številne novosti v svet smučanja, zato bodo pri Atomicu, tako kot že prejšnjo sezono, organizirali smučarske teste po vseh večjih slovenskih smučiščih.  Vabimo vas, da preizkusite vse te novosti in si s tem olajšate izbiro prave smučarske opreme.

Veseli december v BTC Cityjih

veseli-december.jpg
petek, 29. november 2013

Praznično vzdušje se začenja! Po otvoritvoritvi čarobnega decembra, ki bo v nedeljo, 1. decembra, bo v prihajajočih dneh BTC Cityje obiskal tudi Miklaž. Bogat program prireditev se bo odvijal skozi ves december.

Ugodna popolna sprostitev v Atlantisu

lebdeca_masaza.JPG
sreda, 20. november 2013

Zamislite si lebdenje, ritmično plavajoče gibe in masažo, kjer so vaše oči zaprte, ušesa pa slišijo le vodno žuborenje. Storiti vam ni potrebno ničesar, kot samo sprejemati in pustiti, da vse v življenju odide v prefinjene gibe nežnega ritma.

Nočni mega shopping v BTC City Ljubljana

late_night_shoping.jpg
ponedeljek, 18. november 2013

V petek, 22. novembra bo na celotnem območju v BTC City Ljubljana čas za nočne nakupe. Tega dne bodo namreč trgovine in gostinski lokali v BTC CIty Ljubljana za kupce odprti do polnoči. Trgovci in gostinci za ta dan - "Late night shopping" -  pripravljajo ugodnosti v obliki posebnih popustov, akcijskih ponudb in priložnostih daril.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije