Pokrovitelji predstavljajo

Slovenske železnice pridobile status AEO

sz-aeo-1-640x480.JPG
petek, 2. september 2011

Slovenske železnice so pridobile status pooblaščenega gospodarskega subjekta (AEO) in bodo lahko odslej v tovornem prometu opravljale poenostavljene carinske postopke. Potrdilo AEO jim je po večmesečnem preverjanju in ocenjevanju izdal Carinski urad Ljubljana. Slovenske železnice so edini železniški prevoznik v Sloveniji, ki je pridobil to potrdilo.

Uradno najvišja zgradba v Sloveniji bo kmalu tudi uradno odprta

kristalna_palaca-1.jpg
ponedeljek, 29. avgust 2011

V četrtek, 1. septembra ob 20. uri, bo Kristalna palača, najvišja zgradba v Sloveniji, ki je zasnovana kot preplet pestre in raznolike programske ponudbe, dočakala tudi uradno otvoritev.

Novi Porsche 911 Carrera: tradicija, interpretirana na sodoben način

četrtek, 25. avgust 2011

Porsche 911 Carrera je pri 48 letih mladostnejši kot kadarkoli doslej: popolnoma nova generacija te legende med športnimi avtomobili v soju žarometov blesti z nizko in dolgo silhueto, napetimi linijami in natančno zasnovanimi detajli ter je že na prvi pogled nedvomno pravi 911. V duhu tradicionalnega dizajna serije 911 nova Carrera izžareva moč in eleganco.

V šolo grem z vlakom – ugodno in z nagradami!

sz_mladi.jpeg
sreda, 24. avgust 2011

Za potovanje z vlakom v šolo so dijakom, vajencem in študentom na voljo tudi subvencionirane šolske abonentske vozovnice. Tako bo pot šolo z vlakom zabavna, varna, okolju prijazna in še bolj ugodna. Z elektronsko vlogo za pridobitev subvencionirane abonentske vozovnice za potovanje z vlakom pa si lahko mladi prislužijo tudi bogate nagrade.

Sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC City Ljubljana

sejem_btc-1.jpg
torek, 23. avgust 2011

Tako kot že nekaj let zapored, bo tudi letos v BTC City Ljubljana organiziran sejem rabljenih šolskih učbenikov za osnovno in srednjo šolo.

Legende lige NBA so obiskale BTC City Ljubljana

forma_nba.jpg
sreda, 17. avgust 2011

V sredo, 10. avgusta, so se ob 10. obletnici projekta Košarka brez meja v Sloveniji ustavili nekdanji igralci ameriške košarkarske lige NBA.

Na AGRO s posebnim vlakom

sreda, 17. avgust 2011

V nedeljo, 21. avgusta, se na mendarodni kmetijsko-živilski sejem iz Celja do Gornje Radgone brezskrbno zapeljite z vlakom DMG 813/814-130, ki je bil pred kratkim povsem prenovljen.

Do konca leta popolna prenova, nove trgovine in igralnica

btc_ms_otroci.jpg
sreda, 17. avgust 2011

BTC Murska Sobota na več kot 20 tisoč kvadratnih metrih že 13 let uspešno upravlja poslovno nakupovalno središče, od leta 2008 pa so svojo ponudbo razširili s športnim in zabavnim središčem Kegl City. Z investicijo v višini 1.200.000 evrov, kjer bo zadnja faza zaključena do konca novembra, želijo postati moderen, nov in kupcu prijazen nakupovalni center. Praznično nakupovanje tako obeta še posebno doživetje.

Slovenska košarkarska reprezentanca s Telemachovim vlakom na priprave za evropsko prvenstvo

kosarka-1.jpg
torek, 16. avgust 2011

Košarkarska zveza Slovenije (KZS) in Telemach, dosedanji generalni sponzor slovenske košarkarske reprezentance in 1. slovenske košarkarske Lige Telemach, sta v petek podpisala pogodbi o nadaljnjem sodelovanju na ljubljanski železniški postaji, kjer so uradno tudi predstavili poslikan Telemachov košarkarski vlak, ki je nato člane košarkarske reprezentance, z redno linijo iz Ljubljane do Jesenic, odpeljal na priprave na evropsko prvenstvo v košarki 2011 v Kranjsko Goro.

Finalna prireditev Družina poletja v Atlantisu

petek, 12. avgust 2011

V soboto, 13.8.2011 bodo v Vodnem mestu Atlantis do 10.00 ure ponudili akcijske cene na dnevne vstopnice za Svet doživetij:

Audi urban concept – avtomobilski koncept brez vzornika

četrtek, 11. avgust 2011

Audi znova odpira nova obzorja – model Audi urban concept je ultralahek avtomobil s sedežnim konceptom 1+1, idealen za urbana področja. Tehnološka študija briše meje med vsemi običajnimi kategorijami – Audi urban concept je radikalno nov koncept, ki združuje elemente dirkalnika, roadsterja, fun cara in mestnega avtomobila.

Smučarske skakalke v BTC City Ljubljana

btc_skoki.jpg
ponedeljek, 8. avgust 2011

Družba BTC bo kot dolgoletni pokrovitelj in podpornik Smučarsko – skakalnega kluba Ljubno BTC podprla organizacijo tekme prvega svetovnega pokala v smučarskih skokih za ženske, ki bo potekal v februarju 2012. Izvedba svetovnega pokala je pogoj, ki ga je smučarkam skakalkam postavil Mednarodni Olimpijski komite, da bodo lahko tekmovale na Olimpijskih igrah v Sočiju. Slovenske smučarske skakalke so zelo uspešno pričele poletne tekme za celinski pokal, saj je Maja Vtič na dveh tekmah bila enkrat prva in enkrat tretja in je trenutno vodila smučarska skakalka na svetu.

Z vlaka na ljubljanski mestni avtobus: nakup Urbane odslej tudi v Infocentru Ljubljana

vlak1.png
petek, 29. julij 2011

Če se greste z vlakom v Ljubljano in morate nadaljevati vožnjo z ljubljanskim avtobusom, a nimate kartice Urbana za prevoz z mestnim avtobusom, ne skrbite. Od tega meseca dalje lahko kupite vrednostno mestno kartico Urbana in nanjo nalagate dobroimetja kar v Info centru na železniški postaji Ljubljana.

Crocs navdušuje z novimi modeli

novi-modeli-crocs.jpg
torek, 26. julij 2011

Spletna trgovina Fossecl vam priskrbi neverjeten nabor Crocs artiklov, vsak teden novi modeli in barve.

Družba BTC je nominirana za evropsko poslovno nagrado

eba.jpg
četrtek, 21. julij 2011

Družba BTC je za svoj prispevek na področju okoljskega in trajnostnega razvoja nominirana za evropsko poslovno nagrado za leto 2011, ki jo podeljuje organizacija The European Business Award. Žirija ocenjuje in izbira tiste programe in podjetja, ki pri svojem poslovanju odražajo inovativnost, poslovno odličnost in trajnostni razvoj. S to nominacijo se je BTC uvrstil v krog evropskih podjetij, ki se potegujejo za pridobitev prestižnega naziva Ruban d'Honneur (častni trak). Razglasitev zmagovalcev bo 22. novembra v Barceloni.

Novost na tržišču - revolucionarna steklenička bobble

all-color-water-bobble.jpg
ponedeljek, 18. julij 2011

Končno tudi pri nas lahko kupite bobble – stekleničko iz reciklirane plastike, ki filtrira vodo, medtem ko pijete iz nje. V bobble natočite običajno vodo iz pipe in nanjo pritrdite pokrovček s filtrom. Med pitjem nato oglje v filtru poskrbi, da ne zaužijete klora in organskih primesi. Voda tako pridobi na okusu in kvaliteti, cena pa je bistveno nižja kot pri kupljeni ustekleničeni vodi.

Nove spletne strani zmanke Audi

audi.si-3.jpg
četrtek, 14. julij 2011

Znamka Audi je začetku meseca julija 2011 prešla na novo generacijo spletnih strani. Oblikovna zasnova sledi novim trendom in smernicam in je vsebinsko bogatejša od prejšnje. Obširno je predstavljena zgodovina znamke in Audijeva skrb za okolje. Informacije o modelih so preglednejše. Modele je možno ustrezno razvrstiti glede na ceno, emisije CO2 in karoserijsko različico.

Glasbeni vlak: s Sonsi in Alenko Gotar na Pivo in cvetje

pivo_in_cvetje.jpg
sreda, 13. julij 2011

V petek, 15. julija, bo na tire zapeljal še zadnji glasbeni vlak v okviru projekta Z glasbenimi vlaki za planet Zemlja. Odpeljal bo iz Kopra do Laškega, na največjo turistično prireditev v Sloveniji, ki v mestece Laško s komaj 3.600 prebivalci v petih dneh privabi več kot 120.000 obiskovalcev. Na vlaku bodo za glasbeno vzdušje poskrbeli fantje iz skupine Sons in Alenka Gotar.

BTC City Ljubljana bo dobil hotel

btc_hotel-1.jpg
ponedeljek, 11. julij 2011

V BTC City Ljubljana so se že pričele priprave na gradnjo hotela, s katerim bodo v BTC še obogatili ponudbo celotnega območja.

Celovito obnovljeni potniški vlak 813/814-130 spet na tirih

Otvoritev_vlak
petek, 8. julij 2011

S predstavitveno vožnjo med ljubljansko železniško postajo in ljubljansko proizvodnjo SŽ-Centralnih delavnic se je včeraj, 6. julija, na ponovno pot po slovenskih tirih podala obnovljena dizel motorna potniška garnitura 813/814-130. Potnikom ponuja novo kakovost in udobje potovanja in pomeni začetek postopne prenove voznega parka Slovenskih železnic. Slovenske železnice so se za celovito obnovo dizel motorne garniture odločile, ker si prizadevajo potnikom ponuditi čim boljše storitve. Poleg cene vozovnic in hitrosti vlaka je prav udobje prevoza eden od dejavnikov, ki najbolj vplivajo na potnike, da se odločijo za vožnjo z vlakom.

Najnovejše v tej rubriki

Poletni plavalni tečaji v Atlantisu

september-prinasa-tudi-nove-termine-plavalnih-tecajev-v-atlantisu.jpg
ponedeljek, 12. maj 2014

Šola se počasi izteka in bližajo se poletne počitnice. Ne glede na to, kje bodo otroci preživeli poletje, pa je ena izmed možnosti za preživljanje prostega časa med počitnicami lahko tudi obisk plavalnih tečajev Vodnega mesta Atlantis.

Spomladanski Festival nakupov in zabave v BTC Cityjih

fnz_pomlad_14.jpg
sreda, 7. maj 2014

Prihaja že 21. Festival nakupov in zabave v BTC City Ljubljana (17. - 18.05.), Novo mesto (16. - 17.05.) in Murska Sobota (24.05.).

Varstvo otrok v času poletnih počitnic v Atlantisu

atlantis_pocitnice.jpg
torek, 6. maj 2014

V Vodnem mestu Atlantis med vsakimi šolskimi počitnicami otroke čaka nova pustolovščina. Tako se bodo tudi med poletnimi počitnicami zabavali in kratkočasili ob različnih, zabavnih in zanimivih delavnicah ter igrah.

9 svečk za Atlantis

Wellness Atlantis
četrtek, 24. april 2014

Pomlad se počasi poslavlja in mami nas vonj po poletju. Ekipa oddaje Dobro jutro, Slovenija se je poletju naproti odpravila v Atlantis, središče zabave in nepozabnih doživetij za obiskovalce vseh starosti. Ta je na velikonočni ponedeljek praznoval svoj 9. rojstni dan, v tem času pa so tam razvili številne zanimive programe, s katerimi privabljajo obiskovalce od blizu in daleč.

SALOMON CITYTRAIL™ TOUR SLOVENIJA - Najprijetnejši rekreativni teki v vašem mestu!

četrtek, 24. april 2014

Tek je vrsta rekreacije, ki se jo poslužuje vedno več ljudi. Z njim ohranjamo dobro telesno pripravljenost, napolnimo telo z energijo in preizkušamo meje svoje zmogljivosti. Tek je priljubljen tudi zaradi  dostopnosti, saj je teren vedno pripravljen, ne glede na to kje se nahajamo.

BTC City Ljubljana dobil nove sostanovalke – urbane čebele

btc_cebele.jpg
ponedeljek, 14. april 2014

Družba BTC in Čebelarska zveza Slovenije sta združili moči v želji po spodbujanju urbanega čebelarstva, ohranjanju kranjske sivke in ozaveščanju ljudi o pomembnosti čebel za okolje. Tako so kranjske čebele, ki so avtohtona čebelja rasa na našem območju, prejšnji teden dobile novo domovanje na travniku ob Vodnem mestu Atlantis.

Ukinjeno železniško postajališče pred Vodnim mestom Atlantis

btc_vlak640x480.jpg
torek, 8. april 2014

Zaradi ureditvenih del in širitve Letališke ceste je do nadaljnjega ukinjena železniška progra iz centra Ljubljane v BTC City.

Nov kozmetični salon v Atlantisu

bjutik.jpg
sreda, 2. april 2014

V predverju Vodnega mesta Atlantis v neposredni bližini mesta nakupov in zabave, je odprl vrata nov kozmetični salon Bjutik.

Varstvo v času prvomajskih počitnic v Atlantisu

pocitnisko_varstvo.jpg
petek, 28. marec 2014

Vsem, ki boste prijavili otroke za vse tri dni varstva, priznajo 10% popust.

ORIGINS – samo za ženske

salomon_orgins.jpg
torek, 25. marec 2014

Pri Salomonu že vrsto let veliko pozornosti posvečajo razvoju ženskih smuči. Cilj je enostaven – razviti serijo, ki bi zajemala vse potrebe tako zelo dobrih rekreativnih smučark, kot tistih, ki karving tehniko še osvajajo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije