Pokrovitelji predstavljajo

Z glasbenimi vlaki na koncerte - za planet Zemlja

glasbeni_vlak1.jpg
ponedeljek, 23. maj 2011

V četrtek, 19. maja, je iz Maribora v Ljubljano odpeljal drugi glasbeni vlak, na koncert skupine Elvis Jackson v Križankah. Na njem se je glasbenim navdušencem pridružil tudi bobnar skupine, Soki.

Pester konec tedna v Železniškem muzeju Slovenskih železnic

muzej_021-640x480.jpg
petek, 20. maj 2011

Ta konec tedna bosta v Železniškem muzeju na Parmovi 35 v Ljubljani potekali privlačni prireditvi za staro in mlado – Verižni eksperiment 2011 in bolšji sejem za vse ljubitelje malih in velikih železnic.

Kočija iz Lipice in jahanje ponijev pred Vodnim mestom Atlantis

poni.jpg
četrtek, 19. maj 2011

V soboto in nedeljo med 11. in 15. uro, v sklopu pestrega dogajanja na Festivalu nakupov in zabave, bodo na parkirišču pred Vodnim mestom Atlantis vsem obiskovalcem BTC Cityja na voljo brezplačne vožnje z dvema kočijama in nepozabno jahanje ponijev, ki so še posebej priljubljeni med otroci.

PSST… junija SŽ-Ej!KArtica za pol manj

mladi1.jpg
četrtek, 19. maj 2011

Bliža se konec šolskega leta in z njim dolgo vroče poletje. To je čas izletov, koncertov in zabav. Da bodo poti nanje cenejše in varnejše, lahko z junijsko mesečno vozovnico dobiš SŽ-Ej!KArtico po polovični ceni. Prejmeš jo tudi, če predložiš letno ali polletno vozovnico. Za samo devet evrov se ti tako ponujajo cenejša potovanja z vlaki po Sloveniji in v tujino, adrenalinski športi, tečaji in še več ...

Pravljični konec tedna v Bohinju

mavrica1.jpg
torek, 17. maj 2011

V soboto, 21., in nedeljo, 22. maja, popeljite svoje male nadobudneže na dvodnevno prireditev »U konc' sveta so pravljice doma«, ki je del širšega projekta Zlatorogove pravljične dežele, ki ga organizirajo predšolski otroci iz skupin Krtki in Miške v Enoti vrtec Bohinj in Turizem Bohinj v okviru 5. Mednarodnega festivala alpskega cvetja.

Z vlakom na koncert Elvis Jackson

torek, 10. maj 2011

Odpeljite se 19. 5. na koncert ELVIS JACKSON z Glasbenim vlakom Slovenskih železnic in med potovanjem 'žurajte' s Sokijem!

Turnir trojk v nogometu na mivki na ljubljanskem FNZju

fnz_nogomet.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

V času Festivala in nakupov in zabave se bosta na peščenem igrišču na Trgu mladih v BTC City Ljubljana odvila kar dva odprta turnirja v nogometu. Zmagovalce čakajo privlačne nagrade.

Izlet v Makedonijo

makedonija-1.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

Odpotujte z vlakom čez Slovenijo, Hrvaško in Srbijo v Makedonijo na izlet, ki ga organizirao v sodelovanju z agencijo ABC rent a car.

V Atlantis prihaja Aqua Zumba!

aqua_zumba-1.jpg
četrtek, 5. maj 2011

Radi plešete in obožujete gibanje v vodi? Zaplešite v Atlantisu in si pričajajte tropsko poletje z Aqua Zumbo in Erasmom s Kube.

V BTC City-ju kmalu Festival nakupov in zabave

btc_city-640x480.jpg
sreda, 4. maj 2011

Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so vedno pripravljeni na akcijo in nova doživetja. Tokrat so jih poiskali kar v prestolnici. Nikoli jih ne manjka in ne zmanjka v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja. Kaj Dvorana A ponuja in predvsem kaj je atraktivnega in novega v celotnem mestu BTC pa v nadaljevanju.

Citygolf v BTC City Ljubljana ponovno odprt

citygolf.jpg
sreda, 4. maj 2011

Privoščite si sprostitev med nakupi na mini golf igrišču v neposredni bližini Športnega centra Millenium.

S 50-odstotnim popustom na Žur z razlogom

zzr.jpg
petek, 29. april 2011

V soboto, 7. maja, se v štajerski prestolnici na Glavnem trgu v Mariboru udeležite Žura z razlogom. Ne samo, da se obeta odličen žur, temveč boste z udeležbo tudi dobrodelni, saj tudi tokratni Žur z razlogom ostaja zvest svojemu poslanstvu - spodbujanju socialnega čuta med mladimi, premagovanju apatije do družbeno odgovornih tem, širjenju misli, da je NASILJE OUT in dejanjem, ki to misel podpirajo!

Svetovna premiera novodobnega Hrošča. Beetle!

vw-beetle-1-640x480.jpg
petek, 29. april 2011

Najprej se ozrimo v preteklost: Volkswagen je izdelal enega najuspešnejših avtomobilov vseh časov, a mu ni dal nobenega imena. Zakaj le? Konec koncev se mu je reklo Volkswagen!

Morje! Dodatni vlak na hrvaško obalo - do Pulja

pula.jpg
petek, 22. april 2011

V času prvomajskih praznikov bo dodatno vpeljan vlak v Pulj. Vlak bo vozil od 24. aprila do 2. maja. Iz Ljubljane bo vlak odpeljal ob 6.33, odhod iz Pulja bo ob 18.18. Za enodnevni izlet kot nalašč. Za povratno vozovnico boste odšteli od 12,60 € dalje.

Z glasbenimi vlaki za planet Zemlja

glasbeni_vlak-640x480.jpg
četrtek, 21. april 2011

Topli dnevi in pomladno razpoloženje odpirajo sezono glasbenih prireditev ter prinašajo svetovni dan Zemlje, ki ga na pobudo civilne družbe že več kakor trideset let po vsem svetu praznujemo 22. aprila. V pričakovanju teh dni – in da bi bile poti na prireditve bolj varne in do okolja bolj prijazne – so Slovenske železnice in društvo Planet Zemlja za naslednje tri mesece pripravili glasbene vlake, s katerimi se bomo skupaj s slovenskimi glasbeniki in vsemi željnimi zabave zapeljali na koncerte po Sloveniji in nato varno nazaj domov.

Prvomajske počitnice v Atlantisu

pocitnice_atlantis.jpg
sreda, 20. april 2011

V prihajajočih počitnicah (od 23.4. do 1.5.2011) bodo v Atlantisu ponovno poskrbeli, da jih bodo otroci preživeli zabavno in aktivno!

Postani FNZ model!

fnz_model.jpg
sreda, 20. april 2011

Pred nami je že 15. Festival nakupov in zabave, ki bo v BTC City Ljubljana 21. in 22. maja, v Murski Soboti 21. maja in v Novem mestu 14. maja 2011. Letos prvič izbirajo tudi model FNZ. Prvi predizbor bo že ta petek!

Velika nagradna igra na prenovljenem portalu BTC City

lenka.jpg
torek, 19. april 2011

Ob objavi prenovljenega portala BTC-City.com so pripravili veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili vikend paket za dve osebi v Vili Lenki.

ŠKODA praznuje 20. obletnico povezave s Volkswagnom

logo_skoda-1.jpg
torek, 19. april 2011

Češki avtomobilski proizvajalec ŠKODA je ob navzočnosti uglednih mednarodnih predstavnikov in osebnosti iz politike in gospodarstva ter predstavnikov koncerna Volkswagen v petek, 15. aprila, obeležil 20. obletnico povezave s koncernom Volkswagen.

Hop v Atlantis - nagradna igra

četrtek, 7. april 2011

Izpolnite nagradni kupon in se potegujte za privlačne nagrade.

Najnovejše v tej rubriki

Kako izbrati nove smuči?

atomic_testi.jpg
ponedeljek, 2. december 2013

Prišla je zima in z njo smučarska sezona. Nova sezona prinaša številne novosti v svet smučanja, zato bodo pri Atomicu, tako kot že prejšnjo sezono, organizirali smučarske teste po vseh večjih slovenskih smučiščih.  Vabimo vas, da preizkusite vse te novosti in si s tem olajšate izbiro prave smučarske opreme.

Veseli december v BTC Cityjih

veseli-december.jpg
petek, 29. november 2013

Praznično vzdušje se začenja! Po otvoritvoritvi čarobnega decembra, ki bo v nedeljo, 1. decembra, bo v prihajajočih dneh BTC Cityje obiskal tudi Miklaž. Bogat program prireditev se bo odvijal skozi ves december.

Ugodna popolna sprostitev v Atlantisu

lebdeca_masaza.JPG
sreda, 20. november 2013

Zamislite si lebdenje, ritmično plavajoče gibe in masažo, kjer so vaše oči zaprte, ušesa pa slišijo le vodno žuborenje. Storiti vam ni potrebno ničesar, kot samo sprejemati in pustiti, da vse v življenju odide v prefinjene gibe nežnega ritma.

Nočni mega shopping v BTC City Ljubljana

late_night_shoping.jpg
ponedeljek, 18. november 2013

V petek, 22. novembra bo na celotnem območju v BTC City Ljubljana čas za nočne nakupe. Tega dne bodo namreč trgovine in gostinski lokali v BTC CIty Ljubljana za kupce odprti do polnoči. Trgovci in gostinci za ta dan - "Late night shopping" -  pripravljajo ugodnosti v obliki posebnih popustov, akcijskih ponudb in priložnostih daril.

Nova razstava v BTC City Ljubljana: Naj živi življenje

razstava-naj-zivi-zivljenje.jpg
ponedeljek, 11. november 2013

Interaktivna mednarodna razstava o življenju malega človeka v nekdanji Jugoslaviji z naslovom Naj živi življenje – Živeo život se je Centra Stožic – tja je prišla iz Beograda, kjer si jo je ogledalo več kot 50.000 obiskovalcev – preselila še v BTC City - na jug Dvorane A.

Happy hour masaža v Atlantisu

torek, 5. november 2013

Posebna ponudba vseh 50 minutnih masaž!

20. Festival nakupov in zabave

ponedeljek, 7. oktober 2013

Jesenski - že 20. Festival nakupov in zabave bo v BTC City Ljubljana (19.-20.10.2013) in Murska Sobota (19.10.2013)

BTC prejel nagrado Turistična prizma za novo kvaliteto v turizmu

petek, 4. oktober 2013

Družba BTC je danes na 46. Mednarodnem sejmu turizma v Novem sadu v Srbiji prejela nagrado Turistična prizma 2013 za doprinos k razvoju turizma.

Varstvo v času jesenskih počitnic v Atlantisu

pocitnisko_varstvo.jpg
torek, 1. oktober 2013

Vsem, ki boste prijavili otroke za vse tri dni varstva, priznajo 10% popust.

Krompirjev dan na Tržnici BTC City v Ljubljani

krompirjev_dan.jpg
petek, 27. september 2013

Na parkirišču pred Tržnico BTC City bo v soboto, 28. septembra, med 9. in 15. uro, potekala jesenska prireditev Krompirjev dan. Dogodek, namenjen zdravi prehrani, bo v znamenju krompirja. Na ta dan bodo obiskovalcem na voljo izobraževalne delavnice, pridelovalci krompirja pa bodo na stojnicah predstavili tudi avtohtone vrste slovenskega krompirja in druge specialitete iz te vrtnine.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije