Pokrovitelji predstavljajo

Z vlakom na Lunin festival in Čarobni dan

igrisce.jpg
torek, 7. junij 2011

Na Festival se zapeljite z vlakom in izkoristite popuste, ki vam jih nudijo ter presenetite svoje malčke in jih z vlakom zapeljite v čarobni Koper.

Poletno počitniško varstvo: Vodne vragolije

pocitnice_atlantis2.gif
torek, 31. maj 2011

Zamenjajte počitniške urice pred računalnikom in televizijo za nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Medtem ko bodo starši pridno delali v službi, bodo otroci sredi najbolj norih počitnic. Privoščite svojim otrokom najboljše in jih peljite na počitnice v Vodno mesto Atlantis!

Z glasbenimi vlaki na Mladi smo v Celje

logo-2.jpg
četrtek, 26. maj 2011

Po predstavitvi projekta Z glasbenimi vlaki za Planet Zemlja v Železniškem muzeju Slovenskih železnic nas je pot po železniških tirih, ob spremljavi melodij bobnarja Sokija, prejšnji teden peljala iz Maribora v Ljubljano na veliki koncert skupine Elvis Jackson. Naslednji glasbeni vlak pa bo odpeljal v soboto, 28. maja, iz Ljubljane in Maribora v Celje na dogodek »Mladi smo«. Tam vas bodo v znamenju dneva mladosti pomlajevali legendarni Big Foot Mama, Kingston, Zablujena generacija in drugi. Vstopnine za prireditev ni!

Brezplačne poletne otroške delavnice v BTC City Ljubljana

delavnice_btc.jpg
četrtek, 26. maj 2011

Na otroškem igrišču med Dvorano A in tržnico v BTC Cityju Ljubljana potekajo vsak petek do konca poletja brezplačne ustvarjalne delavnice

SiTiTeater pod zvezdami junija na Ljubljanskem gradu

siti_teater.jpg
sreda, 25. maj 2011

Z mesecem junijem SiTiTeater seje smeh s svojimi komedijami na Ljubljanskem gradu, na grajskem dvorišču. Vsak ponedeljek v mesecu ob 21. uri bodo smeha željne razveseljevali s predstavami Jamski človek, Laži, ampak pošteno!, Fotr in Od tišine do glasbe!

Utrinki iz Festivala nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

fnz1-640x480.jpg
ponedeljek, 23. maj 2011

Že v soboto dopldan je dogajanje v ljubljanskem BTC Cityju zaživelo in se je nadaljevalo vse do poznega nedeljskega popoldneva.

Z glasbenimi vlaki na koncerte - za planet Zemlja

glasbeni_vlak1.jpg
ponedeljek, 23. maj 2011

V četrtek, 19. maja, je iz Maribora v Ljubljano odpeljal drugi glasbeni vlak, na koncert skupine Elvis Jackson v Križankah. Na njem se je glasbenim navdušencem pridružil tudi bobnar skupine, Soki.

Pester konec tedna v Železniškem muzeju Slovenskih železnic

muzej_021-640x480.jpg
petek, 20. maj 2011

Ta konec tedna bosta v Železniškem muzeju na Parmovi 35 v Ljubljani potekali privlačni prireditvi za staro in mlado – Verižni eksperiment 2011 in bolšji sejem za vse ljubitelje malih in velikih železnic.

Kočija iz Lipice in jahanje ponijev pred Vodnim mestom Atlantis

poni.jpg
četrtek, 19. maj 2011

V soboto in nedeljo med 11. in 15. uro, v sklopu pestrega dogajanja na Festivalu nakupov in zabave, bodo na parkirišču pred Vodnim mestom Atlantis vsem obiskovalcem BTC Cityja na voljo brezplačne vožnje z dvema kočijama in nepozabno jahanje ponijev, ki so še posebej priljubljeni med otroci.

PSST… junija SŽ-Ej!KArtica za pol manj

mladi1.jpg
četrtek, 19. maj 2011

Bliža se konec šolskega leta in z njim dolgo vroče poletje. To je čas izletov, koncertov in zabav. Da bodo poti nanje cenejše in varnejše, lahko z junijsko mesečno vozovnico dobiš SŽ-Ej!KArtico po polovični ceni. Prejmeš jo tudi, če predložiš letno ali polletno vozovnico. Za samo devet evrov se ti tako ponujajo cenejša potovanja z vlaki po Sloveniji in v tujino, adrenalinski športi, tečaji in še več ...

Pravljični konec tedna v Bohinju

mavrica1.jpg
torek, 17. maj 2011

V soboto, 21., in nedeljo, 22. maja, popeljite svoje male nadobudneže na dvodnevno prireditev »U konc' sveta so pravljice doma«, ki je del širšega projekta Zlatorogove pravljične dežele, ki ga organizirajo predšolski otroci iz skupin Krtki in Miške v Enoti vrtec Bohinj in Turizem Bohinj v okviru 5. Mednarodnega festivala alpskega cvetja.

Z vlakom na koncert Elvis Jackson

torek, 10. maj 2011

Odpeljite se 19. 5. na koncert ELVIS JACKSON z Glasbenim vlakom Slovenskih železnic in med potovanjem 'žurajte' s Sokijem!

Turnir trojk v nogometu na mivki na ljubljanskem FNZju

fnz_nogomet.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

V času Festivala in nakupov in zabave se bosta na peščenem igrišču na Trgu mladih v BTC City Ljubljana odvila kar dva odprta turnirja v nogometu. Zmagovalce čakajo privlačne nagrade.

Izlet v Makedonijo

makedonija-1.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

Odpotujte z vlakom čez Slovenijo, Hrvaško in Srbijo v Makedonijo na izlet, ki ga organizirao v sodelovanju z agencijo ABC rent a car.

V Atlantis prihaja Aqua Zumba!

aqua_zumba-1.jpg
četrtek, 5. maj 2011

Radi plešete in obožujete gibanje v vodi? Zaplešite v Atlantisu in si pričajajte tropsko poletje z Aqua Zumbo in Erasmom s Kube.

V BTC City-ju kmalu Festival nakupov in zabave

btc_city-640x480.jpg
sreda, 4. maj 2011

Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so vedno pripravljeni na akcijo in nova doživetja. Tokrat so jih poiskali kar v prestolnici. Nikoli jih ne manjka in ne zmanjka v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja. Kaj Dvorana A ponuja in predvsem kaj je atraktivnega in novega v celotnem mestu BTC pa v nadaljevanju.

Citygolf v BTC City Ljubljana ponovno odprt

citygolf.jpg
sreda, 4. maj 2011

Privoščite si sprostitev med nakupi na mini golf igrišču v neposredni bližini Športnega centra Millenium.

S 50-odstotnim popustom na Žur z razlogom

zzr.jpg
petek, 29. april 2011

V soboto, 7. maja, se v štajerski prestolnici na Glavnem trgu v Mariboru udeležite Žura z razlogom. Ne samo, da se obeta odličen žur, temveč boste z udeležbo tudi dobrodelni, saj tudi tokratni Žur z razlogom ostaja zvest svojemu poslanstvu - spodbujanju socialnega čuta med mladimi, premagovanju apatije do družbeno odgovornih tem, širjenju misli, da je NASILJE OUT in dejanjem, ki to misel podpirajo!

Svetovna premiera novodobnega Hrošča. Beetle!

vw-beetle-1-640x480.jpg
petek, 29. april 2011

Najprej se ozrimo v preteklost: Volkswagen je izdelal enega najuspešnejših avtomobilov vseh časov, a mu ni dal nobenega imena. Zakaj le? Konec koncev se mu je reklo Volkswagen!

Morje! Dodatni vlak na hrvaško obalo - do Pulja

pula.jpg
petek, 22. april 2011

V času prvomajskih praznikov bo dodatno vpeljan vlak v Pulj. Vlak bo vozil od 24. aprila do 2. maja. Iz Ljubljane bo vlak odpeljal ob 6.33, odhod iz Pulja bo ob 18.18. Za enodnevni izlet kot nalašč. Za povratno vozovnico boste odšteli od 12,60 € dalje.

Najnovejše v tej rubriki

BTC v duhu družbene odgovornosti podpira najboljše slovenske gimnastičarje

btc_gimnastika.jpg
četrtek, 6. februar 2014

V imenu družbe BTC je njen predsednik uprave Jože Mermal v torek v Vodnem mestu Atlantis podpisal novo sponzorsko pogodbo z 10 najboljšimi slovenskimi gimnastičarji in gimnastičarkami. Družba BTC je velik podpornik športa, s slovenskimi telovadci in telovadkami pa sodelujejo že vrsto let.

Novo v Atlantisu: Čokoladna masaža

atlantis_logo.jpg
torek, 4. februar 2014

Čokoladna masaža je zagotovo več kot samo užitek, ki ga telo čuti ob masiranju.

Hitro, hitreje, Redster: Atomic Race kolekcija 2013-14

petek, 31. januar 2014

Dobrodošli v prvi ligi: Atomic Race kolekcija združuje 50 letno prevlado v svetovnem pokalu s tehnologijo prihodnosti. Redster kolekcija ponuja možnost vsakemu smučarju, da si oblikuje opremo po svojih željah.

X-PRO smučarski čevelj

salomon1.jpg
sreda, 22. januar 2014

Salomon predstavlja X-PRO smučarski čevelj, z najboljšim fitingom doslej.  S kombinacijo Salomonove Twin Frame tehnologije in povsem novim konceptom notranjega čevlja, predstavlja X-PRO naslednjo generacijo smučarskih čevljev, ki dopolnjuje zmogljivost čevlja z udobjem, kot ga še niste doživeli.

Dnevi odprtih vrat Strokovnega centra zdravja v Atlantisu

Fitnes klinika 2.JPG
sreda, 22. januar 2014

V Vodnem mestu Atlantis so ponosno odprli nov, sodoben Strokovni center zdravja. V njem se bodo izvajali programi Fitnes klinike, LPG endermologije, Individualnih terapij in Terapije z ribicami.

Varstvo v času zimskih počitnic v Atlantisu

pocitnisko_varstvo.jpg
torek, 21. januar 2014

Zamenjajte počitniške urice pred računalnikom in televizijo za nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Medtem ko bodo starši pridno delali v službi, bodo otroci sredi najbolj norih počitnic.

Preizkusite novosti na tekaških smučeh - prestavljeno

Salomon nordic.jpg
torek, 14. januar 2014

Zaradi pomanjkanja snega in zelo slabe vremenske napovedi se test tekaških smuči Salomon in Atomic na Rogli, ki naj bi potekal 19.1., prestavi na kasnejši datum. Več informacij bo na voljo v naslednjem tednu.

Teden odprtih vrat v Strokovnem centru zdravja v Atlantisu

strokovnem-centru-zdravja.jpg
ponedeljek, 13. januar 2014

Poteka od 13. 1. do 19. 1. 2014

Strokovni center zdravja v Atlantisu

lpg_figura.jpg
četrtek, 9. januar 2014

Z današnjim dnem v Atlantisu odpirajo nov Strokovni center zdravja

Za najbolj naraven občutek v smučanju

Atomic2013 18075_f7_8 bit1.jpg
sreda, 8. januar 2014

Z novo Atomic All Mountain serijo smuči je smučanje postalo popolnoma naravno. Nove smuči Nomad in Nomad (S) vsebujejo revolucionarno ARC tehnologijo, ki zagotavlja, da se smuči upogibajo naravno po celi dolžini smuči.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije