Pokrovitelji predstavljajo

Celovito obnovljeni potniški vlak 813/814-130 spet na tirih

Otvoritev_vlak
petek, 8. julij 2011

S predstavitveno vožnjo med ljubljansko železniško postajo in ljubljansko proizvodnjo SŽ-Centralnih delavnic se je včeraj, 6. julija, na ponovno pot po slovenskih tirih podala obnovljena dizel motorna potniška garnitura 813/814-130. Potnikom ponuja novo kakovost in udobje potovanja in pomeni začetek postopne prenove voznega parka Slovenskih železnic. Slovenske železnice so se za celovito obnovo dizel motorne garniture odločile, ker si prizadevajo potnikom ponuditi čim boljše storitve. Poleg cene vozovnic in hitrosti vlaka je prav udobje prevoza eden od dejavnikov, ki najbolj vplivajo na potnike, da se odločijo za vožnjo z vlakom.

Tudi letos filmski poletni večeri na prostem v BTC Letnem Kinu City

Kino_atlantis
sreda, 6. julij 2011

Med 17. in 25. julijem bo v BTC CITY Ljubljana že drugo leto zapored poletne večere popestril Letni Kino City. Obiskovalci si bodo lahko v devetih zaporednih večerih ogledali devet filmskih uspešnic, med njimi bosta premierno predvajana filma Super 8 in Prvi Maščevalec - Stotnik Amerika. Obiskovalci si bodo lahko filmske uspešnice ogledali z brisač in ležalnikov na peščeni plaži ali pa s sedišč na tribuni odbojkarskega igrišča Vodnega mesta Atlantis.

5 razlogov zakaj Vibram FiveFingers

vibram5.jpg
ponedeljek, 27. junij 2011

Copati Fivefingers s svojo revolucinarno obliko omogočajo stopalu anatomsko gibanje ter tako spodbujajo naravno biomehanično delovanje stopal. Pripomorejo k boljšemu ravnotežju in gibčnosti,jačanju mišic, spodbujajo delovanje živčnih receptorjev, izboljšajo percepcijo in opozorila telesu, preprečujejo deformacijo stopala, med hojo in tekom poravnajo hrbtenico in s tem dejavno vplivajo na bolj naravno držo.

Naslednji glasbeni vlak odpelje že jutri

bilbi_vlak.jpg
četrtek, 23. junij 2011

Naslednji glasbeni vlak bo že v petek, 24. junija, zapeljal na festival GorA rockA, kjer vas bodo zabavali Big Foot Mama, Tabu, Elvis Jackson, Nude, Shyam, Adam in drugi. Glasbeni vlak, na katerem nas bo s svojo glasbo v akustični preobleki zabavala skupina Avven, bo iz Ljubljane odpeljal ob 15:25 do Jesenic, od koder bo do Mosta na Soči pripeljal ob 18:06.

Kristalna palača: Predstavitev Nakupovalne galerije

kristalna_palaca.jpg
sreda, 22. junij 2011

Vabljeni na prvo predstavitev Nakupovalne galerije Kristalne palače v BTC Cityju, ki bo potekala 23. junija ob 17. uri v prostorih Nakupovalne galerije (Ameriška ulica 8, Ljubljana).

Na Rock Otočec z vlakom

rock_otocec.jpeg
torek, 21. junij 2011

Na že tradicionalno prireditev Rock Otočec, ki bo potekala od 1. do 3. julija se brezskrbno in poceni odpeljite z vlakom, do železniške postaje Novo mesto Center (na progi Ljubljana - Novo mesto - Metlika). Železniška postaja je oddaljena 200 metrov od avtobusne postaje, kjer lahko vstopite v brezplačni avtobus, ki bo v času prireditve vozil na relaciji do Otočca in nazaj (od petka, 1. julija, od 16.00, do ponedeljka, 4. julija, do 11.30).

Nepozabne poletne počitnice v otroškem centru Beti in Cej

beti_cej_pocitnice.jpg
ponedeljek, 20. junij 2011

Bliža se poletje in z njim poletne počitnice, zato so se v otroškem centru Beti in Cej v BTC Cityju Ljubljana potrudili in za vaše otroke pripravili odlično ponudbo. Ponudba je namenjena vsem otrokom od 6. do 12. leta.

Bilbi z glasbenim vlakom na Praznik glasbe

bilbi.jpg
ponedeljek, 20. junij 2011

Glasbeni vlaki so v duhu varnega in do okolja prijaznega potovanja že zapeljali na koncert Tinkare Kovač v Železniškem muzeju, na koncert skupine Elvis Jackson v ljubljanskih Križankah in na veliki koncertni dogodek za mlade v Celju - MladiSmo. Jutri, 21. junija, pa bo na pot odpeljal že četrti glasbeni vlak.

Petra in Audi, idealna partnerja

q3_in_petra_majdic.jpg
ponedeljek, 13. junij 2011

V sredo, 8. junija 2011 je podjetje Porsche Slovenija predpremierno predstavilo nov kompaktni športni terenec Audi Q3, ki bo avtomobilske sladokusce razveselil oktobra letos.

Na prireditve varno in ugodno z vlakom: dodatni nočni vlak iz Ljubljane v Maribor

tiri_ponoci.jpg
petek, 10. junij 2011

Poletna sezona prireditev prinaša v kraje ob železniški progi Ljubljana-Celje-Maribor tudi dodatno nočno povezavo. Od nedelje, 12. junija, do nedelje, 18. septembra, bo med Ljubljano in Mariborom vozil dodatni nočni vlak.

Obišči Atlantis in odpotuj na križarjenje!

atlantis_nagradna_igra.jpg
petek, 10. junij 2011

Ob vsakem obisku Vodnega mesta Atlantis v času od 1. 6. do 31. 7. 2011 za vsak nakup v vrednosti 10 € prejmeš eno nalepko - kapljico zvestobe. Zberi 10 nalepk in sodeluj v nagradnem žrebanju!

Z vlakom na Lunin festival in Čarobni dan

igrisce.jpg
torek, 7. junij 2011

Na Festival se zapeljite z vlakom in izkoristite popuste, ki vam jih nudijo ter presenetite svoje malčke in jih z vlakom zapeljite v čarobni Koper.

Poletno počitniško varstvo: Vodne vragolije

pocitnice_atlantis2.gif
torek, 31. maj 2011

Zamenjajte počitniške urice pred računalnikom in televizijo za nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Medtem ko bodo starši pridno delali v službi, bodo otroci sredi najbolj norih počitnic. Privoščite svojim otrokom najboljše in jih peljite na počitnice v Vodno mesto Atlantis!

Z glasbenimi vlaki na Mladi smo v Celje

logo-2.jpg
četrtek, 26. maj 2011

Po predstavitvi projekta Z glasbenimi vlaki za Planet Zemlja v Železniškem muzeju Slovenskih železnic nas je pot po železniških tirih, ob spremljavi melodij bobnarja Sokija, prejšnji teden peljala iz Maribora v Ljubljano na veliki koncert skupine Elvis Jackson. Naslednji glasbeni vlak pa bo odpeljal v soboto, 28. maja, iz Ljubljane in Maribora v Celje na dogodek »Mladi smo«. Tam vas bodo v znamenju dneva mladosti pomlajevali legendarni Big Foot Mama, Kingston, Zablujena generacija in drugi. Vstopnine za prireditev ni!

Brezplačne poletne otroške delavnice v BTC City Ljubljana

delavnice_btc.jpg
četrtek, 26. maj 2011

Na otroškem igrišču med Dvorano A in tržnico v BTC Cityju Ljubljana potekajo vsak petek do konca poletja brezplačne ustvarjalne delavnice

SiTiTeater pod zvezdami junija na Ljubljanskem gradu

siti_teater.jpg
sreda, 25. maj 2011

Z mesecem junijem SiTiTeater seje smeh s svojimi komedijami na Ljubljanskem gradu, na grajskem dvorišču. Vsak ponedeljek v mesecu ob 21. uri bodo smeha željne razveseljevali s predstavami Jamski človek, Laži, ampak pošteno!, Fotr in Od tišine do glasbe!

Utrinki iz Festivala nakupov in zabave v BTC City Ljubljana

fnz1-640x480.jpg
ponedeljek, 23. maj 2011

Že v soboto dopldan je dogajanje v ljubljanskem BTC Cityju zaživelo in se je nadaljevalo vse do poznega nedeljskega popoldneva.

Z glasbenimi vlaki na koncerte - za planet Zemlja

glasbeni_vlak1.jpg
ponedeljek, 23. maj 2011

V četrtek, 19. maja, je iz Maribora v Ljubljano odpeljal drugi glasbeni vlak, na koncert skupine Elvis Jackson v Križankah. Na njem se je glasbenim navdušencem pridružil tudi bobnar skupine, Soki.

Pester konec tedna v Železniškem muzeju Slovenskih železnic

muzej_021-640x480.jpg
petek, 20. maj 2011

Ta konec tedna bosta v Železniškem muzeju na Parmovi 35 v Ljubljani potekali privlačni prireditvi za staro in mlado – Verižni eksperiment 2011 in bolšji sejem za vse ljubitelje malih in velikih železnic.

Kočija iz Lipice in jahanje ponijev pred Vodnim mestom Atlantis

poni.jpg
četrtek, 19. maj 2011

V soboto in nedeljo med 11. in 15. uro, v sklopu pestrega dogajanja na Festivalu nakupov in zabave, bodo na parkirišču pred Vodnim mestom Atlantis vsem obiskovalcem BTC Cityja na voljo brezplačne vožnje z dvema kočijama in nepozabno jahanje ponijev, ki so še posebej priljubljeni med otroci.

Najnovejše v tej rubriki

ORIGINS – samo za ženske

salomon_orgins.jpg
torek, 25. marec 2014

Pri Salomonu že vrsto let veliko pozornosti posvečajo razvoju ženskih smuči. Cilj je enostaven – razviti serijo, ki bi zajemala vse potrebe tako zelo dobrih rekreativnih smučark, kot tistih, ki karving tehniko še osvajajo.

Detox vikend Pevonia v Hotelu Thermana Park Laško

DETOX_VIKEND.jpg
četrtek, 20. marec 2014

VABLJENI NA EKSKLUZIVEN DETOX VIKEND SVETOVNO ZNANE KOZMETIČNE HIŠE PEVONIA

Suunto predstavlja novi tekaški instrument: NOVI AMBIT2 R - GPS za tekače

suunto.jpg
torek, 18. marec 2014

Izjemno popularnim GPS uram iz družine Ambit se bo letošnjo pomlad pridružil Ambit2 R, GPS ura za tekače.

Privoščite si svojega osebnega SUUNTO trenerja in izboljšajte svoj tekaški rezultat!

Idealen dan za obisk Atlantisa!

vma_kaskadne_kopeli.jpg
sreda, 12. marec 2014

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

Nova Atomic otroška kolekcija: več zabave za male športnike

Raw_MirjaGeh_0188_RGB_lowres1.jpg
torek, 11. marec 2014

Kako navdušiti otroka za najboljši šport na svetu? Z opremo zasnovano tako, da je smučanje popolnoma enostavno in še bolj vznemirljivo. Zato so pri Atomicu za to sezono razvili popolnoma novo otroško kolekcijo.

Praznujte rojstni dan v Vodnem mestu Atlantis

atlantis_rd1.jpg
torek, 4. marec 2014

Ima vaš otrok rojstni dan, pa ne veste, kje bi pripravili zabavo zanj in njegove prijatelje?

X-RACE smuči

salomon_race copy.jpg
torek, 4. marec 2014

Salomon predstavlja nov radikalen pristop k oblikovanju tekmovalnih smuči. X-RACE je izdelek Salomonovega tekmovalnega oddelka, sestavljen iz prvakov ( Od Hannesa Reichelt in Fritza Strobl do Günterja Mader), inženirjev in oblikovalcev, ki svoje znanje in izkušnje vlagajo v razvoj najboljših smuči. Cilj? Dati hitrostnim navdušencem možnost, da izrazijo svoj idealni zavoj. En model, pet načinov kako to storiti!

Pust v BTC City Ljubljana in Novo mesto

pust_btc1.jpg
sreda, 26. februar 2014

Kdaj: sobota, 1. marec 2014

Test smuči Salomon na Rogli

salomon_test.JPG
torek, 25. februar 2014

Kdaj: sobota, 1. marec 2014

Test smuči Atomic na Krvavcu

atomic_testi.jpg
torek, 25. februar 2014

Kdaj: nedelja, 2. marec 2014

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije