Pokrovitelji predstavljajo

PSST… junija SŽ-Ej!KArtica za pol manj

mladi1.jpg
četrtek, 19. maj 2011

Bliža se konec šolskega leta in z njim dolgo vroče poletje. To je čas izletov, koncertov in zabav. Da bodo poti nanje cenejše in varnejše, lahko z junijsko mesečno vozovnico dobiš SŽ-Ej!KArtico po polovični ceni. Prejmeš jo tudi, če predložiš letno ali polletno vozovnico. Za samo devet evrov se ti tako ponujajo cenejša potovanja z vlaki po Sloveniji in v tujino, adrenalinski športi, tečaji in še več ...

Pravljični konec tedna v Bohinju

mavrica1.jpg
torek, 17. maj 2011

V soboto, 21., in nedeljo, 22. maja, popeljite svoje male nadobudneže na dvodnevno prireditev »U konc' sveta so pravljice doma«, ki je del širšega projekta Zlatorogove pravljične dežele, ki ga organizirajo predšolski otroci iz skupin Krtki in Miške v Enoti vrtec Bohinj in Turizem Bohinj v okviru 5. Mednarodnega festivala alpskega cvetja.

Z vlakom na koncert Elvis Jackson

torek, 10. maj 2011

Odpeljite se 19. 5. na koncert ELVIS JACKSON z Glasbenim vlakom Slovenskih železnic in med potovanjem 'žurajte' s Sokijem!

Turnir trojk v nogometu na mivki na ljubljanskem FNZju

fnz_nogomet.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

V času Festivala in nakupov in zabave se bosta na peščenem igrišču na Trgu mladih v BTC City Ljubljana odvila kar dva odprta turnirja v nogometu. Zmagovalce čakajo privlačne nagrade.

Izlet v Makedonijo

makedonija-1.jpg
ponedeljek, 9. maj 2011

Odpotujte z vlakom čez Slovenijo, Hrvaško in Srbijo v Makedonijo na izlet, ki ga organizirao v sodelovanju z agencijo ABC rent a car.

V Atlantis prihaja Aqua Zumba!

aqua_zumba-1.jpg
četrtek, 5. maj 2011

Radi plešete in obožujete gibanje v vodi? Zaplešite v Atlantisu in si pričajajte tropsko poletje z Aqua Zumbo in Erasmom s Kube.

V BTC City-ju kmalu Festival nakupov in zabave

btc_city-640x480.jpg
sreda, 4. maj 2011

Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so vedno pripravljeni na akcijo in nova doživetja. Tokrat so jih poiskali kar v prestolnici. Nikoli jih ne manjka in ne zmanjka v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja. Kaj Dvorana A ponuja in predvsem kaj je atraktivnega in novega v celotnem mestu BTC pa v nadaljevanju.

Citygolf v BTC City Ljubljana ponovno odprt

citygolf.jpg
sreda, 4. maj 2011

Privoščite si sprostitev med nakupi na mini golf igrišču v neposredni bližini Športnega centra Millenium.

S 50-odstotnim popustom na Žur z razlogom

zzr.jpg
petek, 29. april 2011

V soboto, 7. maja, se v štajerski prestolnici na Glavnem trgu v Mariboru udeležite Žura z razlogom. Ne samo, da se obeta odličen žur, temveč boste z udeležbo tudi dobrodelni, saj tudi tokratni Žur z razlogom ostaja zvest svojemu poslanstvu - spodbujanju socialnega čuta med mladimi, premagovanju apatije do družbeno odgovornih tem, širjenju misli, da je NASILJE OUT in dejanjem, ki to misel podpirajo!

Svetovna premiera novodobnega Hrošča. Beetle!

vw-beetle-1-640x480.jpg
petek, 29. april 2011

Najprej se ozrimo v preteklost: Volkswagen je izdelal enega najuspešnejših avtomobilov vseh časov, a mu ni dal nobenega imena. Zakaj le? Konec koncev se mu je reklo Volkswagen!

Morje! Dodatni vlak na hrvaško obalo - do Pulja

pula.jpg
petek, 22. april 2011

V času prvomajskih praznikov bo dodatno vpeljan vlak v Pulj. Vlak bo vozil od 24. aprila do 2. maja. Iz Ljubljane bo vlak odpeljal ob 6.33, odhod iz Pulja bo ob 18.18. Za enodnevni izlet kot nalašč. Za povratno vozovnico boste odšteli od 12,60 € dalje.

Z glasbenimi vlaki za planet Zemlja

glasbeni_vlak-640x480.jpg
četrtek, 21. april 2011

Topli dnevi in pomladno razpoloženje odpirajo sezono glasbenih prireditev ter prinašajo svetovni dan Zemlje, ki ga na pobudo civilne družbe že več kakor trideset let po vsem svetu praznujemo 22. aprila. V pričakovanju teh dni – in da bi bile poti na prireditve bolj varne in do okolja bolj prijazne – so Slovenske železnice in društvo Planet Zemlja za naslednje tri mesece pripravili glasbene vlake, s katerimi se bomo skupaj s slovenskimi glasbeniki in vsemi željnimi zabave zapeljali na koncerte po Sloveniji in nato varno nazaj domov.

Prvomajske počitnice v Atlantisu

pocitnice_atlantis.jpg
sreda, 20. april 2011

V prihajajočih počitnicah (od 23.4. do 1.5.2011) bodo v Atlantisu ponovno poskrbeli, da jih bodo otroci preživeli zabavno in aktivno!

Postani FNZ model!

fnz_model.jpg
sreda, 20. april 2011

Pred nami je že 15. Festival nakupov in zabave, ki bo v BTC City Ljubljana 21. in 22. maja, v Murski Soboti 21. maja in v Novem mestu 14. maja 2011. Letos prvič izbirajo tudi model FNZ. Prvi predizbor bo že ta petek!

Velika nagradna igra na prenovljenem portalu BTC City

lenka.jpg
torek, 19. april 2011

Ob objavi prenovljenega portala BTC-City.com so pripravili veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili vikend paket za dve osebi v Vili Lenki.

ŠKODA praznuje 20. obletnico povezave s Volkswagnom

logo_skoda-1.jpg
torek, 19. april 2011

Češki avtomobilski proizvajalec ŠKODA je ob navzočnosti uglednih mednarodnih predstavnikov in osebnosti iz politike in gospodarstva ter predstavnikov koncerna Volkswagen v petek, 15. aprila, obeležil 20. obletnico povezave s koncernom Volkswagen.

Hop v Atlantis - nagradna igra

četrtek, 7. april 2011

Izpolnite nagradni kupon in se potegujte za privlačne nagrade.

Čudežna terapija: LPG endermologija

lpg.jpg
petek, 1. april 2011

V vodnem mestu Atlantis so začeli izvajati LPG endermologijo - čudežno, a popolnoma naravno metodo za lepo telo in mladosten videz obraza.

Na Fatboy Slima z vlakom po polovični ceni

sreda, 30. marec 2011

Vrhunec spomladanskega programa Ambasade Gavioli bo zagotovo pomenil nastop zvezdniškega didžeja Fatboya Slima, v petek, 29. aprila. Slovenske železnice vam na ta dan podarjajo 50 % popusta za povratno vozovnico do Kopra.

Dotik Tajske v Atlantisu

tajska.jpg
sreda, 30. marec 2011

Intervju z maserko Jutamas Kuljittipinyo

Najnovejše v tej rubriki

Valentinovo v Atlantisu

ljubezen-je-treba-negovati-tudi-za-valentinovo.jpg
torek, 11. februar 2014

Ljubezen je treba negovati... tudi za Valentinovo!

Objem, nežen dotik, poljub... oplemenitite svojo ljubezen in vstopite v Vodno mesto Atlantis!

BTC v duhu družbene odgovornosti podpira najboljše slovenske gimnastičarje

btc_gimnastika.jpg
četrtek, 6. februar 2014

V imenu družbe BTC je njen predsednik uprave Jože Mermal v torek v Vodnem mestu Atlantis podpisal novo sponzorsko pogodbo z 10 najboljšimi slovenskimi gimnastičarji in gimnastičarkami. Družba BTC je velik podpornik športa, s slovenskimi telovadci in telovadkami pa sodelujejo že vrsto let.

Novo v Atlantisu: Čokoladna masaža

atlantis_logo.jpg
torek, 4. februar 2014

Čokoladna masaža je zagotovo več kot samo užitek, ki ga telo čuti ob masiranju.

Hitro, hitreje, Redster: Atomic Race kolekcija 2013-14

petek, 31. januar 2014

Dobrodošli v prvi ligi: Atomic Race kolekcija združuje 50 letno prevlado v svetovnem pokalu s tehnologijo prihodnosti. Redster kolekcija ponuja možnost vsakemu smučarju, da si oblikuje opremo po svojih željah.

X-PRO smučarski čevelj

salomon1.jpg
sreda, 22. januar 2014

Salomon predstavlja X-PRO smučarski čevelj, z najboljšim fitingom doslej.  S kombinacijo Salomonove Twin Frame tehnologije in povsem novim konceptom notranjega čevlja, predstavlja X-PRO naslednjo generacijo smučarskih čevljev, ki dopolnjuje zmogljivost čevlja z udobjem, kot ga še niste doživeli.

Dnevi odprtih vrat Strokovnega centra zdravja v Atlantisu

Fitnes klinika 2.JPG
sreda, 22. januar 2014

V Vodnem mestu Atlantis so ponosno odprli nov, sodoben Strokovni center zdravja. V njem se bodo izvajali programi Fitnes klinike, LPG endermologije, Individualnih terapij in Terapije z ribicami.

Varstvo v času zimskih počitnic v Atlantisu

pocitnisko_varstvo.jpg
torek, 21. januar 2014

Zamenjajte počitniške urice pred računalnikom in televizijo za nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. Medtem ko bodo starši pridno delali v službi, bodo otroci sredi najbolj norih počitnic.

Preizkusite novosti na tekaških smučeh - prestavljeno

Salomon nordic.jpg
torek, 14. januar 2014

Zaradi pomanjkanja snega in zelo slabe vremenske napovedi se test tekaških smuči Salomon in Atomic na Rogli, ki naj bi potekal 19.1., prestavi na kasnejši datum. Več informacij bo na voljo v naslednjem tednu.

Teden odprtih vrat v Strokovnem centru zdravja v Atlantisu

strokovnem-centru-zdravja.jpg
ponedeljek, 13. januar 2014

Poteka od 13. 1. do 19. 1. 2014

Strokovni center zdravja v Atlantisu

lpg_figura.jpg
četrtek, 9. januar 2014

Z današnjim dnem v Atlantisu odpirajo nov Strokovni center zdravja

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije