Pokrovitelji predstavljajo

V BTC City-ju kmalu Festival nakupov in zabave

btc_city-640x480.jpg
sreda, 4. maj 2011

Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so vedno pripravljeni na akcijo in nova doživetja. Tokrat so jih poiskali kar v prestolnici. Nikoli jih ne manjka in ne zmanjka v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja. Kaj Dvorana A ponuja in predvsem kaj je atraktivnega in novega v celotnem mestu BTC pa v nadaljevanju.

Citygolf v BTC City Ljubljana ponovno odprt

citygolf.jpg
sreda, 4. maj 2011

Privoščite si sprostitev med nakupi na mini golf igrišču v neposredni bližini Športnega centra Millenium.

S 50-odstotnim popustom na Žur z razlogom

zzr.jpg
petek, 29. april 2011

V soboto, 7. maja, se v štajerski prestolnici na Glavnem trgu v Mariboru udeležite Žura z razlogom. Ne samo, da se obeta odličen žur, temveč boste z udeležbo tudi dobrodelni, saj tudi tokratni Žur z razlogom ostaja zvest svojemu poslanstvu - spodbujanju socialnega čuta med mladimi, premagovanju apatije do družbeno odgovornih tem, širjenju misli, da je NASILJE OUT in dejanjem, ki to misel podpirajo!

Svetovna premiera novodobnega Hrošča. Beetle!

vw-beetle-1-640x480.jpg
petek, 29. april 2011

Najprej se ozrimo v preteklost: Volkswagen je izdelal enega najuspešnejših avtomobilov vseh časov, a mu ni dal nobenega imena. Zakaj le? Konec koncev se mu je reklo Volkswagen!

Morje! Dodatni vlak na hrvaško obalo - do Pulja

pula.jpg
petek, 22. april 2011

V času prvomajskih praznikov bo dodatno vpeljan vlak v Pulj. Vlak bo vozil od 24. aprila do 2. maja. Iz Ljubljane bo vlak odpeljal ob 6.33, odhod iz Pulja bo ob 18.18. Za enodnevni izlet kot nalašč. Za povratno vozovnico boste odšteli od 12,60 € dalje.

Z glasbenimi vlaki za planet Zemlja

glasbeni_vlak-640x480.jpg
četrtek, 21. april 2011

Topli dnevi in pomladno razpoloženje odpirajo sezono glasbenih prireditev ter prinašajo svetovni dan Zemlje, ki ga na pobudo civilne družbe že več kakor trideset let po vsem svetu praznujemo 22. aprila. V pričakovanju teh dni – in da bi bile poti na prireditve bolj varne in do okolja bolj prijazne – so Slovenske železnice in društvo Planet Zemlja za naslednje tri mesece pripravili glasbene vlake, s katerimi se bomo skupaj s slovenskimi glasbeniki in vsemi željnimi zabave zapeljali na koncerte po Sloveniji in nato varno nazaj domov.

Prvomajske počitnice v Atlantisu

pocitnice_atlantis.jpg
sreda, 20. april 2011

V prihajajočih počitnicah (od 23.4. do 1.5.2011) bodo v Atlantisu ponovno poskrbeli, da jih bodo otroci preživeli zabavno in aktivno!

Postani FNZ model!

fnz_model.jpg
sreda, 20. april 2011

Pred nami je že 15. Festival nakupov in zabave, ki bo v BTC City Ljubljana 21. in 22. maja, v Murski Soboti 21. maja in v Novem mestu 14. maja 2011. Letos prvič izbirajo tudi model FNZ. Prvi predizbor bo že ta petek!

Velika nagradna igra na prenovljenem portalu BTC City

lenka.jpg
torek, 19. april 2011

Ob objavi prenovljenega portala BTC-City.com so pripravili veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili vikend paket za dve osebi v Vili Lenki.

ŠKODA praznuje 20. obletnico povezave s Volkswagnom

logo_skoda-1.jpg
torek, 19. april 2011

Češki avtomobilski proizvajalec ŠKODA je ob navzočnosti uglednih mednarodnih predstavnikov in osebnosti iz politike in gospodarstva ter predstavnikov koncerna Volkswagen v petek, 15. aprila, obeležil 20. obletnico povezave s koncernom Volkswagen.

Hop v Atlantis - nagradna igra

četrtek, 7. april 2011

Izpolnite nagradni kupon in se potegujte za privlačne nagrade.

Čudežna terapija: LPG endermologija

lpg.jpg
petek, 1. april 2011

V vodnem mestu Atlantis so začeli izvajati LPG endermologijo - čudežno, a popolnoma naravno metodo za lepo telo in mladosten videz obraza.

Na Fatboy Slima z vlakom po polovični ceni

sreda, 30. marec 2011

Vrhunec spomladanskega programa Ambasade Gavioli bo zagotovo pomenil nastop zvezdniškega didžeja Fatboya Slima, v petek, 29. aprila. Slovenske železnice vam na ta dan podarjajo 50 % popusta za povratno vozovnico do Kopra.

Dotik Tajske v Atlantisu

tajska.jpg
sreda, 30. marec 2011

Intervju z maserko Jutamas Kuljittipinyo

Luciano Benetton odprl eno največjih trgovin

sreda, 30. marec 2011

Luciano Benetton je v četrtek, 24.03.2011 odprl eno največjih Benettonovih trgovin v zahodni Evropi v BTC City Ljubljana.

Novi Otroški center Beti in Cej v BTC City Ljubljana

ponedeljek, 28. marec 2011

Jože Mermal, predsednik uprave BTC, in mag. Biljana Zeroska Stanovnik, predsednica Društva slovensko makedonskega prijateljstva, sta v petek, ob materinskem dnevu, v spodnji etaži Emporiuma v BTC City Ljubljana svečano otvorila novi Otroški center Beti in Cej. Njegov koncept temelji na športno-kreativnem in izobraževalnem centru, v katerem bodo otrokom med 3. in 12. letom starosti visoko strokovni vzgojitelji in športniki pomagali kakovostno preživljati prosti čas.

Že stota ponovitev Veselkovih nasvetov za laganje

veselko.jpg
petek, 25. marec 2011

1. aprila, na tradicionalni dan potegavščin, bo Borut Veselko v SiTiTeatru že 100-ič predaval o mojstrovinah laganja.

Zmagovalno na poti: Primož Kozmus in SEAT

mediaspeed4987-2-640x480.jpg
torek, 22. marec 2011

Znamka SEAT bo na poti do novih zmag naslednja tri leta podpirala vrhunskega slovenskega atleta in olimpijskega prvaka v metu kladiva Primoža Kozmusa. Primoža in znamko SEAT združujejo vrhunskost, strast, drznost, dinamičnost, neskončna energija ter ljubezen do novih izzivov, zato razlogov za sodelovanje ni bilo težko najti.

2 rdeči piki za Elan

elan_amphibio.jpg
ponedeljek, 21. marec 2011

Elan, ki s svojimi inovativnimi izdelki redno prejema mednarodne nagrade, je letos za svoje smuči Amphibio dobitnik dveh nagrad za oblikovanje red dot. Nagrade bodo v nemškem Essnu podeljene julija.

V petek otvoritev Otroškega centra Beti in Cej

beti_cej.jpg
ponedeljek, 21. marec 2011

Starši otrok od 3. do 12. leta starosti, si želite brezskrbnega nakupovanja in preživljanja prostega časa v BTC City Ljubljana, pa do sedaj niste našli ustrezne rešitve? V BTC City Ljubljana, natančneje v spodnji etaži Emporiuma se 25. marca ob 13. uri odpira Otroški center Beti in Cej po modelu Zvezdice.

Najnovejše v tej rubriki

X-RACE smuči

salomon_race copy.jpg
torek, 4. marec 2014

Salomon predstavlja nov radikalen pristop k oblikovanju tekmovalnih smuči. X-RACE je izdelek Salomonovega tekmovalnega oddelka, sestavljen iz prvakov ( Od Hannesa Reichelt in Fritza Strobl do Günterja Mader), inženirjev in oblikovalcev, ki svoje znanje in izkušnje vlagajo v razvoj najboljših smuči. Cilj? Dati hitrostnim navdušencem možnost, da izrazijo svoj idealni zavoj. En model, pet načinov kako to storiti!

Pust v BTC City Ljubljana in Novo mesto

pust_btc1.jpg
sreda, 26. februar 2014

Kdaj: sobota, 1. marec 2014

Test smuči Salomon na Rogli

salomon_test.JPG
torek, 25. februar 2014

Kdaj: sobota, 1. marec 2014

Test smuči Atomic na Krvavcu

atomic_testi.jpg
torek, 25. februar 2014

Kdaj: nedelja, 2. marec 2014

Valentinovo v Atlantisu

ljubezen-je-treba-negovati-tudi-za-valentinovo.jpg
torek, 11. februar 2014

Ljubezen je treba negovati... tudi za Valentinovo!

Objem, nežen dotik, poljub... oplemenitite svojo ljubezen in vstopite v Vodno mesto Atlantis!

BTC v duhu družbene odgovornosti podpira najboljše slovenske gimnastičarje

btc_gimnastika.jpg
četrtek, 6. februar 2014

V imenu družbe BTC je njen predsednik uprave Jože Mermal v torek v Vodnem mestu Atlantis podpisal novo sponzorsko pogodbo z 10 najboljšimi slovenskimi gimnastičarji in gimnastičarkami. Družba BTC je velik podpornik športa, s slovenskimi telovadci in telovadkami pa sodelujejo že vrsto let.

Novo v Atlantisu: Čokoladna masaža

atlantis_logo.jpg
torek, 4. februar 2014

Čokoladna masaža je zagotovo več kot samo užitek, ki ga telo čuti ob masiranju.

Hitro, hitreje, Redster: Atomic Race kolekcija 2013-14

petek, 31. januar 2014

Dobrodošli v prvi ligi: Atomic Race kolekcija združuje 50 letno prevlado v svetovnem pokalu s tehnologijo prihodnosti. Redster kolekcija ponuja možnost vsakemu smučarju, da si oblikuje opremo po svojih željah.

X-PRO smučarski čevelj

salomon1.jpg
sreda, 22. januar 2014

Salomon predstavlja X-PRO smučarski čevelj, z najboljšim fitingom doslej.  S kombinacijo Salomonove Twin Frame tehnologije in povsem novim konceptom notranjega čevlja, predstavlja X-PRO naslednjo generacijo smučarskih čevljev, ki dopolnjuje zmogljivost čevlja z udobjem, kot ga še niste doživeli.

Dnevi odprtih vrat Strokovnega centra zdravja v Atlantisu

Fitnes klinika 2.JPG
sreda, 22. januar 2014

V Vodnem mestu Atlantis so ponosno odprli nov, sodoben Strokovni center zdravja. V njem se bodo izvajali programi Fitnes klinike, LPG endermologije, Individualnih terapij in Terapije z ribicami.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije