Pokrovitelji predstavljajo

Jože Mermal in družba BTC prejela prestižno evropsko nagrado "Naj manager in naj družba leta"

btc_city-640x480.jpg
ponedeljek, 18. julij 2016

Na 34. podelitvi priznanj najboljšim evropskim managerjem in družbam, ki je 7. julija potekala v Sarajevu, je Jože Mermal, predsednik uprave družbe BTC, prejel najvišjo menedžersko nagrado za življenjsko delo "Naj manager 2016" jugovzhodne in srednje Evrope in Naj kampanja. Prestižno priznanje je predsedniku podelila Neodvisna agencija za izbor in promocijo managerjev za izjemne rezultate dela družbe BTC, ki jih je le-ta dosegla pod njegovim vodenjem.

Prva pomoč pri poletnih nevšečnostih

atlantis_poletje.jpg
četrtek, 14. julij 2016

Poletje je čas, povezan z dopustom, odhodom na morje, v gore, na popotovanja, tja, kjer se najraje sproščamo in si napolnimo baterije. Poleg vsega lepega pa je potrebno pomisliti tudi na tiste drobne nevšečnosti, ki nam lahko kaj hitro zagrenijo dan. To so opekline, piki, ožigi meduz, majhne vreznine in podobno.

Kozmetični salon Bjutik: Vse za mehko in sijočo polt

bjutik.jpg
torek, 28. junij 2016
Poletje je pred vrati in toplo vreme nas prijazno pozdravlja ter že kliče po lahkotnejših oblačilih in odprtih obuvalih.

Praznični delovni čas v BTC Cityjih (25.06.)

btc_city-640x480.jpg
četrtek, 23. junij 2016

Pred nami je državni praznik dan džavnosti. Na ta dan bodo trgovine odprte po prilagojenem delovnem času.

Promocijski tretma Maupiti v Atlantisu

maupiti nega atlantis
četrtek, 16. junij 2016
Kozmetični salon Bjutik v Atlantisu vas vabi na promocijski tretma Maupiti.

35. Maraton Franja BTC City napoveduje rekorde in neustavljivo športno energijo

maraton_franja.jpg
četrtek, 26. maj 2016

Pet kolesarskih preizkušenj v Ljubljani in okolici se bo zvrstilo v treh dneh od 10. do 12. junija. Organizatorji pričakujejo, da bo udeležba ob lepem vremenu presegla magičnih 8.000 registriranih tekmovalcev. Novost letošnje Franje je nova trasa družinskega maratona, ki poteka iz BTC Cityja do Domžal in nazaj.

Novi okusi na Tržnici BTC City

četrtek, 19. maj 2016

V tem tednu je odprl vrata prenovljeni južni del tržnice pod imenom »Novi okusi na Tržnici BTC City«. Gre za raznoliko kulinarično ponudbo, zastavljeno po konceptu ulične prehrane. Šest gostinskih ponudnikov prinaša čar z raznoliko paleto od španskih, azijskih in vegetarijanskih jedi do hamburgerjev:

Vadbe dojenčkov in malčkov v vodi!

plavanje_dojencki_atlantis.jpg
petek, 13. maj 2016

V Atlantisu so pričeli z zbiranjem prijav za nove termine vadbe dojenčkov in malčkov v vodi za mesec MAJ 2016.

Novo v Atlantisu: "Solnik"

solnik_atlantis
četrtek, 5. maj 2016

Skladovnica gosto popolnjena z vejicami črnega trna kaže videz skrbno zložene in ostrižene butare pripravljene za zimske dni. Toda pozor, po vejah se cedi slana voda, ki se hitro uparja in prijetno nasiči ozračje. Slanica je skrbno pripravljena iz neomadeževane Himalayske soli, ki je civilizacija še ni uspela onesnažiti.

Vaša skrivnost za brezhibno polt!

pevonia_youth
petek, 22. april 2016

Samo ena krema naredi 5 vidnih rezultatov na vaši koži. YouthRenew™ Tinted Cream SPF 30

BTC ponosno podpira natečaj »Spodbujamo prijateljstvo«

btc_ms_otroci.jpg
petek, 22. april 2016

Društvo za trajnostni razvoj Sobivanje je v sodelovanju z družbo BTC ter ob podpori Olimpijskega komiteja Slovenije že četrtič organiziralo natečaj »Spodbujamo prijateljstvo«. Sodelovalo je 70 šol in vrtcev iz vse Slovenije in kar 2800 otrok.

Adrenalinski Park v Atlantisu ponovno obratuje

atlantis_adrenalinski_park.jpg
četrtek, 21. april 2016

 Adrenalinski park v Atlantisu je nedavno ponovno odprl svoja vrata. Odprt bo vsak nedeževen dan, od ponedeljka do petka od 14:00 do 19:00, v soboto, nedeljo in med prazniki pa bo odprt od 11:00 do 19:00.

Družbi BTC in agenciji Pristop nagrada Prizma za komunikacijsko odličnost programa spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji

bicikelj_btc.jpg
sreda, 20. april 2016

Na 19. Slovenski konferenci o odnosih z javnostmi, je Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) podelilo nagrade za odličnost pri komuniciranju. Med nagrajenci je bila tudi družba BTC, ki je v sodelovanju z agencijo Pristop prejela nagrado Prizma za celovit komunikacijski program za projekt "Kolesarska zgodba BTC - Program spodbujanja kolesarjenja v Sloveniji".

Foot Flow terapija v Atlantisu

lebdenje_foot flow
petek, 8. april 2016

Gibalni dotik z refleksoterapijo stopal med lebdenjem v topli vodi.

Počitniško varstvo v času prvomajskih počitnic v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 31. marec 2016

Aktivne, zabavne in sproščene počitnice. Vsem, ki boste prijavili otroke za vse tri dni varstva, priznajo 10% popust. Vključen adrenalinski park!

Vadbe dojenčkov in malčkov v vodi

Atlantis
sreda, 30. marec 2016

V Atlantisu so pričeli z zbiranjem prijav za nove termine vadbe dojenčkov in malčkov v vodi za mesec april 2016.

Atlantis med finalisti BEST Ljubljana Nightlife 2016

četrtek, 3. marec 2016

Decembra in januarja je potekalo glasovanje za naziv BEST Ljubljana Nightlife 2016.

Z Zavarovalnico Triglav med oblake

triglav_vitranc.jpg
torek, 1. marec 2016

V Kranjski Gori bo 5. in 6. marca poleg najboljših smučarjev sveta za adrenalin poskrbela tudi Zavarovalnica Triglav. Uradna zavarovalnica tekmovanja 55. Pokala Vitranc bo med sodelujočimi, ki bodo na spletni strani www.triglav.si/vitranc pravilno izbrali komplet za varno smuko in oddali svoje podatke, izžrebala 300 srečnežev.

Millenium Izziv: Prijavite se in dočakajte poletje pripravljeni!

MI2016-500x500,.jpg
sreda, 17. februar 2016

Trem srečnežem bo strokovna ekipa do poletja pomagala uresničiti zastavljeni cilj!

Atlantis prehaja na zimski delovni čas

vma_kaskadne_kopeli.jpg
četrtek, 28. januar 2016

Vodno mesto Atlantis prehaja v ponedeljek, 1. 2. 2016 na zimski delovni čas.

Najnovejše v tej rubriki

Spomladanski Festival nakupov in zabave v Ljubljani

btc_city-640x480.jpg
petek, 25. maj 2018

Pred nami je že tradicionalni spomladanski Festival nakupov in zabave, ko se bodo BTC City Ljubljana, Novo mesto in Murska Sobota ponovno spremenili v največja mesta popustov, saj bodo trgovine za vse obiskovalce in kupce pripravile številne ugodnosti in akcije. Nakupovalno mrzlico bo spremljal otroški, športni, kulturni in zabavni program na različnih prizoriščih!

Predstavitev ženske profesionalne ekipe btc city ljubljana in moške kontinentalne ekipe ljubljana gusto xaurum

btc kolo
petek, 16. marec 2018

Na ljubljanskem gradu je bila včeraj predstavitev ekip Kolesarskega društva Rog in sicer ženske profesionalne kolesarske ekipe BTC City Ljubljana in moške kontinentalne ekipe Ljubljana Gusto Xaurum.

Živeti s stresom - 2.del

stres
sreda, 14. marec 2018

V Fitnes kliniki Atlantis nadaljujejo s sklopom delavnic prof. dr. Mateja Tuška in tako v četrtek 22. marca ob 18:45​ organiziramo drugi del ŽIVETI S STRESOM.

Varstvo otrok v Atlantisu v času stavke zaposlenih v vzgoji in izobraževanju

pocitnice_atlantis.jpg
ponedeljek, 12. marec 2018

V sredo, 14. marca 2018, bo v času stavke v Vodnem mestu Atlantis organizirano dnevno varstvo otrok. 10-urno dnevno druženje pod budnim očesom animatorjev se za otroke od 4. do 15. leta starosti začne med 7. in 8.45. uro zjutraj.

Družba BTC korak bližje k vpeljavi tehnologije veriženja podatkovnih blokov

btc_city-640x480.jpg
ponedeljek, 12. marec 2018

Družba BTC izvaja pomembne premike v smeri implementacije tehnologije veriženja podatkovnih blokov. V sklopu testiranja rešitev v živem testnem okolju je sklenila sodelovanje s slovenskim podjetjem OriginTrail, katerega tehnološke storitve temeljijo na tehnologiji veriženja podatkovnih blokov. Čeprav bo sodelovanje osredotočeno na storitve BTC Logističnega centra, so pozitivni učinki pričakovani tudi na ostalih področjih delovanja družbe BTC.

Poteguj se za nove smuči Salomon!

Salomon 2017
petek, 9. marec 2018

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za nove smuči Salomon!  Te bomo podelili 16. marca, še prej pa bomo v vmesnih žrebanjih med sodelujoče razdelili 5 Salomonovih torb za smučarske čevlje in 5 kap Salomon!

Družba BTC ostaja eden ključnih podpornikov slovenskih telovadcev

btc_city-640x480.jpg
sreda, 28. februar 2018

Družba BTC je včeraj podpisala letne sponzorske pogodbe z 11 slovenskimi telovadci in s klubom za ritmično gimnastiko KRG Tim. S sklenitvijo sponzorskega sodelovanja družba BTC omogoča nemoteno treniranje in tekmovalno udejstvovanje perspektivnih športnikov in nadaljuje svojo dolgoletno tradicijo podpiranja slovenske gimnastike.

Nova sezona, nove Atomic smuči!

atomic 2017
četrtek, 22. februar 2018

Dandanes je na tržišču nešteto različnih modelov smuči med katerimi je zelo težko izbirati. Razvoj smuči pa vsako leto napreduje hitreje in hitreje. Pri Atomicu so se zato odločili, da kupcem omogočijo prvovrsten stik z opremo, še preden jo kupijo.

Preizkusi Salomon zimske novosti

Salomon 2017
sreda, 21. februar 2018

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Dovršen izgled, popolno udobje, izjemna varnost

očala salomon
petek, 16. februar 2018

Salomon kot znamka z bogato zgodovino in širokim znanjem, postavlja nove standarde tudi pri zaščitni opremi. Težnja k nenehnim inovacijam in izboljšavam, je pripeljala do naprednih rešitev tako na področju smučarskih čelad, kot tudi očal.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije