Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
kristalna_palaca.jpg

Kristalna palača: Predstavitev Nakupovalne galerije

Datum: sreda, 22. junij, 2011
Vabljeni na prvo predstavitev Nakupovalne galerije Kristalne palače v BTC Cityju, ki bo potekala 23. junija ob 17. uri v prostorih Nakupovalne galerije (Ameriška ulica 8, Ljubljana).

Pripravite se na dražbo in enkratne popuste v zvezdniški družbi!

Sodelovali bodo Lado Bizovičar, Iva Krajnc, Iryna Osypenko, Denis Avdić, Max Modic, Nina Pušlar, Miran Stanovnik, Mitja Petkovšek z družino, Aljaž Pegan, Sašo Bertoncelj, Aleš Pajovič in drugi znani slovenski športniki z Anžetom Kopitarjem na čelu.

V nakupovalni galeriji Kristalne palače, najvišje stolpnice v Sloveniji, bo mogoče obiskati trgovine s prestižnimi blagovnimi znamkami, poskusiti kulinarične dobrote, se sprostiti v wellness centru in popiti kavo ob pogledu na Kamniško-Savinjske Alpe.

Kristalna palača – ikona sodobnosti

V središču BTC Cityja v Ljubljani, enega največjih evropskih poslovno-nakupovalnih, rekreativnih, zabaviščnih in kulturnih središč, ki ga letno obišče prek 21 milijonov obiskovalcev, je zrasla Kristalna palača, nova ikona sodobnosti, ki s svojo mogočnostjo in eleganco ustavi pogled še tako zamišljenega mimoidočega.

Najvišji poslovno-nakupovalni objekt v Sloveniji, visok 89 metrov, združuje poslovnost, nakupovanje, užitek in dobro počutje, ter predstavlja novo mestno četrt po vzoru newyorškega Manhattna z veličastnim razgledom na Kamniško-Savinjske Alpe in mesto Ljubljana.

Nakupovalna galerija Kristalne palače v BTC Cityju

Del Kristalne palače je namenjen tudi trgovski dejavnosti: Nakupovalna galerija Kristalne palače v BTC Cityju bo pod svojo streho v dveh etažah na kar 2.822 kvadratnih metrih trgovskih površin združila prestižne in uveljavljene blagovne znamke.

Za popolno nakupovalno doživetje obiskovalcev bodo poskrbeli Yves Rocher, iStyle Apple Premium Reseller, Jones, Sebastian, Kartell, Rolf Benz, Fabi, Baldinini, Björn Borg, Forma F+, Garmin, Steklarna Rogaška, Babadu, Venera shop, svoje prostore pa ima tudi SKB banka.

Obiskovalce, ki radi uživajo v izvrstni hrani, bo navduševala bogata kulinarična ponudba restavracije diVino in najvišja slaščičarna v mestu Twenty Caffe, kjer bo s pogledom na obsijane Alpe pitje kave in sladkanje s francoskimi slaščicami nekaj nepozabnega.

Wellness center Aktivita Healthness je prava mala oaza miru, ki gostom ponuja celovito poživitev telesa in duha. Za dodatno sprostitev, druženje in sprehod je na strehi galerije na voljo tudi zelena terasa. Poskrbljeno pa bo tudi za parkiranje, saj ima Nakupovalna galerija neposredno 100 parkirnih mest, v njeni okolici pa se nahaja še več kot 8500 brezplačnih mest. Do Nakupovalne galerije najlažje dostopate iz Šmartinske ceste (križišče Šmartinske in Ameriške ceste).  

Odpiralni čas trgovin:

  • ponedeljek - sobota: 09:00 - 20:00
  • nedelja: zaprto

Več informacij: Kristalna palača

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije