Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Luciano Benetton odprl eno največjih trgovin

Datum: sreda, 30. marec, 2011
Luciano Benetton je v četrtek, 24.03.2011 odprl eno največjih Benettonovih trgovin v zahodni Evropi v BTC City Ljubljana.

V BTC City Ljubljana so Luciano Benetton, predsednik in solastnik Benettona, Zoran Janković, župan Mestne občine Ljubljana, in Jože Mermal, predsednik uprave BTC, slovesno odprli novo Benettonovo trgovino. Trgovina se v dveh nadstropjih razprostira na 1.200 kvadratnih metrih in je ena največjih Benettonovih trgovin v zahodni Evropi. Prostor je namenjen kolekcijam blagovne znamke United Colors of Benetton za odrasle in otroke ter kolekcijam Sisley.

Benetton je za svojo novo trgovino izbral koncept življenjsko-stilne trgovine, ki bo poleg vseh Benettonovih kolekcij v svoje delovanje aktivno vključevala tudi mlade Slovence. V ta namen so ob otvoritvi pripravili dogodek »It's my time« (To je moj čas), s pomočjo katerega Benetton stalno išče nove obraze za svoje modne castinge. Mlade Slovence so povabili na casting in fotografiranje, izbrani srečneži pa bodo sodelovali v novem Benettonovem projektu »Are you the Face of Ljubljana?« (Si ti obraz Ljubljane?).

Z novim prestižnim megastorom, ki je lociran na Španski ulici v BTC City Ljubljana, se želi Benetton v Sloveniji uveljaviti kot globalna družba, ki se ukvarja s promocijo mode in je promotor novega življenjskega stila. Pritličje trgovine je namenjeno Benetton oddelku za odrasle, prvo nadstropje pa je razdeljeno na dva prostora z dvema vhodoma, kjer sta oddelek Benetton za otroke in oddelek kolekcije Sisley. Različnim kolekcijam je prilagojena tudi notranja oprema trgovine; vsako kolekcijo spremlja poseben koncept pohištva, ki omogoča razlikovanje med njimi. Arhitekturno je trgovina zasnovana tako, da vključuje velik del že obstoječe obokane zgradbe, dodana pa je steklena fasada, ki trgovini zagotavlja veliko svetlobe.

 

Vir: BTC City

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije