Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
salzburg_advent_2009_d.jpg

Na silvestrovanje v Salzburg ali na Dunaj

Datum: petek, 16. december, 2011

Mogoče si tokrat želite doživeti silvestrovo drugače – še vedno sicer pod zvezdami, vendar s pridihom tujine.

Salzburg...

Zakaj se ne bi odpravili v Salzburg? To mesto, ki je še vedno relativno blizu, očara tudi sicer, brez novoletnih okraskov in številnih lučk. A ko zaživi v novoletnem ozračju, ko s stojnic zadiši po kuhanem vinu, je še toliko bolj vabljivo.

Med 21. uro zvečer in 4. uro zjutraj bo staro mestno jedro spremenjeno v zabaviščno cono z odri, na katerih bodo nastopali številni izvajalci in zabavali mimoidoče. In ob polnoči bo seveda nebo razsvetlil ognjemet.

Dunaj...

Mogoče pa si želite, da bi se zavrteli v taktih Straussovih valčkov ali polke. Silvestrovo na Dunaju bo gotovo prav tako nepozabno. Mestno jedro bo postalo zabaviščna cona že ob drugi uri popoldne in zabava bo trajala do druge ure ponoči.

Organizatorji pričakujejo med dvesto do tristo tisoč udeležencev, ki se bodo zabavali ob številnih odrih ali s plesom na ulici. Za pijačo in jedačo bodo skrbeli pod šotori s pivom, punčem in šampanjcem ter okusnimi prigrizki.

Zveze in cene

Zveze z vlakom med Ljubljano in Salzburgom ter Dunajem so ugodne, prav tako tudi cene. Če se odpravi na pot družina ali skupina prijateljev, je cenovno najugodnejša ponudba City Star. Pri tej ponudbi otroci do 15. leta starosti v spremstvu staršev ali starih staršev potujejo celo brezplačno. Tisti, ki se bodo za pot odločili najhitreje, pa si bodo lahko nabavili vozovnice po ponudbi SparSchiene.

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
ponedeljek, 26. avgust 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije