Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
salzburg_advent_2009_d.jpg

Na silvestrovanje v Salzburg ali na Dunaj

Datum: petek, 16. december, 2011

Mogoče si tokrat želite doživeti silvestrovo drugače – še vedno sicer pod zvezdami, vendar s pridihom tujine.

Salzburg...

Zakaj se ne bi odpravili v Salzburg? To mesto, ki je še vedno relativno blizu, očara tudi sicer, brez novoletnih okraskov in številnih lučk. A ko zaživi v novoletnem ozračju, ko s stojnic zadiši po kuhanem vinu, je še toliko bolj vabljivo.

Med 21. uro zvečer in 4. uro zjutraj bo staro mestno jedro spremenjeno v zabaviščno cono z odri, na katerih bodo nastopali številni izvajalci in zabavali mimoidoče. In ob polnoči bo seveda nebo razsvetlil ognjemet.

Dunaj...

Mogoče pa si želite, da bi se zavrteli v taktih Straussovih valčkov ali polke. Silvestrovo na Dunaju bo gotovo prav tako nepozabno. Mestno jedro bo postalo zabaviščna cona že ob drugi uri popoldne in zabava bo trajala do druge ure ponoči.

Organizatorji pričakujejo med dvesto do tristo tisoč udeležencev, ki se bodo zabavali ob številnih odrih ali s plesom na ulici. Za pijačo in jedačo bodo skrbeli pod šotori s pivom, punčem in šampanjcem ter okusnimi prigrizki.

Zveze in cene

Zveze z vlakom med Ljubljano in Salzburgom ter Dunajem so ugodne, prav tako tudi cene. Če se odpravi na pot družina ali skupina prijateljev, je cenovno najugodnejša ponudba City Star. Pri tej ponudbi otroci do 15. leta starosti v spremstvu staršev ali starih staršev potujejo celo brezplačno. Tisti, ki se bodo za pot odločili najhitreje, pa si bodo lahko nabavili vozovnice po ponudbi SparSchiene.

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Tečaj prostega potapljanja za najmlajše v Atlantisu

Atlantis potapljanje
sreda, 22. januar 2020

Tečaj bo vodil Samo Jeranko, ki je aktualni svetovni podprvak v prostem potapljanju, mednarodno priznan inštruktor in velik ljubitelj morja.

Novi funkcionalni čaji 1001 CVET: dobro počutje in košček narave v skodelici čaja

1001_ravnovesje
petek, 17. januar 2020

Družini čajev 1001 CVET so se pridružili novi funkcionalni čaji. Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Štiri odlične čajne mešanice – za večerne rituale, za lažje premagovanje hladnega vremena, za vsakodnevno spodbudo in aktivacijo ter za uravnoteženo življenje – nas hkrati spomnijo, da si je potrebno vzeti čas zase. Na škatlicah čajev pa najdemo tudi drobne nasvete za uravnoteženo življenje.

Funkcionalni čaji 1001 CVET pokrovitelji akcije Naj wellness

1001cvet_wellness
četrtek, 16. januar 2020

Letošnji sezoni akcije Naj wellness so se pridružili funkcionalni čaji 1001 CVET, ki združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev s številnimi blagodejnimi učinki. Z njihovo pomočjo boste še lažje poskrbeli za dobro počutje telesa in duha.

Atomic Cloud 12: lepa zunanjost z napredno notranjostjo

Cloud Atomic
torek, 14. januar 2020

Cloud 12 je paradni konj najbolj popularne ženske linije smuči ATOMIC. Vsebuje tekmovalno tehnologijo smuči ATOMIC Redster, od katere je za dame najbolj pomemben Servotec. Omogoča jim lahkotno agilnost v zavojih in izjemno stabilnost na hitrih ravninah, skriva pa se za elegantno in očesu prijazno zunanjostjo. Ko to združimo z vzdržljivostjo, dobimo smuči za samozavestne kraljice smučišča.

Varujte naravo in negujte svoje telo z blagovno znamko Pevonia

Pevonia1
ponedeljek, 13. januar 2020

Pevonia predstavlja dve okolju prijazni oblogi za telo: Cactus & Agave Vita Repair Wrap Body in Crepe-No-More De-Aging Body Wrap. Obloge za telo ni potrebno izpirati, kar je najnovejša novost pri Pevonii -tako hkrati zagotavlja trajnostno nego kože in varovanje naravnih virov planeta.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
petek, 10. januar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Idealen dan za obisk Atlantisa!

atlantis_otroci.jpg
četrtek, 9. januar 2020

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 7. januar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Čelada Atomic Savor GT: trojna zaščita za trojno samozavest

Savor GT
petek, 3. januar 2020

S čelado Savor GT je Atomic dosegel tisto, k čemur stremi vsak proizvajalec zaščitne opreme. S sistemom Atomic Live Fit, ki poskrbi za možnost 360 stopinjskega prilagajanja velikosti, boste zaradi popolnega ujemanja preprosto pozabili, da jo nosite.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije