Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
Atlantis

Nepozabne poletne počitnice v Atlantisu

Datum: četrtek, 16. julij, 2020

Aktivne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin. 10 urno varstvo že od 21,50 €/dan. NOVO!!! NERF poligon, preživetje v naravi, postani Karate Kid in še marsikaj.

Nepozabne poletne počitnice v Atlantisu
Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tudi tokrat obogatene z Olimpijskim programom, dodali pa so še veliko atraktivnih delavnic in aktivnosti v naravi znotraj Vodnega mesta.

ePrijavnica

 
Kdo in kdaj?
Otroci od 4. do 15. leta starosti se zbiramo med 7. in 8.45. uro na recepciji Vodnega mesta Atlantis. Ko pojenjajo moči in se zabava konča, se od novih prijateljev poslovimo do 17. ure.

Zakaj?
Ker se boste noro zabavali in se mimogrede naučili ali izpopolnili znanje plavanja;
ker imajo v Atlantisu izkušene in strokovno usposobljene animatorje, ki bodo poskrbeli za varnost, dobro počutje in široke nasmehe vaših otrok;
ker bodo naše želodčke vsak dan s samopostrežno malico in z različnimi meniji pri kosilu razvajali Atlantisovi kuharji;
ker imajo poleg super bazenov odličen sladoled;
ker vas poleg vsega tega čaka tudi adrenalinsko presenečenje.
 

V Vodnem mestu Atlantis se zavedajo, da sta varnost in dobro počutje otrok na prvem mestu, zato imajo na šest do sedem otrok enega animatorja. S tem zagotavljajo nadstandardni nadzor in varnost, zato se lahko temeljito posvetijo prav vsakemu posamezniku.

Plavanje z morsko deklico
V sklopu počitniškega varstva bodo izvedli tudi učenje plavanja z monoplavutjo, kjer se bodo dekleta spremenila v prave morske deklice, fantje pa se bodo učili plavalnih gibov morskih dečkov.

Supanje po bazenu
V okviru počitniškega varstva v sodelovanju z OKS in svetovnim prvakom v kajaku na divjih vodah Dejanom Kraljem izvedejo tudi vožnjo s supi po bazenih Vodnega mesta Atlantis. Otroci so nad izkušnjo na supih izjemno navdušeni.

Olimpijske počitnice
Počitniško varstvo bo tudi olimpijsko obarvano. Otroci bodo tako doživeli olimpijski protokol s pravo olimpijsko zastavo in originalno olimpijsko baklo iz poletnih OI v Londonu 2012. Sodelovali bodo v Mini olimpijskih igrah, kjer vsakega otroka čaka lepa nagrada. Vse to pa bomo obogatili z obiskom vrhunskih športnikov, udeležencev Olimpijskih iger in dobitkov olimpijskih medalj in medalj iz največjih svetovnih tekmovanj.

Okvirni program počitniškega varstva
7.00–8.45: sprejem otrok v avli recepcije
9.00: namestitev otrok in seznanitev s kopališkim redom
9.05: spoznavno povezovalne - socialne igre in jutranja telovadba
9.30: samopostrežna malica
10.00: plavanje
11.00: vodne igre v zunanjem bazenu in toboganu, igra v bazenu doživetij
12.30: kosilo
13.00–14.00: počitek (delavnice, družabne igre) in olimpijski program - obisk vrhunskih športnikov (1 x tedensko)
14.00–16.00: vodne igre po izbiri (tobogan, vaterpolo, trampolin z vodno tubo, vodni rekviziti)
16.00–17.00: priprava na odhod, sadna malica
Dodatni programi
Počitniška teniška šola - v dopoldanskem času učenje in izpopolnjevanje teniških udarcev, popoldne vragolije v Atlantisu.
Kaj potrebujemo
Le brisačo in dvoje kopalk, v četrtek (Adrenalinski park Atlantis) in petek (Mini olimpijada) pa poleg plavalne še športno opremo. Za vse ostalo je poskrbljeno.

 

Več informacij in rezervacije>>

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

PODALJŠANO: 3 ure zabave v Atlantisu za vso družino le 15,00 EUR

atlantis_poletje.jpg
četrtek, 8. oktober 2020

Poletje se nadaljuje v Atlantisu! 3 ure zabave za vso družino le 15,00 EUR Izkoristite izjemno ponudbo za 3-urno družinsko kopanje v Atlantisu - le do konca septembra!

Dežela savn VM Atlantis se vrača z otvoritveno akcijo 1=2!

Wellness Atlantis
sreda, 7. oktober 2020

Savne za dva po ceni za enega! Atlantisova dežela savn se vrača z otvoritveno akcijo 1=2! Dežela savn v Vodnem mestu Atlantis ponovno odpira svoja vrata 10. oktobra! Ob ponovnem odprtju so pripravili vročo ponudbo - kot naročeno za prihajajoče hladnejše dneve: Savne za dva po ceni za enega!

Novi DRAJV - višja prestava varnosti

Logo Triglav
petek, 2. oktober 2020

Prihaja prenovljena mobilna aplikacija DRAJV, ki bo z novimi funkcionalnostmi uporabnike še naprej spodbujala k varnejši vožnji in jih nagrajevala z raznolikimi ugodnostmi.

Privoščite si masažo v Vodnem mestu Atlantis

Wellness Atlantis
ponedeljek, 31. avgust 2020

Z različnimi masažami ne preženemo le mišične utrujenosti, temveč z njimi blagodejno vplivamo na vse telo in ohranjamo vitalnost do pozne starosti. Široka ponudba najrazličnejših masaž v Vodnem mestu Atlantis in spretne roke vrhunskih maserk ter maserjev vas bodo zagotovo prepričali, da jih ne boste obiskali zgolj enkrat. Ne bodite presenečeni, če bodo masaže postale pomemben del vašega življenja in Center azijskih masaž obvezna destinacija za sprostitev in razvajanje.

Celoletna plavalna šola v Vodnem mestu Atlantis

atlantis_popust.jpg
četrtek, 20. avgust 2020

Odlična izbira za najbolj zagrete mlade plavalce, ki bi želeli v plavanju uživati in se izpopolnjevati celo šolsko leto. Učenje plavanja v celoletni plavalni šoli poteka v majhnih skupinah, ki se oblikujejo glede na starost udeležencev in njihovo plavalno predznanje. Šole se lahko udeležijo tudi tisti, ki si želijo plavati krajši čas (npr. le v jesenskem obdobju), saj omogočajo mesečno plačilo brez vezave.

Razvajajte svoje telo na nudistični plaži Vodnega mesta Atlantis

Wellness Atlantis
sreda, 8. julij 2020

Če radi odvržete vsa oblačila in se soncu predajate popolnoma goli, je nudistična plaža v Atlantisu kot nalašč za vas.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

V Atlantis se vrača vadba za dojenčke in malčke v vodi

plavanje_dojencki_atlantis.jpg
ponedeljek, 22. junij 2020

V Vodnem mestu Atlantis bodo ponovno pričeli z vadbo dojenčkov in malčkov v vodi. Zaradi zaprtega termalnega dela se bo vadba za dojenčke do nadaljnjega izvajala v svetu doživetij in le v dopoldanskih terminih. Zbirajo že nove prijave v juniju za dojenčke v dopoldanskih in tudi v popoldanskih terminih (s temi začnejo takoj, ko se odpre termalni del) in malčke v popoldanskih terminih.

Od ponedeljka, 8. junija, v Vodnem mestu Atlantis tudi vodna telovadba, plavalni tečaji in vadba malčkov

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
sreda, 10. junij 2020

V ponedeljek, 8. junija, so v Vodnem mestu Atlantis pričeli z izvajanjem vodne telovadbe, plavalnimi tečaji in vadbo malčkov v vodi. Vadbe se bodo izvajale v Svetu doživetij.

Skupščina delniške družbe BTC d.d.

btc_stolpnica640x480.jpg
torek, 9. junij 2020

V družbi BTC je v ponedeljek, 8. junija 2020, potekala skupščina delničarjev, na kateri je bilo predstavljeno revidirano letno poročilo družbe za leto 2019. Na skupščini je glasovalo 95,38 odstotkov glasov, vsi sklepi pa so bili sprejeti s 100-odstotno večino.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije