Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
salomon x pro

Novi smučarski čevlji Salomon X-PRO

Datum: sreda, 25. januar, 2017

Pri Salomonu se zavedajo, da niti dve stopali nista enaki, še naši lastni ne. Da bi botrovali takemu izzivu, so morali razmišljati izven okvirov.

KONČNI REZULTAT? Ne ena, ampak dve popolni rešitvi: CUSTOM SHELL in MY CUSTOM FIT 3D. Dve tehnologiji prileganja, vsaka edinstvena na svoj način, a združeni v enem smučarskem čevlju

 

MY CUSTOM FIT 3D je revolucionarna tehnologija, ki predstavlja 3-dimenzionalno predoblikovanje notranjega čevlja na najbolj kritičnih delih stopala - okoli gležnja in pete.

Običajni smučarski čevlji imajo notranji del sestavljen iz dveh ravnih kosov vezanega materiala, pri Salomonu pa so s pomočjo najboljših strokovnjakov iz tega področja razvili prvi notranji čevelj, ki je dejansko zgrajen v treh dimezijah in je oblikovan po stopalu.

x_pro_pr_lores.PNGREZULTAT? Udobje, ki ga še niste doživeli, boljša prekrvavitev in ohranjanje naravne toplote. Notranji vložek lahko še dodatno termično obdelate in oblikujete povsem po vašem stopalu.

Za še popolnejšo prilagoditev vaši nogi, imate možnost oblikovanja tudi ZUNANJE ŠKOLJKE.

S Custom Shell 360° tehnologijo, lahko vaš smučarski čevelj kadarkoli obdelate pri vašem najbližjem prodajalcu v samo 20 minutah!

OSTALE TEHNOLOGIJE:

Bistvo zasnove linije X-PRO čevljev je tudi zunanja školjka. Zgrajena je  iz dveh delov – Twinframe. Na ta način so dosegli togost, hkrati pa prilagodljivost čevlja, točno na tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno. Oversized pivot zagotavlja večjo preciznost in učinkovitejši prenos sile na smuči.

NIZKA TEŽA:

NOVI X-PRO je sedaj še lažji kot kdajkoli prej. Zaradi 15 % lažje šasije in notranjega vložka, boste zdaj smučali še enostavnejše!

 

X-PRO - Izjemen dosežek strokovnjakov za smučarske čevlje, saj imate zdaj na voljo popolno prileganje smučarskega čevlja tako od zunaj, kot tudi od znotraj!

Več informacij na: www.salomon.com/si

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije