Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Novost na tržišču - revolucionarna steklenička bobble

Datum: ponedeljek, 18. julij, 2011
Končno tudi pri nas lahko kupite bobble – stekleničko iz reciklirane plastike, ki filtrira vodo, medtem ko pijete iz nje. V bobble natočite običajno vodo iz pipe in nanjo pritrdite pokrovček s filtrom. Med pitjem nato oglje v filtru poskrbi, da ne zaužijete klora in organskih primesi. Voda tako pridobi na okusu in kvaliteti, cena pa je bistveno nižja kot pri kupljeni ustekleničeni vodi.

bobble je zelo praktičen, saj je lahek in trpežen. Je tudi ekonomičen, saj en filter zadostuje za 300 polnjenj. Ko se filter iztroši, pa kupite novega  in ga pritrdite na staro stekleničko. Namesto 300 takoj odvrženih plastenk imate sedaj eno samo, ki je nekoč, ko se je naveličate, ravno tako primerna za reciklažo.

Poudariti velja, da je bobble iz plastike, ki ne vsebuje škodljivega BPA (bisfenola A)  in  je zato zdravju prijazen izdelek. Seveda pa tudi okolju, za povrh pa še očesu! Oblikoval ga je namreč Karim Rashid,  priznani oblikovalec iz New Yorka, ki je izdelku dodal prijetno silhueto ter filter v 6-ih barvah.

bobble je domiselno zasnovan izdelek, ki kupcu po dostopni ceni (11,99 €) ponuja zdravo, okolju prijazno, vizualno prijetno in poceni alternativo ustekleničeni vodi. Prepričani smo, da bo navdušil tudi v Sloveniji.

Slovenska spletna trgovina, kjer lahko kupite bobble>>

Trgovina www.fossecl.si vam priskrbi tudi neverjeten nabor Crocs artiklov celo po znižanih cenah  in v outlet ponudbi. Ob nakupu nad 85 € vam ne zaračunajo poštnine, velikokrat pa je mogoče ob izdelkih prejeti tudi privlačna darila.

Če se zmotite v velikosti, izdelek brezplačno zamenjate, o vseh novostih pa vas sproti obveščajo po e-obvestilih, če se k temu prijavite ob registraciji v trgovini. Plačilo opravite po povzetju, tako da ni potrebno imeti kreditne kartice.

Košarico lahko do 85€ lepo napolnite z izdelki bobble, Crocs, Sanuk, Spenco in tudi nogavicami . Kvalitetni izdelki po dostopnih cenah in s prijaznim osebjem, ki vam svetuje po mejlu ali telefonu.
Vabljeni po nakupih !

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije