Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
otroske.png

Otroške radosti v Atlantisu za več kot 100 otrok

Datum: sreda, 24. november, 2010

Ob svetovnem dnevu otroka je ZPMS tudi z Atlantisom več kot 100 otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Atlantisu z znanimi Slovenci.

Ob svetovnem dnevu otroka je Zveza prijateljev mladine Slovenije,  skupaj s podporniki projekta Grawe zavarovalnico, Vodnim mestom Atlantis in družbo Kompas d.d., več kot stotim otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Vodnem mestu Atlantis, skupaj v družbi znanih Slovencev.

Dobrodelni projekt je nastal v počastitev 20. novembra, svetovnega dneva otroka. Namen projekta je nastal v želji polepšati konec tega in pričetek novega leta otrokom iz socialno ogroženih družin.

Z otroci so se v Vodnem mestu Atlantis zabavali tudi številni znani Slovenci

  • Iztok Čop,
  • Alenka Bikar,
  • Vid Valič,
  • Iris Mulej,
  • Črt Slavec,
  • Franci Kek,
  • Petra Slapar in
  • Robert Lavtar.
Tudi z njihovo pomočjo in pozitivno energijo so otrokom pričarali resničen dan otroških radosti.

Majda Struc, generalna sekretarka ZPMS: "Dobro delo za otroke je največje dobro delo. V ZPMS smo veseli vsakega podpornika dobrodelnih projektov za otroke. Ob svetovnem dnevu otroka želimo s takšnimi dogodki kot je Otroške radosti, opozoriti, da je potrebno vsak dan za vse otroke narediti radosten."

Iztok Čop, veslaški šampion: "Položaj otrok se je zaradi današnjega hitrega tempa življenja poslabšal. Pomešali smo vrednote, ki štejejo. Odrasli smo veliko od doma, premalo se posvečamo otrokom. Otroci potrebujejo predvsem našo ljubezen in čas, materialne stvari jim ne pomenijo veliko. Odrasli, za srečo otrok bomo največ naredili s pozornostjo in ljubeznijo."

Iris Mulej, manekenka: "Prav in potrebno je, da smo v teh hudih časih še posebej pozorni na otroke iz socialno ogroženih družin. Tudi sama prihajam iz socialno ogrožene družine. K sreči je moja zlata mama z veliko ljubezni in truda poskrbela, da tega skorajda nisem čutila. Bodimo vsi pripravljeni pomagati, ne spreglejmo otrok v stiski. ZPM in podpornikom projekta Otroške radosti vsa pohvala, saj si bodo takšen dogodek otroci za vse življenje zapomnili.
Stisko otrok zelo razumem, saj sem preko moje mame, ki skrbi za dve punčki v rejništvu neposredno v stiku. Pomagajmo otrokom po svojih močeh, saj jih slabe okoliščine lahko zaznamujejo za vse življenje. Vsak otrok bi moral živeti srečno."Vir: BTC City

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

Atomic Revent: udobje in prileganje, kot ga še niste izkusili

Atomic 2018
torek, 26. februar 2019

Družino REVENT sestavljajo smučarske čelade REVENT AMID, ki nudijo kar 40 % več zaščite od zahtevanih standardov in smučarska očala REVENT, ki zagotavljajo odlično vidljivost in izjemno široko vidno polje.

Smučarski testi Salomon in Atomic

Salomon 2017
sreda, 20. februar 2019

Ker vemo, da je odločitev o pravi smučarski opremi težka, smo v sodelovanju z Atomicom ali Salomonom, dvema izmed vodilnih blagovnih znamk na področju inovacij v alpskem smučanju, za vas pripravili testne dneve. Tam boste za nasvet o pravi izbiri smuči in ostale opreme lahko povprašali izkušene promotorje, ki vas bodo znali usmeriti in vam na testiranje ponuditi nekaj takega, kar vam bo resnično ustrezalo.

Atomic Redster s tehnologijo SERVOTEC:

atomic1
torek, 12. februar 2019

Tekmovalno smučanje od opreme zahteva doseganje maksimalne hitrosti pri kateri se ohranja popoln nadzor in stabilnost. Zato smo razvili tehnologijo SERVOTEC, ki vse to zagotavlja in jo vgradili tudi v smuči za rekreativne smučarje

Smučarski čevlji Salomon

Salomon cevlji
sreda, 6. februar 2019

»Zavedamo se, da niti dve stopali nista enaki, še naši lastni ne. Da bi botrovali takemu izzivu, smo morali razmišljati izven okvirov.«

V Atlantisu si boste lahko privoščili prav posebno vrtinčenje

Wellness Atlantis
ponedeljek, 4. februar 2019

10. februarja 2019 prihaja v Atlanitsovo Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trst.

Popestrite svoje užitke na snegu z novo linijo Salomon smuči S/MAX

Salomon blast
sreda, 30. januar 2019

 
Nova linija smuči Salomon S/MAX bo zadovoljila tako najbolj zahtevne smučarje, kot tudi tise, ki si želijo predvsem varnosti in užitka na smučeh.

Dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom

Baloh 2019
sreda, 23. januar 2019

V Športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana se bo ponovno kolesarilo za dober namen. Marko Baloh, slovenski ultra-maratonski kolesar, bo z velikim veseljem že štirinajstič sedel na kolo za polnih 24 ur. Tradicionalna maratonska kolesarska preizkušnja je letos posvečena podpori humanitarne organizacije Zveza prijateljev mladine Moste Polje, ki bo sredstva, zbrana s pomočjo SMS donacij, namenila za nakup koles otrokom iz socialno šibkih družin.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije