Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
otroske.png

Otroške radosti v Atlantisu za več kot 100 otrok

Datum: sreda, 24. november, 2010

Ob svetovnem dnevu otroka je ZPMS tudi z Atlantisom več kot 100 otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Atlantisu z znanimi Slovenci.

Ob svetovnem dnevu otroka je Zveza prijateljev mladine Slovenije,  skupaj s podporniki projekta Grawe zavarovalnico, Vodnim mestom Atlantis in družbo Kompas d.d., več kot stotim otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Vodnem mestu Atlantis, skupaj v družbi znanih Slovencev.

Dobrodelni projekt je nastal v počastitev 20. novembra, svetovnega dneva otroka. Namen projekta je nastal v želji polepšati konec tega in pričetek novega leta otrokom iz socialno ogroženih družin.

Z otroci so se v Vodnem mestu Atlantis zabavali tudi številni znani Slovenci

  • Iztok Čop,
  • Alenka Bikar,
  • Vid Valič,
  • Iris Mulej,
  • Črt Slavec,
  • Franci Kek,
  • Petra Slapar in
  • Robert Lavtar.
Tudi z njihovo pomočjo in pozitivno energijo so otrokom pričarali resničen dan otroških radosti.

Majda Struc, generalna sekretarka ZPMS: "Dobro delo za otroke je največje dobro delo. V ZPMS smo veseli vsakega podpornika dobrodelnih projektov za otroke. Ob svetovnem dnevu otroka želimo s takšnimi dogodki kot je Otroške radosti, opozoriti, da je potrebno vsak dan za vse otroke narediti radosten."

Iztok Čop, veslaški šampion: "Položaj otrok se je zaradi današnjega hitrega tempa življenja poslabšal. Pomešali smo vrednote, ki štejejo. Odrasli smo veliko od doma, premalo se posvečamo otrokom. Otroci potrebujejo predvsem našo ljubezen in čas, materialne stvari jim ne pomenijo veliko. Odrasli, za srečo otrok bomo največ naredili s pozornostjo in ljubeznijo."

Iris Mulej, manekenka: "Prav in potrebno je, da smo v teh hudih časih še posebej pozorni na otroke iz socialno ogroženih družin. Tudi sama prihajam iz socialno ogrožene družine. K sreči je moja zlata mama z veliko ljubezni in truda poskrbela, da tega skorajda nisem čutila. Bodimo vsi pripravljeni pomagati, ne spreglejmo otrok v stiski. ZPM in podpornikom projekta Otroške radosti vsa pohvala, saj si bodo takšen dogodek otroci za vse življenje zapomnili.
Stisko otrok zelo razumem, saj sem preko moje mame, ki skrbi za dve punčki v rejništvu neposredno v stiku. Pomagajmo otrokom po svojih močeh, saj jih slabe okoliščine lahko zaznamujejo za vse življenje. Vsak otrok bi moral živeti srečno."Vir: BTC City

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije