Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
otroske.png

Otroške radosti v Atlantisu za več kot 100 otrok

Datum: sreda, 24. november, 2010

Ob svetovnem dnevu otroka je ZPMS tudi z Atlantisom več kot 100 otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Atlantisu z znanimi Slovenci.

Ob svetovnem dnevu otroka je Zveza prijateljev mladine Slovenije,  skupaj s podporniki projekta Grawe zavarovalnico, Vodnim mestom Atlantis in družbo Kompas d.d., več kot stotim otrokom omogočila celodnevno brezskrbno rajanje v Vodnem mestu Atlantis, skupaj v družbi znanih Slovencev.

Dobrodelni projekt je nastal v počastitev 20. novembra, svetovnega dneva otroka. Namen projekta je nastal v želji polepšati konec tega in pričetek novega leta otrokom iz socialno ogroženih družin.

Z otroci so se v Vodnem mestu Atlantis zabavali tudi številni znani Slovenci

  • Iztok Čop,
  • Alenka Bikar,
  • Vid Valič,
  • Iris Mulej,
  • Črt Slavec,
  • Franci Kek,
  • Petra Slapar in
  • Robert Lavtar.
Tudi z njihovo pomočjo in pozitivno energijo so otrokom pričarali resničen dan otroških radosti.

Majda Struc, generalna sekretarka ZPMS: "Dobro delo za otroke je največje dobro delo. V ZPMS smo veseli vsakega podpornika dobrodelnih projektov za otroke. Ob svetovnem dnevu otroka želimo s takšnimi dogodki kot je Otroške radosti, opozoriti, da je potrebno vsak dan za vse otroke narediti radosten."

Iztok Čop, veslaški šampion: "Položaj otrok se je zaradi današnjega hitrega tempa življenja poslabšal. Pomešali smo vrednote, ki štejejo. Odrasli smo veliko od doma, premalo se posvečamo otrokom. Otroci potrebujejo predvsem našo ljubezen in čas, materialne stvari jim ne pomenijo veliko. Odrasli, za srečo otrok bomo največ naredili s pozornostjo in ljubeznijo."

Iris Mulej, manekenka: "Prav in potrebno je, da smo v teh hudih časih še posebej pozorni na otroke iz socialno ogroženih družin. Tudi sama prihajam iz socialno ogrožene družine. K sreči je moja zlata mama z veliko ljubezni in truda poskrbela, da tega skorajda nisem čutila. Bodimo vsi pripravljeni pomagati, ne spreglejmo otrok v stiski. ZPM in podpornikom projekta Otroške radosti vsa pohvala, saj si bodo takšen dogodek otroci za vse življenje zapomnili.
Stisko otrok zelo razumem, saj sem preko moje mame, ki skrbi za dve punčki v rejništvu neposredno v stiku. Pomagajmo otrokom po svojih močeh, saj jih slabe okoliščine lahko zaznamujejo za vse življenje. Vsak otrok bi moral živeti srečno."Vir: BTC City

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Nepozabno poletje v Atlantisu!

Atlantis
torek, 29. junij 2021

Odprli so Termalni tempelj in Deželo savn. Ponovno je možno tudi celodnevno kopanje in razvajanje.

Nepozabne poletne počitnice v Atlantisu

Atlantis potapljanje
petek, 18. junij 2021

Počitniško varstvo v Atlantisu ni samo varstvo, ampak nora dogodivščina, polna zabave in prijateljskih druženj.

Ponovno odprtje VM Atlantis: Ponedeljek, 7. junija!

atlantis_otroci.jpg
petek, 4. junij 2021

V Vodnem mestu Atlantis od junija tudi Svet doživetij!

Vlada imenovala mag. Majo Pak za direktorico Slovenske turistične organizacije

mag-maja-pak-imenova-_1.png
ponedeljek, 29. marec 2021

V naslednjih petih letih, od 1. aprila 2021 do 31. marca 2026, bo Javno agencijo Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma, t.j. Slovensko turistično organizacijo (STO), vodila mag. Maja Pak.

Otvoritvena ponudba v Atlantisu!

Wellness Atlantis
ponedeljek, 22. februar 2021

Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, so v Atlantisu ob ponovnem odprtju pripravili posebno, vročo ponudbo:
Vse 50-minutne masaže po promocijski ceni 36,00 EUR!

Ponovno na razvajanje in vadbo v Atlantis

atlantis-za-dobro-pocutje-in-lepsi-videz.jpg
torek, 16. februar 2021

Ponovno vabljeni na masažo, vadbe in k frizerju!

Salomon PIONEER LT VISOR – čelada, s katero boste izstopali na smučišču

pioner visor
torek, 2. februar 2021

Salomon je zasnoval moderno čelado z vizirjem, namenjeno smučarjem, ki cenijo varnost in stil. Z njo boste vsekakor opaženi. Ne le opaženi, s čelado Salomon PIONEER LT VISOR boste na smučišču vsekakor izstopali. Kombinacija najnovejših tehnologij in univerzalnega prileganja zagotavlja zanesljiv oprijem glave brez neprijetnega tiščanja, čelada pa omogoča varen in udoben spust po belih strminah.

Varno v breg in na sneg

salomon_2014_1.jpg
četrtek, 28. januar 2021

Ne glede na to, ali smučanje jemljete kot šport, sprostitev ali zabavo na belih strminah, se ga velja lotiti varno. Nesreča namreč nikoli ne počiva, še toliko manj na podlagah, ki drsijo. Da si boste zimsko sezono 2020/21 zapomnili po užitkih na snegu in ne po poškodbah, poskrbite za ustrezno zaščito. Kaj torej potrebujete? Na kratko – tri stvari: čelado, očala in zaščito za hrbet. To so naša priporočila:

Znana sta prva dva nagrajenca!

salomon_2012_13_2.png
sreda, 27. januar 2021

Ste že sodelovali v nagradi igri Salomon? Prva dva nagrajenca sta že znana, še vedno pa vas čakajo lepe nagrade.

20 let gledališke dejavnosti v BTC Cityju Ljubljana

siti_teater.jpg
torek, 15. december 2020

Te dni mineva 20 let, odkar je bila decembra 2000 v BTC Cityju Ljubljana odigrana prva gledališka predstava Teatra komedija BTC. Z monodramo "Shirley Valentine" je Ljubljana postala bogatejša za še eno gledališče, družba BTC pa je pričela aktivno prispevati k razvoju gledališke dejavnosti v Sloveniji. Leta 2008 se je Teater komedija razvil v SiTi Teater BTC, v okviru katerega še danes na oder postavljajo številne predstave lastne produkcije in druge dogodke, v program pa uvrščajo tudi uspešnice drugih producentov.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije