Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
q3_in_petra_majdic.jpg

Petra in Audi, idealna partnerja

Datum: ponedeljek, 13. junij, 2011
V sredo, 8. junija 2011 je podjetje Porsche Slovenija predpremierno predstavilo nov kompaktni športni terenec Audi Q3, ki bo avtomobilske sladokusce razveselil oktobra letos.

Prireditev je v steklenem traktu Narodne galerije povezala navdušence nad blagovno znamko Audi in podpornike obetajočih mladih športnikov. Gostje so sodelovali na posebni dražbi fotografij Petre Majdič, ki jih je na dan njenega nepozabnega olimpijskega podviga posnel priznani fotograf Aleš Fevžer. Izkupiček je bil v celoti namenjen podpori mladim slovenskim reprezentantom v smučarskih tekih.

»Mladim bi rada predala svoje znanje in izkušnje ter jih spodbudila k preseganju meja. Vsako preseganje meja zaznamuje človeka, njegovo bližnjo in širšo okolico«, je željo po pomoči mladim talentom v smučarskem teku na predpremieri Audija Q3 z dobrodelno noto opisala Petra Majdič, legenda lanskih olimpijskih iger v Vancouvru.

Majdičeva se je v pogovoru z gosti spomnila lastnih športnih začetkov in poudarila predvsem pomembnost podpore tistih, ki verjamejo v uspeh športnika: »Take podpore se nikdar ne pozabi, zato bi se rada še enkrat zahvalila vsem, ki ste mi stali ob strani - in med njimi je prvi Audi Slovenija, moj zvesti, tihi in iskreni spremljevalec.«

Dogodek je bil tudi ekskluzivna priložnost za predpremierno predstavitev novega kompaktnega športnega terenca Audi Q3, ki bo po besedah Francija Bolte, direktorja znamke Audi pri Porsche Slovenija, s svojo kompaktnostjo, športnostjo, učinkovitostjo in prilagodljivostjo na novo zarisal značaj tega razreda vozil: „Svet se spreminja vse hitreje, zahteve po mobilnosti pa postajajo vedno bolj kompleksne. Audi je zato razvil edinstven, varen in varčen športni terenec Q3. Ponosni smo nanj in vanj polagamo velike upe, saj je zgrajen na novih pričakovanjih - pričakovanjih, ki jih imate vi - nova generacija voznikov.“

Prireditev je popestrila pevka Eva Moškon s skupino Electric Venom Agency (E.V.A.), prireditev pa je povezoval igralec Primož Ekart.

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije