Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
q3_in_petra_majdic.jpg

Petra in Audi, idealna partnerja

Datum: ponedeljek, 13. junij, 2011
V sredo, 8. junija 2011 je podjetje Porsche Slovenija predpremierno predstavilo nov kompaktni športni terenec Audi Q3, ki bo avtomobilske sladokusce razveselil oktobra letos.

Prireditev je v steklenem traktu Narodne galerije povezala navdušence nad blagovno znamko Audi in podpornike obetajočih mladih športnikov. Gostje so sodelovali na posebni dražbi fotografij Petre Majdič, ki jih je na dan njenega nepozabnega olimpijskega podviga posnel priznani fotograf Aleš Fevžer. Izkupiček je bil v celoti namenjen podpori mladim slovenskim reprezentantom v smučarskih tekih.

»Mladim bi rada predala svoje znanje in izkušnje ter jih spodbudila k preseganju meja. Vsako preseganje meja zaznamuje človeka, njegovo bližnjo in širšo okolico«, je željo po pomoči mladim talentom v smučarskem teku na predpremieri Audija Q3 z dobrodelno noto opisala Petra Majdič, legenda lanskih olimpijskih iger v Vancouvru.

Majdičeva se je v pogovoru z gosti spomnila lastnih športnih začetkov in poudarila predvsem pomembnost podpore tistih, ki verjamejo v uspeh športnika: »Take podpore se nikdar ne pozabi, zato bi se rada še enkrat zahvalila vsem, ki ste mi stali ob strani - in med njimi je prvi Audi Slovenija, moj zvesti, tihi in iskreni spremljevalec.«

Dogodek je bil tudi ekskluzivna priložnost za predpremierno predstavitev novega kompaktnega športnega terenca Audi Q3, ki bo po besedah Francija Bolte, direktorja znamke Audi pri Porsche Slovenija, s svojo kompaktnostjo, športnostjo, učinkovitostjo in prilagodljivostjo na novo zarisal značaj tega razreda vozil: „Svet se spreminja vse hitreje, zahteve po mobilnosti pa postajajo vedno bolj kompleksne. Audi je zato razvil edinstven, varen in varčen športni terenec Q3. Ponosni smo nanj in vanj polagamo velike upe, saj je zgrajen na novih pričakovanjih - pričakovanjih, ki jih imate vi - nova generacija voznikov.“

Prireditev je popestrila pevka Eva Moškon s skupino Electric Venom Agency (E.V.A.), prireditev pa je povezoval igralec Primož Ekart.

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
torek, 21. januar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Novi funkcionalni čaji 1001 CVET: dobro počutje in košček narave v skodelici čaja

1001_ravnovesje
četrtek, 16. januar 2020

Družini čajev 1001 CVET so se pridružili novi funkcionalni čaji. Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Štiri odlične čajne mešanice – za večerne rituale, za lažje premagovanje hladnega vremena, za vsakodnevno spodbudo in aktivacijo ter za uravnoteženo življenje – nas hkrati spomnijo, da si je potrebno vzeti čas zase. Na škatlicah čajev pa najdemo tudi drobne nasvete za uravnoteženo življenje.

Poteguj se za nove smuči Salomon!

Salomon
četrtek, 16. januar 2020

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za nove smuči Salomon! Te bomo podelili v sredini marca, še prej pa bomo med sodelujoče razdelili 6 Salomonovih kap!

Atomic Cloud 12: lepa zunanjost z napredno notranjostjo

Cloud Atomic
torek, 14. januar 2020

Cloud 12 je paradni konj najbolj popularne ženske linije smuči ATOMIC. Vsebuje tekmovalno tehnologijo smuči ATOMIC Redster, od katere je za dame najbolj pomemben Servotec. Omogoča jim lahkotno agilnost v zavojih in izjemno stabilnost na hitrih ravninah, skriva pa se za elegantno in očesu prijazno zunanjostjo. Ko to združimo z vzdržljivostjo, dobimo smuči za samozavestne kraljice smučišča.

Varujte naravo in negujte svoje telo z blagovno znamko Pevonia

Pevonia1
ponedeljek, 13. januar 2020

Pevonia predstavlja dve okolju prijazni oblogi za telo: Cactus & Agave Vita Repair Wrap Body in Crepe-No-More De-Aging Body Wrap. Obloge za telo ni potrebno izpirati, kar je najnovejša novost pri Pevonii -tako hkrati zagotavlja trajnostno nego kože in varovanje naravnih virov planeta.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
petek, 10. januar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Idealen dan za obisk Atlantisa!

atlantis_otroci.jpg
četrtek, 9. januar 2020

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 7. januar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

Čelada Atomic Savor GT: trojna zaščita za trojno samozavest

Savor GT
petek, 3. januar 2020

S čelado Savor GT je Atomic dosegel tisto, k čemur stremi vsak proizvajalec zaščitne opreme. S sistemom Atomic Live Fit, ki poskrbi za možnost 360 stopinjskega prilagajanja velikosti, boste zaradi popolnega ujemanja preprosto pozabili, da jo nosite.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije