Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
vadba.jpg

Po zdravje in vitalnost v BTC City

Datum: četrtek, 24. januar, 2013

Dan se pozna po jutro, tega se zelo zavedajo v Športnem centru Millenium in Vodnem mestu Atlantis.

Aktivno jutro v ŠC Millenium

Ob vsakodnevnih obveznostih mnogim primanjkuje časa za popoldansko ali večerno vadbo, zato so se v ŠC Millenium odločili, da vam ponudijo jutranjo vodeno vadbo. Poimenovali so jo Aktivno jutro.

Vadbo, s katero boste že pred službenimi obveznostmi veliko storili zase, boste po ogrevanju in raztezanju nadaljevali s krožno vadbo za moč, ki jo bodo vedno prilagodili skupini oz. posameznikom. Dobro jutro torej v Milleniumu!

Vadba poteka v ŠC Millenium vsak torek in četrtek od 7. do 8. ure.

Dopoldanska vadba v Atlantisu

Dopoldansko vadbo so namenili seniorjem, kajti voda je pravo okolje za vse, ki se želijo varno in zdravo rekreirati, a imajo obenem težave, ki se začnejo pojavljati s starostjo, in so bili zato primorani opustiti tovrstne aktivnosti na suhem. Z njimi se bodo srečevali vsak dan, od ponedeljka do petka (od 10. do 11. ure), druženje pa bodo po zaključeni vadbi nadaljevali še s sproščenim klepetom ob sadju in čaju, kjer se bodo vadeči, če bi se pojavile kakršne koli individualne dileme ali želje, lahko tudi individualno posvetovali s trenerjem (od 11. do 12. ure).

Popoldansko-večerna vadba v Atlantisu

Popoldansko-večerna vadba je ciljno usmerjena, namenjena vsej gibalno aktivni populaciji, od mladih pa vse do vadečih v pozni starosti, tako tistim, ki prihajajo z resnimi cilji (preoblikovanje telesa, povečevanje vzdržljivosti in moči), kot tistim, ki si želijo le družbe in zabave na športni način. Skupinske vadbe se začnejo ob 19. uri in trajajo od 60 do 90 minut. Čas pred vadbo in po njej je namenjen posvetovanju ter oblikovanju in izvajanju individualnih programov v sodelovanju s športnimi in fizioterapevtskimi strokovnjaki. Vadeči lahko izbirajo med aerobnimi in anaerobnimi vadbami ali kombinacijo obojega; odločijo se lahko za vodno aerobiko (60 minut), program Okrepimo in vzdržimo (90 minut) ali anaerobno vodno vadbo, podobno fitnes vadbi na suhem.

Za katero koli vadbo že se boste odločili, boste zase storili veliko. Telesna dejavnost blagodejno vpliva na biopsihosocialni status posameznika ter na srčno-žilni, dihalni, mišično-skeletni, živčni, hormonalni in energijski sistem. Ne odlašajte z obiskom Vodnega mesta Atlantis, prepustite se izkušenim vaditeljem in njihovemu strokovnemu vodenju ter prehitite sebe in svoje novoletne sklepe o bolj zdravem in rekreacije polnejšem življenju.

Če vas z aquafitnesom niso prepričali, pa vam za boljše popraznično razpoloženje in videz priporočamo obisk Centra azijskih masaž (anticelulitna masaža), Kozmetičnega salona La Vida ali masažnice Mazamaze. V zadnji še posebej priporočajo obisk lebdeče masaže, tj. sproščanja v vodi, sestavljenega iz kombinacije lebdenja, refleksoterapije ter mehkega raztezanja. Izvajalec te zares sproščujoče tehnike vas mehko premika po vodi, vaša edina naloga je, da mu zaupate ter se prepustite, da vse v življenju spolzi v prefinjene gibe nežnega ritma.

 

wellness.atlantis-vodnomesto.si

Oglasno sporočilo


Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije