Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
aqualuna1.jpg

Podravka igrarije v Termah Olimia

Datum: sreda, 18. julij, 2012

Izziv na drugi letošnji lokaciji, kjer so s Podravkinimi igrarijami iskali novega finalista, je potekal 14. julija v Aqualuni v Podčetrtku. Kljub nekoliko "zadržanim vremenskim razmeram" se je za udeležbo v finalno tekmovanje, ki bo 25. avgusta, potegovalo 13 slovenskih družin.

Tisti, ki so za popestritev sobotnega dne izbrali Aqualuno, so se na kopališču lahko zabavali v družbi maskote Lina, se učili koreografije Lino plesa, v ustvarjalnem kotičku dobili Lino tatoo in se sladkali s slastnimi palačinkami z Lino lado. 

aqualuna2.jpgObiskovalci, natančneje družine, ki so sprejele izziv ter se jim pridružile v Podravkinih igrarijah, so se preizkusile v petih preizkušnjah. Vsaka izmed iger je zahtevala sodelovanje med dvema članoma družine, ki sta poskušala po najboljših močeh doseči maksimalno dobre rezultate. Merili so sekunde, šteli zadetke, drugič merili decilitre in na koncu vse skupaj pretopili v točke. Tekmovalci so morali skozi preizkušnje na suhem in v vodi.  Svoje sposobnosti so preizkusili v raznolikih igrah, kot je "zadeni tarčo", vrtenje hulahupa, metanje žoge v plavajoči koš, premagovanje ovir v sklopu vodnega poligona ter ožemanje brisače. 

aqualuna3.jpgOdkrivali so nove talente in bodrili tekmovalni družinski duh. Motivacija za doseganje dobrih rezultatov je bila velika. Družine nimajo na vsakem koraku in vsak dan takšne priložnosti, da bi s skupnimi močmi ob zabavnih trenutkih dobili možnost za brezplačen izlet v Disnayland čez lužo! V Aqualuni so bili rezultati zelo izenačeni, a priložnost za naslednji korak si je priigrala le ena družina, ki je dosegla največ točk na lokaciji. Čaka jih še ena naloga: finalno tekmovanje 25. avgusta v Thermani Laško, kjer se bo zbralo vseh 20 družin, lokalnih zmagovalcev, ki bodo med sabo pomerile v novih nalogah.

Tudi vi se lahko potegujete za potovanje v Disneyland na Florido!

Ekipa Podravke vas bo zabavala še:

28.7. v Termah Ptuj

4. 8. v Termah Snovik

11. 8. v Termah 3000

Finale bo 25. avgusta v Wellness Parku Laško!

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Privoščite si masažo v Vodnem mestu Atlantis

Wellness Atlantis
ponedeljek, 31. avgust 2020

Z različnimi masažami ne preženemo le mišične utrujenosti, temveč z njimi blagodejno vplivamo na vse telo in ohranjamo vitalnost do pozne starosti. Široka ponudba najrazličnejših masaž v Vodnem mestu Atlantis in spretne roke vrhunskih maserk ter maserjev vas bodo zagotovo prepričali, da jih ne boste obiskali zgolj enkrat. Ne bodite presenečeni, če bodo masaže postale pomemben del vašega življenja in Center azijskih masaž obvezna destinacija za sprostitev in razvajanje.

Celoletna plavalna šola v Vodnem mestu Atlantis

atlantis_popust.jpg
četrtek, 20. avgust 2020

Odlična izbira za najbolj zagrete mlade plavalce, ki bi želeli v plavanju uživati in se izpopolnjevati celo šolsko leto. Učenje plavanja v celoletni plavalni šoli poteka v majhnih skupinah, ki se oblikujejo glede na starost udeležencev in njihovo plavalno predznanje. Šole se lahko udeležijo tudi tisti, ki si želijo plavati krajši čas (npr. le v jesenskem obdobju), saj omogočajo mesečno plačilo brez vezave.

Razvajajte svoje telo na nudistični plaži Vodnega mesta Atlantis

Wellness Atlantis
sreda, 8. julij 2020

Če radi odvržete vsa oblačila in se soncu predajate popolnoma goli, je nudistična plaža v Atlantisu kot nalašč za vas.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

V Atlantis se vrača vadba za dojenčke in malčke v vodi

plavanje_dojencki_atlantis.jpg
ponedeljek, 22. junij 2020

V Vodnem mestu Atlantis bodo ponovno pričeli z vadbo dojenčkov in malčkov v vodi. Zaradi zaprtega termalnega dela se bo vadba za dojenčke do nadaljnjega izvajala v svetu doživetij in le v dopoldanskih terminih. Zbirajo že nove prijave v juniju za dojenčke v dopoldanskih in tudi v popoldanskih terminih (s temi začnejo takoj, ko se odpre termalni del) in malčke v popoldanskih terminih.

Od ponedeljka, 8. junija, v Vodnem mestu Atlantis tudi vodna telovadba, plavalni tečaji in vadba malčkov

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
sreda, 10. junij 2020

V ponedeljek, 8. junija, so v Vodnem mestu Atlantis pričeli z izvajanjem vodne telovadbe, plavalnimi tečaji in vadbo malčkov v vodi. Vadbe se bodo izvajale v Svetu doživetij.

Skupščina delniške družbe BTC d.d.

btc_stolpnica640x480.jpg
torek, 9. junij 2020

V družbi BTC je v ponedeljek, 8. junija 2020, potekala skupščina delničarjev, na kateri je bilo predstavljeno revidirano letno poročilo družbe za leto 2019. Na skupščini je glasovalo 95,38 odstotkov glasov, vsi sklepi pa so bili sprejeti s 100-odstotno večino.

Atlantis ponovno odpira svoja vrata

atlantis_otroci.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

Danes se v Vodnem  mestu Atlantis odpira tudi Svet doživetij.

Atlantis ponovno vabi na razvajanje

Wellness Atlantis
sreda, 13. maj 2020

Od ponedeljka, 4. maja, dalje si v Vodnem mestu Atlantis ponovno lahko privoščite sprostitev v Centru azijskim masaž, osveženo ali povsem novo pričesko v Frizerskem salonu Billy ter pijačo v zunanjem baru Atlantisa.

Znani so nagrajenci nagradne igre 1001 cvet

1001cvet_logo
petek, 8. maj 2020

V aprilu je na naši spletni strani potekala nagradna igra 1001 cvet, kjer ste se z odgovorom na preprosto nagradno vprašanje lahko potegovali za paket funkcijskih čajev 1001 cvet. Podelili smo kar 10 paketov - preverite, če ste med prejemniki tudi vi!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije