Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Podravka igrarije v Termah Ptuj

Datum: torek, 31. julij, 2012

V sklopu karavane po slovenskih termah so na tretji lokaciji zopet zabeležili trinajst odličnih rezultatov, ki so jih na Podravkinih igrarijah dosegle sodelujoče družine. 28. julija so v Termah Ptuj iskali novo družino, ki se bo lahko potegovala za nadvse atraktivno nagrado. Zopet so za uvrstitev v finale šteli zgolj rezultati, doseženi v različnih preizkušnjah.

Tokratna sobota je postregla s krasnim vremenom, zato je bilo dogajanje še toliko bolj zanimivo in je zagotovo popestrilo obiskovalcem dan. Na kopališču Term Ptuj so se lahko zabavali v družbi maskote Lina, v ustvarjalnem kotičku dobili Lino tatoo in se sladkali s slastnimi palačinkami z Lino lado. 

Simpatične družine iz številnih slovenskih krajev so preizkušale svoje spretnosti v petih preizkušnjah. Vsaka naloga je zahtevala angažiranje vsaj dveh družinskih članov, vsi sodelujoči pa so stremeli k čim boljšim rezultatom. Tudi tokrat smo natančno merili sekunde, šteli zadetke, merili decilitre in na koncu vse skupaj pretopili v točke, ki so odločale o tem, kdo bo tekmoval še enkrat. Sodelujoči so se preizkusili v različnih tekmovalnih igrah:  vedno pozdravljeni igri "zadeni tarčo", spretnostnem vrtenje hulahupa, zadevanju žoge v živi plavajoči koš, ožemanju brisače ter izdelavi ladjice iz papirja na "zračni" pogon, ki jo je bilo potrebno s pihanjem po vodi prikrmariti v "Podravkino pristanišče". Tekmovalni družinski duh in motivacija so doseganje dobrih rezultatov je bila velika.

Med skupaj več kot 130 sodelujočimi družinami v letošnjih Podravkinih igrarijah si je 18 finalistov že odprlo vrata v finale. Katera družina pa bo odpotovala na brezplačen izlet v Disnayland čez lužo pa odvisno od tega, kako se bodo odrezali na zadnji preizkušnji: velikem finalnem tekmovanju 25. avgusta v Thermani Laško.

Tudi vi se lahko potegujete za potovanje v Disneyland na Florido!

Ekipa Podravke vas bo zabavala še:

4. 8. v Termah Snovik

11. 8. v Termah 3000

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Ponovno odprtje VM Atlantis: Ponedeljek, 7. junija!

atlantis_otroci.jpg
petek, 4. junij 2021

V Vodnem mestu Atlantis od junija tudi Svet doživetij!

Nepozabne poletne počitnice v Atlantisu

Atlantis potapljanje
četrtek, 3. junij 2021

Počitniško varstvo v Atlantisu ni samo varstvo, ampak nora dogodivščina, polna zabave in prijateljskih druženj.

Vlada imenovala mag. Majo Pak za direktorico Slovenske turistične organizacije

mag-maja-pak-imenova-_1.png
ponedeljek, 29. marec 2021

V naslednjih petih letih, od 1. aprila 2021 do 31. marca 2026, bo Javno agencijo Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma, t.j. Slovensko turistično organizacijo (STO), vodila mag. Maja Pak.

Otvoritvena ponudba v Atlantisu!

Wellness Atlantis
ponedeljek, 22. februar 2021

Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, so v Atlantisu ob ponovnem odprtju pripravili posebno, vročo ponudbo:
Vse 50-minutne masaže po promocijski ceni 36,00 EUR!

Ponovno na razvajanje in vadbo v Atlantis

atlantis-za-dobro-pocutje-in-lepsi-videz.jpg
torek, 16. februar 2021

Ponovno vabljeni na masažo, vadbe in k frizerju!

Salomon PIONEER LT VISOR – čelada, s katero boste izstopali na smučišču

pioner visor
torek, 2. februar 2021

Salomon je zasnoval moderno čelado z vizirjem, namenjeno smučarjem, ki cenijo varnost in stil. Z njo boste vsekakor opaženi. Ne le opaženi, s čelado Salomon PIONEER LT VISOR boste na smučišču vsekakor izstopali. Kombinacija najnovejših tehnologij in univerzalnega prileganja zagotavlja zanesljiv oprijem glave brez neprijetnega tiščanja, čelada pa omogoča varen in udoben spust po belih strminah.

Varno v breg in na sneg

salomon_2014_1.jpg
četrtek, 28. januar 2021

Ne glede na to, ali smučanje jemljete kot šport, sprostitev ali zabavo na belih strminah, se ga velja lotiti varno. Nesreča namreč nikoli ne počiva, še toliko manj na podlagah, ki drsijo. Da si boste zimsko sezono 2020/21 zapomnili po užitkih na snegu in ne po poškodbah, poskrbite za ustrezno zaščito. Kaj torej potrebujete? Na kratko – tri stvari: čelado, očala in zaščito za hrbet. To so naša priporočila:

Znana sta prva dva nagrajenca!

salomon_2012_13_2.png
sreda, 27. januar 2021

Ste že sodelovali v nagradi igri Salomon? Prva dva nagrajenca sta že znana, še vedno pa vas čakajo lepe nagrade.

20 let gledališke dejavnosti v BTC Cityju Ljubljana

siti_teater.jpg
torek, 15. december 2020

Te dni mineva 20 let, odkar je bila decembra 2000 v BTC Cityju Ljubljana odigrana prva gledališka predstava Teatra komedija BTC. Z monodramo "Shirley Valentine" je Ljubljana postala bogatejša za še eno gledališče, družba BTC pa je pričela aktivno prispevati k razvoju gledališke dejavnosti v Sloveniji. Leta 2008 se je Teater komedija razvil v SiTi Teater BTC, v okviru katerega še danes na oder postavljajo številne predstave lastne produkcije in druge dogodke, v program pa uvrščajo tudi uspešnice drugih producentov.

PODALJŠANO: 3 ure zabave v Atlantisu za vso družino le 15,00 EUR

atlantis_poletje.jpg
četrtek, 8. oktober 2020

Poletje se nadaljuje v Atlantisu! 3 ure zabave za vso družino le 15,00 EUR Izkoristite izjemno ponudbo za 3-urno družinsko kopanje v Atlantisu - le do konca septembra!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije