Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
september-prinasa-tudi-nove-termine-plavalnih-tecajev-v-atlantisu.jpg

Prijetno s koristnim v Vodnem mestu Atlantis

Datum: sreda, 27. avgust, 2014

Čeprav nekaj poletja še lahko ulovite ob zunanjih bazenih Vodnega mesta Atlantis in podoživite morske užitke na zunanji »plaži«, so atlantisovci že pripravljeni na jesenske aktivnosti, v okviru katerih vaše najmlajše družinske člane vabijo na vadbo v vodi ali v šolo plavanja in jim tudi to šolsko leto ponujajo možnost, da pri njih preživijo rojstni dan, ki bo z jesenjo še – slajši.

Naučite se plavati v plavalni šoli Atlantis

Otroke od 3 do 15 let lahko vpišete v plavalno šolo, namenjeno vsem, ki želijo plavati vse šolsko leto, ali v 10-urni nadstandardni plavalni tečaj, namenjen tistim, ki zaradi šolskih obveznosti za učenje ali izpopolnjevanje plavanja nimajo časa vse leto.

Učenje v plavalni šoli poteka v majhnih skupinah glede na starost in znanje plavanja (od pet do osem otrok), izbirate pa lahko med enim ali dvema obiskoma tedensko. V nadstandardnem plavalnem tečaju so skupine manjše (največ do štirje tečajniki), zato je tečaj intenzivnejši, saj se učitelj plavanja lažje osredotoči na posameznika znotraj skupine. Plavalna ura v plavalni šoli in tečaju traja 60 minut, od katerih jih 45 namenimo pedagoškemu delu v vodi, 15 pa pripravi na uro in pogovoru s starši.

Zbiranje prijav: že poteka

Testiranje: za vpisane v začetku šolskega leta bo preverjanje plavalnih sposobnosti potekalo 23., 24. in 25. septembra 2014

 • Trajanje plavalne šole: od 29. 9. 2014 do 29. 5. 2015
 • Termini: 1-krat ali 2-krat tedensko po eno uro
 • Informacije in rezervacije: 031 400 424, plavanje@btc.si
 • Cena plavalne šole: 55,00 eur (1-krat tedensko) ali 80,00 eur (2-krat tedensko)/mesec. Vpisnina 20 eur
 • Cena nadstandardnega tečaja: 169 eur/10 ur


Vadba dojenčkov in malčkov v vodi

Vadba dojenčkov v vodi je namenjena otrokom, starim od 5 do 12 mesecev. V 10-urnem tečaju se bodo otroci kar najbolj prilagodili vodi, se razmigali z različnimi gibalnimi vajami in se naučili začetnih plavalnih gibov. Tečaj skupaj z dojenčkom lahko obiskujeta največ dva odrasla spremljevalca (vadba je priporočljiva predvsem za mamice, saj je poporodna rekreacija primerna tudi zanje). Posebnost vadbe pa je potopitev dojenčkov pod vodo.

Tečaji potekajo v bazenih, kjer je temperatura vode najmanj 32 stopinj  Celzija, globina vode pa ne preseže 1,35 metra. Za vse, ki bi po koncu vadbe radi z otrokom še naprej obiskovali vadbo za dojenčke, smo pripravili 5- ali 10-urno nadaljevalno vadbo. Vadbo malčkov v vodi smo namenili otrokom od 15 mesecev do 3 let starosti, da bi jih kar najbolje prilagodili vodi, jih naučili osnovnih plavalnih gibov (»žabice«) in jih tako pripravili na učenje plavanja v poznejšem obdobju.

Vaje z malčki izvajajo starši po navodilih vaditelja, pri vadbi pa uporabljajo plavalne pripomočke: plavalne obroče, plavalne paske, rokavčke, tube in različne vodne igrače. Tudi za ta tečaj velja, da se ga lahko skupaj z otrokom udeležita največ dva odrasla spremljevalca otroka. 

 • Termini: 1-krat tedensko po eno uro (skupaj 10 ur)
 • Informacije in rezervacije: 031 400 424 (vsak dan od 9. do 17. ure), plavanje@btc.si
 • Cena vadbe dojenčkov in vadbe malčkov: 123 eur/10 ur, 69 eur/5 ur ali 14 eur/1 ura

Popusti

 • 50% popusta na drugega otroka v primeru dvojčkov (dokazilo)
 • 10% popusta pri prijavi drugega otroka na katerikoli plavalni tečaj
 • 10% popusta ob ponovnem obisku plavalnega tečaja


Praznujte rojstni dan v Vodnem mestu Atlantis

Še vedno vas vabijo, da vaši otroci s prijatelji pri njih proslavijo rojstni dan.

Za predšolske otroke, stare od 4 do 6 let, so pripravili Mini Atlantisov žur in vanj vključili preproste vodne igrice, tek po vodni preprogi, pustolovščino na vodni gugalnici, vožnjo z vodnim »vlakom« skozi votlino in spust po velikih toboganih s spremstvom.

Midi Atlantisov žur je namenjen otrokom od 7. do 8. leta starosti in poleg naštetega vključuje še vodne igre z žogo, zabavo na vodnem kolesu ter obisk parne savne in jacuzzija.

Otroci od 9. do 15. leta starosti pa se bodo lahko zabavali na Maxi rojstnodnevni zabavi, se spuščali po velikih toboganih in se zabavali v vodnem parku.

Otroci lahko na praznovanjih izbirajo med 5 različnimi obroki in dvema brezglutenskima menijema. Izbirajo lahko tudi med sladoledno, čokoladno ali sadno torto, od jeseni naprej tudi v obliki letala, opice, metulja in knjige, zaradi česar bodo torte še slastnejše.

Za varnost otrok skrbijo izkušeni animatorji in reševalci iz vode. Posamezna rojstnodnevna animacija traja 3 ure, z možnostjo podaljšanja do 1 ure. Animacijo prilagodijo tudi željam otrok, ponujajo animacije z ročnimi delavnicami, poslikavo obraza, vožnjo z vodnimi skuterji, potapljanje ... Za izvedbo rojstnodnevne animacije mora biti najmanj 6 otrok.

 • Enotna cena: 17,50 eur/otroka
 • Informacije in rezervacije: T: 051 376 398, animacijevma@btc.si


Novo igralo - vlakec

Da bi bila ploščad pred vhodom v Vodno mesto Atlantis za otroke še privlačnejša, so že obstoječim igralom dodali še eno – veliko leseno lokomotivo, izdelano iz okolju prijaznih materialov, ki bo z linami, vhodi in »tunelom« razgibala otroško domišljijo in tudi igro.


Ponedeljek ostaja dan za Atlantis

Posebna ponudba, ki jo dolgoletni obiskovalci Vodnega mesta Atlantis že dobro poznajo, je ponedeljkovo celodnevno razvajanje po posebno ugodni ceni: odrasli lahko Svet doživetij obiščete že za 9,60 EUR, Termalni tempelj za 11,60 EUR in
Deželo savn za 23,30 EUR, otroci, dijaki, študentje in seniorji pa za 8,10 EUR, 10,10 EURin 23,30 EUR.

 

www.atlantis-vodnomesto.si

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Nepozabno poletje v Atlantisu!

Atlantis
torek, 29. junij 2021

Odprli so Termalni tempelj in Deželo savn. Ponovno je možno tudi celodnevno kopanje in razvajanje.

Nepozabne poletne počitnice v Atlantisu

Atlantis potapljanje
petek, 18. junij 2021

Počitniško varstvo v Atlantisu ni samo varstvo, ampak nora dogodivščina, polna zabave in prijateljskih druženj.

Ponovno odprtje VM Atlantis: Ponedeljek, 7. junija!

atlantis_otroci.jpg
petek, 4. junij 2021

V Vodnem mestu Atlantis od junija tudi Svet doživetij!

Vlada imenovala mag. Majo Pak za direktorico Slovenske turistične organizacije

mag-maja-pak-imenova-_1.png
ponedeljek, 29. marec 2021

V naslednjih petih letih, od 1. aprila 2021 do 31. marca 2026, bo Javno agencijo Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma, t.j. Slovensko turistično organizacijo (STO), vodila mag. Maja Pak.

Otvoritvena ponudba v Atlantisu!

Wellness Atlantis
ponedeljek, 22. februar 2021

Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, so v Atlantisu ob ponovnem odprtju pripravili posebno, vročo ponudbo:
Vse 50-minutne masaže po promocijski ceni 36,00 EUR!

Ponovno na razvajanje in vadbo v Atlantis

atlantis-za-dobro-pocutje-in-lepsi-videz.jpg
torek, 16. februar 2021

Ponovno vabljeni na masažo, vadbe in k frizerju!

Salomon PIONEER LT VISOR – čelada, s katero boste izstopali na smučišču

pioner visor
torek, 2. februar 2021

Salomon je zasnoval moderno čelado z vizirjem, namenjeno smučarjem, ki cenijo varnost in stil. Z njo boste vsekakor opaženi. Ne le opaženi, s čelado Salomon PIONEER LT VISOR boste na smučišču vsekakor izstopali. Kombinacija najnovejših tehnologij in univerzalnega prileganja zagotavlja zanesljiv oprijem glave brez neprijetnega tiščanja, čelada pa omogoča varen in udoben spust po belih strminah.

Varno v breg in na sneg

salomon_2014_1.jpg
četrtek, 28. januar 2021

Ne glede na to, ali smučanje jemljete kot šport, sprostitev ali zabavo na belih strminah, se ga velja lotiti varno. Nesreča namreč nikoli ne počiva, še toliko manj na podlagah, ki drsijo. Da si boste zimsko sezono 2020/21 zapomnili po užitkih na snegu in ne po poškodbah, poskrbite za ustrezno zaščito. Kaj torej potrebujete? Na kratko – tri stvari: čelado, očala in zaščito za hrbet. To so naša priporočila:

Znana sta prva dva nagrajenca!

salomon_2012_13_2.png
sreda, 27. januar 2021

Ste že sodelovali v nagradi igri Salomon? Prva dva nagrajenca sta že znana, še vedno pa vas čakajo lepe nagrade.

20 let gledališke dejavnosti v BTC Cityju Ljubljana

siti_teater.jpg
torek, 15. december 2020

Te dni mineva 20 let, odkar je bila decembra 2000 v BTC Cityju Ljubljana odigrana prva gledališka predstava Teatra komedija BTC. Z monodramo "Shirley Valentine" je Ljubljana postala bogatejša za še eno gledališče, družba BTC pa je pričela aktivno prispevati k razvoju gledališke dejavnosti v Sloveniji. Leta 2008 se je Teater komedija razvil v SiTi Teater BTC, v okviru katerega še danes na oder postavljajo številne predstave lastne produkcije in druge dogodke, v program pa uvrščajo tudi uspešnice drugih producentov.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije