Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

SALOMON CITYTRAIL™ TOUR SLOVENIJA - Najprijetnejši rekreativni teki v vašem mestu!

Datum: četrtek, 24. april, 2014

Tek je vrsta rekreacije, ki se jo poslužuje vedno več ljudi. Z njim ohranjamo dobro telesno pripravljenost, napolnimo telo z energijo in preizkušamo meje svoje zmogljivosti. Tek je priljubljen tudi zaradi  dostopnosti, saj je teren vedno pripravljen, ne glede na to kje se nahajamo.

CITYTRAIL™ predstavlja nenehno raziskovanje enkratnih in neponovljivih poti vsakega mesta. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga -  iščemo nove tekaške poti, različne podlage in zanimive lokacije, za katere še ne vemo da obstajajo. Torej svobodo in užitek trail teka prenesemo v mestno okolje. S tem namenom so pri Salomonu razvili povsem novo linijo tekaške opreme CITYTRAIL™, ki omogoča svobodo gibanja in izjemno vsestranskost.

V okviru te linije pa bodo lahko tekači svojo pripravljenost preizkusili na tekih Salomonovega CITYTRAIL™ TOUR-a, ki združuje rekreativne teke v različnih krajih po Sloveniji. Skupno jim je sproščeno vzdušje in zanimive tekaške trase. Tereni na tekmovanjih niso prezahtevni, zato so primerni tako za začetnike, kot tudi hitrejše tekače. Na vseh prireditvah je možen tudi brezplačen test Salomon tekaške opreme in Suunto športih ur.

 

 Kdaj?

 

 Kaj?  

 

 Kje?

4.5.2014 

WINGS FOR LIFE

Ljubljana

23.5.2014

POSLOVNI TEK TROJK

Bled

24.5.2014

ŽUPANOV TEK

Kranj

7.6.2014

DOBRODELNI TEK MIGAJ Z MANO

Velenje

14.6.2014

MALI MOZIRSKI MARATON

Mozirje

15.8.2014

KRANJSKOGORSKA 10KA

Kranjska Gora

30.8.2014

MALI BLEJSKI MARATON

Bled

7.9.2014

BOLLE - ORIGINALNI TEK OKROG JEZERA

Bled

20.9.2014

TEK PO ULICAH ŽALCA

Žalec

Salomon CITYTRAIL – ZAČUTI SVOBODO V SVOJEM MESTU!

Več informacij na www.salomon.com/si

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Napovedujemo Aufguss Trieste v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 14. november 2019

V nedeljo, 8. decembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trieste.

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis

vma_otroski_svet.jpg
četrtek, 7. november 2019

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis. Še naprej si lahko namreč ponedeljkovo celodnevno razvajanje v Vodnem mestu Atlantis privoščite po posebno ugodni ceni.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije