Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
salomon ženske

Salomon za ženske

Datum: torek, 14. februar, 2017

Salomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženske smučarske opreme. Ta je prilagojena nežnejšemu spolu v vseh pogledih. Od barvne lestvice pa vse do najbolj skritih podrobnosti, ki na koncu naredijo ogromno razliko. Ne glede na to, ali govorimo o smučarskem čevlju, očalih, čeladi, ali smučeh - vsi detajli so prilagojeni ženskam, da boste na smučišču lahko samo še uživale, hkrati pa tudi izstopale in izgledale preprosto čudovito!

salomon ženske1QUEST ACCESS SMUČARSKI ČEVLJI – ženske jih preprosto obožujejo!

Smučarski čevlji iz linije QUEST ACCESS vas bodo navdušili že ob prvem stiku! Neverjetno nizka teža, mehkoba, udobje in funkcionalnost, so lastnosti, ki bodo navdušile vse smučarke nežnejšega spola. Združuje značilno Salomonovo anatomsko prileganje stopalu, uporabo najtoplejših izolacijskih materialov ter HIKE & RIDE funkcijo na zadnjem delu čevlja. Ta omogoča lažji dostop do  smučišča, najbolj avanturističnim predstavnicam pa enostavnejšo hojo v hrib.

 

VSESTRANSKE ŽENSKE SMUČI  - udobje in varnost čez cel dan!

Na smučeh je izjemnega pomena občutek varnosti in samozavesti. Salomon serija ženskih vsestranskih smuči, vam nudi ravno to. Širša konstrukcija in geometrija, prilagojena ženskemu načinu smučanja, daje občutek brezskrbnosti in varnosti čez cel dan. Enostavno prehajanje čez neravnine, mehkoba ter stabilnost vas bodo iz zavoja v zavoj popeljale z nasmehom.

salomon ženske3

 

salomon ženske2ČELADA ICON CUSTOM AIR in SMUČARSKA OČALA – ustvarjeno za njo!

ICON 2 CUSTOM AIR je brezčasna  ženska smučarska čelada, ki se izjemno lepo prilega glavi in obrazu. Udobno in natančno prileganje je še bolj izpopolnjeno, zahvaljujoč edinstvenemu Salomon sistemu CUSTOM AIR, ki z zrakom napolni prostor okrog glave tako, da je prileganje optimalno in prilagojeno prav vaši obliki glave.

Zdaj boste lahko brezskrbno smučale in raziskovale nove terene, saj  ima čelada izjemen varnostni sistem EPS 4D, ki vas bo učinkovito varoval pred silami udarcev iz vseh smeri.

Salomon je po mnogih testih različnih ženskih obrazov ustvaril tudi popolnoma nova ženska smučarska očala.

Vidljivost je zaradi večplastnih leč izjemna. Poleg tega ponujajo izjemno široko vidno polje ter najboljšo zaščito pred soncem. Zdaj boste na smučišču vedno samozavestne, ne glede na vremenske pogoje.

SALOMON  ZA ŽENSKE - Bodite samozavestne, stopite iz povprečja ter posvetite svoj dragoceni čas svojim užitkom, z opremo, ki vam nudi vse, da boste zasijale v polni luči.

 

Več informacij na: www.salomon.com/si

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 29. januar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Atomic Redster X: tehnologija svetovnega pokala na smučišču

RedsterX 2019
sreda, 29. januar 2020

Novost letošnje sezone so smuči Redster X, ki bodo s povečano širino lahko prenesle vse vrste smučarskih pogojev. S svojim igrivim karakterjem so prepričale tudi Benjamina Reicha, ki bo v letošnji sezoni ambasador tega modela.

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Tečaj prostega potapljanja za najmlajše v Atlantisu

Atlantis potapljanje
sreda, 22. januar 2020

Tečaj bo vodil Samo Jeranko, ki je aktualni svetovni podprvak v prostem potapljanju, mednarodno priznan inštruktor in velik ljubitelj morja.

Novi funkcionalni čaji 1001 CVET: dobro počutje in košček narave v skodelici čaja

1001_ravnovesje
petek, 17. januar 2020

Družini čajev 1001 CVET so se pridružili novi funkcionalni čaji. Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Štiri odlične čajne mešanice – za večerne rituale, za lažje premagovanje hladnega vremena, za vsakodnevno spodbudo in aktivacijo ter za uravnoteženo življenje – nas hkrati spomnijo, da si je potrebno vzeti čas zase. Na škatlicah čajev pa najdemo tudi drobne nasvete za uravnoteženo življenje.

Funkcionalni čaji 1001 CVET pokrovitelji akcije Naj wellness

1001cvet_wellness
četrtek, 16. januar 2020

Letošnji sezoni akcije Naj wellness so se pridružili funkcionalni čaji 1001 CVET, ki združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev s številnimi blagodejnimi učinki. Z njihovo pomočjo boste še lažje poskrbeli za dobro počutje telesa in duha.

Atomic Cloud 12: lepa zunanjost z napredno notranjostjo

Cloud Atomic
torek, 14. januar 2020

Cloud 12 je paradni konj najbolj popularne ženske linije smuči ATOMIC. Vsebuje tekmovalno tehnologijo smuči ATOMIC Redster, od katere je za dame najbolj pomemben Servotec. Omogoča jim lahkotno agilnost v zavojih in izjemno stabilnost na hitrih ravninah, skriva pa se za elegantno in očesu prijazno zunanjostjo. Ko to združimo z vzdržljivostjo, dobimo smuči za samozavestne kraljice smučišča.

Varujte naravo in negujte svoje telo z blagovno znamko Pevonia

Pevonia1
ponedeljek, 13. januar 2020

Pevonia predstavlja dve okolju prijazni oblogi za telo: Cactus & Agave Vita Repair Wrap Body in Crepe-No-More De-Aging Body Wrap. Obloge za telo ni potrebno izpirati, kar je najnovejša novost pri Pevonii -tako hkrati zagotavlja trajnostno nego kože in varovanje naravnih virov planeta.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
petek, 10. januar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 7. januar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije