Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
salomon ženske

Salomon za ženske

Datum: torek, 14. februar, 2017

Salomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženske smučarske opreme. Ta je prilagojena nežnejšemu spolu v vseh pogledih. Od barvne lestvice pa vse do najbolj skritih podrobnosti, ki na koncu naredijo ogromno razliko. Ne glede na to, ali govorimo o smučarskem čevlju, očalih, čeladi, ali smučeh - vsi detajli so prilagojeni ženskam, da boste na smučišču lahko samo še uživale, hkrati pa tudi izstopale in izgledale preprosto čudovito!

salomon ženske1QUEST ACCESS SMUČARSKI ČEVLJI – ženske jih preprosto obožujejo!

Smučarski čevlji iz linije QUEST ACCESS vas bodo navdušili že ob prvem stiku! Neverjetno nizka teža, mehkoba, udobje in funkcionalnost, so lastnosti, ki bodo navdušile vse smučarke nežnejšega spola. Združuje značilno Salomonovo anatomsko prileganje stopalu, uporabo najtoplejših izolacijskih materialov ter HIKE & RIDE funkcijo na zadnjem delu čevlja. Ta omogoča lažji dostop do  smučišča, najbolj avanturističnim predstavnicam pa enostavnejšo hojo v hrib.

 

VSESTRANSKE ŽENSKE SMUČI  - udobje in varnost čez cel dan!

Na smučeh je izjemnega pomena občutek varnosti in samozavesti. Salomon serija ženskih vsestranskih smuči, vam nudi ravno to. Širša konstrukcija in geometrija, prilagojena ženskemu načinu smučanja, daje občutek brezskrbnosti in varnosti čez cel dan. Enostavno prehajanje čez neravnine, mehkoba ter stabilnost vas bodo iz zavoja v zavoj popeljale z nasmehom.

salomon ženske3

 

salomon ženske2ČELADA ICON CUSTOM AIR in SMUČARSKA OČALA – ustvarjeno za njo!

ICON 2 CUSTOM AIR je brezčasna  ženska smučarska čelada, ki se izjemno lepo prilega glavi in obrazu. Udobno in natančno prileganje je še bolj izpopolnjeno, zahvaljujoč edinstvenemu Salomon sistemu CUSTOM AIR, ki z zrakom napolni prostor okrog glave tako, da je prileganje optimalno in prilagojeno prav vaši obliki glave.

Zdaj boste lahko brezskrbno smučale in raziskovale nove terene, saj  ima čelada izjemen varnostni sistem EPS 4D, ki vas bo učinkovito varoval pred silami udarcev iz vseh smeri.

Salomon je po mnogih testih različnih ženskih obrazov ustvaril tudi popolnoma nova ženska smučarska očala.

Vidljivost je zaradi večplastnih leč izjemna. Poleg tega ponujajo izjemno široko vidno polje ter najboljšo zaščito pred soncem. Zdaj boste na smučišču vedno samozavestne, ne glede na vremenske pogoje.

SALOMON  ZA ŽENSKE - Bodite samozavestne, stopite iz povprečja ter posvetite svoj dragoceni čas svojim užitkom, z opremo, ki vam nudi vse, da boste zasijale v polni luči.

 

Več informacij na: www.salomon.com/si

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije