Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
september-prinasa-tudi-nove-termine-plavalnih-tecajev-v-atlantisu.jpg

September prinaša tudi nove termine plavalnih tečajev v Atlantisu

Datum: sreda, 4. september, 2013

Letošnja novost: Celoletna plavalna šola.

Otroci so že spet sedli v šolske klopi, zato je potrebno razmisliti kako bodo v popoldnevih preživljali svoj prosti čas. Ena izmed možnosti je lahko tudi obisk plavalne šole ali plavalnih tečajev Vodnega mesta Atlantis. Plavalna šola je namenjena vsem tistim otrokom, ki želijo, da bi plavanje postala ena od dejavnosti, ki bi jo z veseljem izvajali celo šolsko leto. Učenje plavanja v plavalni šoli bo potekalo v majhnih skupinah (od pet do osem otrok), glede na starost in znanje plavanja.

Če vaš otrok zaradi drugih obšolskih obveznosti nima na voljo celega šolskega leta za učenje plavanja, a kljub temu želite, da osvoji osnovne plavalne tehnike, pa lahko izberete kratkotrajne plavalne tečaje Vodnega mesta Atlantis. Če pa si želite, da sodeluje sam s plavalnim učiteljem, kar je zagotovilo za hiter napredek in tečajnikovo dobro počutje, se lahko odločite tudi za individualni tečaj plavanja za vašega otroka. Vpis v ta tečaj poteka tekom celega leta.

Otroci se bodo na tečajih in v plavalni šoli naučili tehniko prsnega plavanja z izdihovanjem v vodo, tehniko hrbtnega plavanja, kravla, obratov ter skokov v vodo. Pred tečaji otroke predhodno testiramo, zato lažje oblikujemo homogene skupine in se na ta način prilagodi celoten program učenja glede na nivo znanja plavanja. Med tečaji se s pomočjo testiranja spremlja plavalni razvoj, poleg tega se tečajnika oceni glede na začetno, vmesno in končno plavalno znanje. V tečaje in šolo plavanja lahko vključite svojega otroka tudi med šolskim letom, v mesecu septembru pa začnemo z zbiranjem prijav za pričetek tečaja, in sicer v tednu od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013.

>>Več o tečajih

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

Ženske smuči Atomic Cloud: ko se združita kakovost in stil

atomic cloud
sreda, 6. marec 2019

Serija ATOMIC CLOUD je nedvomno ena najbolj prodajanih kolekcij ženskih smuči na svetu. Marlies Raich (Schild) smuči iz serije Cloud opisuje kot smuči za smučarke, ki želijo brezkompromisno smučanje združiti z izjemnim stilom.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije