Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
september-prinasa-tudi-nove-termine-plavalnih-tecajev-v-atlantisu.jpg

September prinaša tudi nove termine plavalnih tečajev v Atlantisu

Datum: sreda, 4. september, 2013

Letošnja novost: Celoletna plavalna šola.

Otroci so že spet sedli v šolske klopi, zato je potrebno razmisliti kako bodo v popoldnevih preživljali svoj prosti čas. Ena izmed možnosti je lahko tudi obisk plavalne šole ali plavalnih tečajev Vodnega mesta Atlantis. Plavalna šola je namenjena vsem tistim otrokom, ki želijo, da bi plavanje postala ena od dejavnosti, ki bi jo z veseljem izvajali celo šolsko leto. Učenje plavanja v plavalni šoli bo potekalo v majhnih skupinah (od pet do osem otrok), glede na starost in znanje plavanja.

Če vaš otrok zaradi drugih obšolskih obveznosti nima na voljo celega šolskega leta za učenje plavanja, a kljub temu želite, da osvoji osnovne plavalne tehnike, pa lahko izberete kratkotrajne plavalne tečaje Vodnega mesta Atlantis. Če pa si želite, da sodeluje sam s plavalnim učiteljem, kar je zagotovilo za hiter napredek in tečajnikovo dobro počutje, se lahko odločite tudi za individualni tečaj plavanja za vašega otroka. Vpis v ta tečaj poteka tekom celega leta.

Otroci se bodo na tečajih in v plavalni šoli naučili tehniko prsnega plavanja z izdihovanjem v vodo, tehniko hrbtnega plavanja, kravla, obratov ter skokov v vodo. Pred tečaji otroke predhodno testiramo, zato lažje oblikujemo homogene skupine in se na ta način prilagodi celoten program učenja glede na nivo znanja plavanja. Med tečaji se s pomočjo testiranja spremlja plavalni razvoj, poleg tega se tečajnika oceni glede na začetno, vmesno in končno plavalno znanje. V tečaje in šolo plavanja lahko vključite svojega otroka tudi med šolskim letom, v mesecu septembru pa začnemo z zbiranjem prijav za pričetek tečaja, in sicer v tednu od 30. 9. 2013 do 4. 10. 2013.

>>Več o tečajih

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Idealen dan za obisk Atlantisa!

atlantis_otroci.jpg
petek, 13. december 2019

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 11. december 2019

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Aktivne novoletne počitnice v Atlantisu

122_atlantis.jpg
ponedeljek, 9. december 2019

Aktivno, zabavno in sproščeno počitniško varstvo. Vsem, ki boste prijavili otroke za vse štiri dni, priznajo 5% popust.

Napovedujemo Aufguss Trieste v Atlantisu

Wellness Atlantis
ponedeljek, 2. december 2019

V nedeljo, 8. decembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trieste.

BTC City Ljubljana je prejemnik priznanja Kristalni Triglav 2019

Kristalni Triglav 2013.jpg
četrtek, 14. november 2019

BTC City Ljubljana je letošnji prejemnik najvišjega priznanja v slovenskem turizmu – Kristalni Triglav 2019. Priznanje za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma podeljuje Društvo turističnih novinarjev Slovenije. Nagrado je na svečani podelitvi priznanj, ki je potekala v torek, 12. novembra 2019, v okviru Dnevov slovenskega turizma, prevzel Jože Mermal, predsednik upravnega odbora družbe BTC.

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis

vma_otroski_svet.jpg
četrtek, 7. november 2019

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis. Še naprej si lahko namreč ponedeljkovo celodnevno razvajanje v Vodnem mestu Atlantis privoščite po posebno ugodni ceni.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije