Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
beograd_ponoci_za_internet.jpg

Silvestrovanje v Beogradu že od 39 EUR

Datum: sreda, 19. december, 2012

Pridružite se številnim mladim in se s posebnim vlakom, za le 39 EUR odpravite na silvestrovanje v mesto z najboljšo zabavo.

Tudi letos se bo, tako kot prejšnja leta, veliko mladih in mladih po srcu iz celotne Slovenije odpravilo na počitnice oz. na silvestrovanje v Beograd, ki si lasti laskavi naziv mesta z najboljšo ponudbo zabave. Zaradi zmanjšanja števila rednih vlakov so na SŽ v času božično novoletnih praznikov organizirali kar dva posebna vlaka, ki bosta v večernih urah iz Ljubljane odpeljala v prestolnico Srbije.

Odhod posebnega vlaka

V Beograd bosta iz Ljubljane odpeljala kar dva posebna vlaka:

  • prvi bo odpeljal že 21. decembra
  • drugi pa 28. decembra

oba vlaka bosta iz Ljubljane odpeljala ob 21.15!

Iz Beograda se boste lahko vračali s posebnim vlakom, ki bo. 1. januarja odpeljal iz Beograda ob cca 21h, ki bo prispel v Ljubljano v jutranjih urah 2. januarja. Ob nakupu vozovnice za izredni vlak prejmete tudi brezplačno pripadajočo rezervacijo sedeža.

Iz Beograda, se boste prav tako lahko vrnete kateri koli dan, z rednim vlakom MV 414, z odhodom iz Beograda ob 10.30 in prihodom v Ljubljano ob 20.45. Ob potovanju z rednim vlakom v/iz Beograda priporočamo, da si ob nakupu vozovnice zagotovite tudi rezervacijo sedeža, ki stane 3,50 evre.

Za le 39 evrov v prestolnico zabave

Za vožnjo v eno smer s posebnim vlakom boste odšteli le 39 €, za povratno vozovnico pa 70 evrov. Proti Sloveniji se lahko vrnete tudi z rednim vlakom (odhod iz Beograda ob 10.30), vendar je potrebno kupiti vozovnico v redni prodaji, saj vozovnica za posebni vlak na rednem vlaku ne velja.

Nakup vozovnic

Vozovnice za posebni vlak lahko kupite v Infocentrih Ljubljana, Celje in Maribor, ter na blagajni 509 na Ljubljanski železniški postaji.

Zabava

Beograd je seveda zanimiv tudi za marsikoga, ki si tam želi organizirati zabavo po svoje ali pa morda v novoletnem času obiskati prijatelje ali sorodnike.

Dodatne informacije in rezervacije

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Napovedujemo Aufguss Trieste v Atlantisu

Wellness Atlantis
ponedeljek, 2. december 2019

V nedeljo, 8. decembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trieste.

BTC City Ljubljana je prejemnik priznanja Kristalni Triglav 2019

Kristalni Triglav 2013.jpg
četrtek, 14. november 2019

BTC City Ljubljana je letošnji prejemnik najvišjega priznanja v slovenskem turizmu – Kristalni Triglav 2019. Priznanje za izjemen prispevek k razvoju slovenskega turizma podeljuje Društvo turističnih novinarjev Slovenije. Nagrado je na svečani podelitvi priznanj, ki je potekala v torek, 12. novembra 2019, v okviru Dnevov slovenskega turizma, prevzel Jože Mermal, predsednik upravnega odbora družbe BTC.

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis

vma_otroski_svet.jpg
četrtek, 7. november 2019

Ponedeljek ostaja dan za Atlantis. Še naprej si lahko namreč ponedeljkovo celodnevno razvajanje v Vodnem mestu Atlantis privoščite po posebno ugodni ceni.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije