Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
beograd_ponoci_za_internet.jpg

Silvestrovanje v Beogradu že od 39 EUR

Datum: sreda, 19. december, 2012

Pridružite se številnim mladim in se s posebnim vlakom, za le 39 EUR odpravite na silvestrovanje v mesto z najboljšo zabavo.

Tudi letos se bo, tako kot prejšnja leta, veliko mladih in mladih po srcu iz celotne Slovenije odpravilo na počitnice oz. na silvestrovanje v Beograd, ki si lasti laskavi naziv mesta z najboljšo ponudbo zabave. Zaradi zmanjšanja števila rednih vlakov so na SŽ v času božično novoletnih praznikov organizirali kar dva posebna vlaka, ki bosta v večernih urah iz Ljubljane odpeljala v prestolnico Srbije.

Odhod posebnega vlaka

V Beograd bosta iz Ljubljane odpeljala kar dva posebna vlaka:

  • prvi bo odpeljal že 21. decembra
  • drugi pa 28. decembra

oba vlaka bosta iz Ljubljane odpeljala ob 21.15!

Iz Beograda se boste lahko vračali s posebnim vlakom, ki bo. 1. januarja odpeljal iz Beograda ob cca 21h, ki bo prispel v Ljubljano v jutranjih urah 2. januarja. Ob nakupu vozovnice za izredni vlak prejmete tudi brezplačno pripadajočo rezervacijo sedeža.

Iz Beograda, se boste prav tako lahko vrnete kateri koli dan, z rednim vlakom MV 414, z odhodom iz Beograda ob 10.30 in prihodom v Ljubljano ob 20.45. Ob potovanju z rednim vlakom v/iz Beograda priporočamo, da si ob nakupu vozovnice zagotovite tudi rezervacijo sedeža, ki stane 3,50 evre.

Za le 39 evrov v prestolnico zabave

Za vožnjo v eno smer s posebnim vlakom boste odšteli le 39 €, za povratno vozovnico pa 70 evrov. Proti Sloveniji se lahko vrnete tudi z rednim vlakom (odhod iz Beograda ob 10.30), vendar je potrebno kupiti vozovnico v redni prodaji, saj vozovnica za posebni vlak na rednem vlaku ne velja.

Nakup vozovnic

Vozovnice za posebni vlak lahko kupite v Infocentrih Ljubljana, Celje in Maribor, ter na blagajni 509 na Ljubljanski železniški postaji.

Zabava

Beograd je seveda zanimiv tudi za marsikoga, ki si tam želi organizirati zabavo po svoje ali pa morda v novoletnem času obiskati prijatelje ali sorodnike.

Dodatne informacije in rezervacije

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
petek, 24. januar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Tečaj prostega potapljanja za najmlajše v Atlantisu

Atlantis potapljanje
sreda, 22. januar 2020

Tečaj bo vodil Samo Jeranko, ki je aktualni svetovni podprvak v prostem potapljanju, mednarodno priznan inštruktor in velik ljubitelj morja.

Novi funkcionalni čaji 1001 CVET: dobro počutje in košček narave v skodelici čaja

1001_ravnovesje
petek, 17. januar 2020

Družini čajev 1001 CVET so se pridružili novi funkcionalni čaji. Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Štiri odlične čajne mešanice – za večerne rituale, za lažje premagovanje hladnega vremena, za vsakodnevno spodbudo in aktivacijo ter za uravnoteženo življenje – nas hkrati spomnijo, da si je potrebno vzeti čas zase. Na škatlicah čajev pa najdemo tudi drobne nasvete za uravnoteženo življenje.

Funkcionalni čaji 1001 CVET pokrovitelji akcije Naj wellness

1001cvet_wellness
četrtek, 16. januar 2020

Letošnji sezoni akcije Naj wellness so se pridružili funkcionalni čaji 1001 CVET, ki združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev s številnimi blagodejnimi učinki. Z njihovo pomočjo boste še lažje poskrbeli za dobro počutje telesa in duha.

Poteguj se za nove smuči Salomon!

Salomon
četrtek, 16. januar 2020

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za nove smuči Salomon! Te bomo podelili v sredini marca, še prej pa bomo med sodelujoče razdelili 6 Salomonovih kap!

Atomic Cloud 12: lepa zunanjost z napredno notranjostjo

Cloud Atomic
torek, 14. januar 2020

Cloud 12 je paradni konj najbolj popularne ženske linije smuči ATOMIC. Vsebuje tekmovalno tehnologijo smuči ATOMIC Redster, od katere je za dame najbolj pomemben Servotec. Omogoča jim lahkotno agilnost v zavojih in izjemno stabilnost na hitrih ravninah, skriva pa se za elegantno in očesu prijazno zunanjostjo. Ko to združimo z vzdržljivostjo, dobimo smuči za samozavestne kraljice smučišča.

Varujte naravo in negujte svoje telo z blagovno znamko Pevonia

Pevonia1
ponedeljek, 13. januar 2020

Pevonia predstavlja dve okolju prijazni oblogi za telo: Cactus & Agave Vita Repair Wrap Body in Crepe-No-More De-Aging Body Wrap. Obloge za telo ni potrebno izpirati, kar je najnovejša novost pri Pevonii -tako hkrati zagotavlja trajnostno nego kože in varovanje naravnih virov planeta.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
petek, 10. januar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Idealen dan za obisk Atlantisa!

atlantis_otroci.jpg
četrtek, 9. januar 2020

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije