Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
siti_teater.jpg

SiTiTeater pod zvezdami junija na Ljubljanskem gradu

Datum: sreda, 25. maj, 2011
Z mesecem junijem SiTiTeater seje smeh s svojimi komedijami na Ljubljanskem gradu, na grajskem dvorišču. Vsak ponedeljek v mesecu ob 21. uri bodo smeha željne razveseljevali s predstavami Jamski človek, Laži, ampak pošteno!, Fotr in Od tišine do glasbe!
  • 6.6. ob 21h: JAMSKI ČLOVEK z Urošem Furstom

Predstava, ki je podrla vse gledališke rekorde gledanosti tudi v Sloveniji debatira o odnosu med moškim in žensko. O nabiralkah in lovcih, o umazanih nogavicah in ribarjenju. Skratka o razlikah, ki nas kljub vsemu močno družijo!

  • 13.6. ob 21h: LAŽI, AMPAK POŠTENO z Borutom Veselkom

Laž ima kratke noge, Borut Veselko kot motivator poštenega laganja pa trapasto modro obleko in kopico relevantnih nasvetov in rešitev za odkrivanje laganja in iskanje resnice!

  • 20.6. ob 21h: Lado Bizovičar je FOTR

Predstava o poroki, velikem trebuhu, ginekologu, (nena)sitni ženi, dojenju in o mlucu, ki si ga fotr ni.. ali pa si ga morda celo je želel. Za vse fotre in mame.. bodoče, aktualne in vse ostale!

  • 27.6. ob 21h: Jure Ivanušič nas pelje OD TIŠINE DO GLASBE

Jure Ivanušič, nagrajen s priznanjem za najboljšo moško vlogo na festivalu kabareja v Zagrebu nas z vrhunsko igro ter pianističnim znanjem popelje skoti celotno zgodovino glasbe - od kamene dobe do Rolling Stonesov!

VSTOPNICE za vse 4 predstave so že v prodaji!

Prodajna mesta:

  • Petrol, Info točka BTC v Hali A, Hiša vstopnic v Cityparku, blagajna Križanke, BigBang in Kompas poslovalnice, 3DVA, Kino Šiška...
  • spletna prodaja: wwww.eventim.si
  • telefonska prodaja: 01/420-5000 (pon-sob: 8-18h)
  • uro pred vsakim dogodkom pred vhodom na prizorišče (če so vstopnice še v prodaji!)

Celoten razpored predstav na Ljubljanskem gradu najdete tudi TUKAJ, za vse informacije pa lahko skočite na spletno stran www.sititeater.si ali pokličete na 070 940 940.

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

3 ure zabave v Atlantisu za vso družino le 15,00 EUR

atlantis_poletje.jpg
ponedeljek, 21. september 2020

Poletje se nadaljuje v Atlantisu! 3 ure zabave za vso družino le 15,00 EUR Izkoristite izjemno ponudbo za 3-urno družinsko kopanje v Atlantisu - le do konca septembra!

Privoščite si masažo v Vodnem mestu Atlantis

Wellness Atlantis
ponedeljek, 31. avgust 2020

Z različnimi masažami ne preženemo le mišične utrujenosti, temveč z njimi blagodejno vplivamo na vse telo in ohranjamo vitalnost do pozne starosti. Široka ponudba najrazličnejših masaž v Vodnem mestu Atlantis in spretne roke vrhunskih maserk ter maserjev vas bodo zagotovo prepričali, da jih ne boste obiskali zgolj enkrat. Ne bodite presenečeni, če bodo masaže postale pomemben del vašega življenja in Center azijskih masaž obvezna destinacija za sprostitev in razvajanje.

Celoletna plavalna šola v Vodnem mestu Atlantis

atlantis_popust.jpg
četrtek, 20. avgust 2020

Odlična izbira za najbolj zagrete mlade plavalce, ki bi želeli v plavanju uživati in se izpopolnjevati celo šolsko leto. Učenje plavanja v celoletni plavalni šoli poteka v majhnih skupinah, ki se oblikujejo glede na starost udeležencev in njihovo plavalno predznanje. Šole se lahko udeležijo tudi tisti, ki si želijo plavati krajši čas (npr. le v jesenskem obdobju), saj omogočajo mesečno plačilo brez vezave.

Razvajajte svoje telo na nudistični plaži Vodnega mesta Atlantis

Wellness Atlantis
sreda, 8. julij 2020

Če radi odvržete vsa oblačila in se soncu predajate popolnoma goli, je nudistična plaža v Atlantisu kot nalašč za vas.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

V Atlantis se vrača vadba za dojenčke in malčke v vodi

plavanje_dojencki_atlantis.jpg
ponedeljek, 22. junij 2020

V Vodnem mestu Atlantis bodo ponovno pričeli z vadbo dojenčkov in malčkov v vodi. Zaradi zaprtega termalnega dela se bo vadba za dojenčke do nadaljnjega izvajala v svetu doživetij in le v dopoldanskih terminih. Zbirajo že nove prijave v juniju za dojenčke v dopoldanskih in tudi v popoldanskih terminih (s temi začnejo takoj, ko se odpre termalni del) in malčke v popoldanskih terminih.

Od ponedeljka, 8. junija, v Vodnem mestu Atlantis tudi vodna telovadba, plavalni tečaji in vadba malčkov

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
sreda, 10. junij 2020

V ponedeljek, 8. junija, so v Vodnem mestu Atlantis pričeli z izvajanjem vodne telovadbe, plavalnimi tečaji in vadbo malčkov v vodi. Vadbe se bodo izvajale v Svetu doživetij.

Skupščina delniške družbe BTC d.d.

btc_stolpnica640x480.jpg
torek, 9. junij 2020

V družbi BTC je v ponedeljek, 8. junija 2020, potekala skupščina delničarjev, na kateri je bilo predstavljeno revidirano letno poročilo družbe za leto 2019. Na skupščini je glasovalo 95,38 odstotkov glasov, vsi sklepi pa so bili sprejeti s 100-odstotno večino.

Atlantis ponovno odpira svoja vrata

atlantis_otroci.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

Danes se v Vodnem  mestu Atlantis odpira tudi Svet doživetij.

Atlantis ponovno vabi na razvajanje

Wellness Atlantis
sreda, 13. maj 2020

Od ponedeljka, 4. maja, dalje si v Vodnem mestu Atlantis ponovno lahko privoščite sprostitev v Centru azijskim masaž, osveženo ali povsem novo pričesko v Frizerskem salonu Billy ter pijačo v zunanjem baru Atlantisa.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije