Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
Salomon SPRO

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Datum: četrtek, 23. januar, 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Vsi modeli linije, ki se je doslej imenovala X PRO, skupaj predstavljajo najbol zaželjen asortiman v zgodovini SALOMON smučarskih čevljev. Razlog zato je najboljši oprijem v celotni industriji, zaradi katerega so enovstavno najboljši v tem razredu.

ZASNOVA

Ker so bili mojstrsko zasnovani in izdelani za visoko zmogljivost  tako na smučiščih kot tudi izven njih, so namenjeni tistim, ki iščejo vrhunske smučarske občutke, brez žrtvovanja udobja.

ZGODBA

Oblikovanje smučarskega čevlja za brezkompromisno zmogljivost, ki obenem ponuja več udobja kot kateri koli SALOMON smučarski čevelj doslej, ni bila lahka naloga.

Zasnova je dopolnjena s tehnologijo za lahko obuvanje, z brezšivnim notranjim čevljem in Custom Shell HD postopkom popolne personalizacije školjke in manšete, ki traja vsega 10 minut. Vložek Coreframe 360 poskrbi, da čevelj obdrži togost tudi po osebni prilagoditvi, novi materiali in tanka zasnova stranic školjke pa omogočata večjo moč in direktnejši prenos občutkov in povratnih informacij s smučarske površine.

Čeprav je zaradi podrobnih raziskav in natančnega razvoja SALOMON uspel obdržati kakovosti smučarskega čevlja za prosti slog, je ekipi uspelo znižati težo, kar za smučarja pomeni manjšo utrujenost po koncu smučarskega dne.

 

NAGRADA SMUČARSKE REVIJE SKIMAG - SMUČARSKI ČEVELJ LETA

V priznani smučarski reviji skimag.com vsako leto izbirajo najboljše novosti s področja smučarske opreme, ki ji podelijo naziv "Gear of the Year" (oprema leta). Letos so se v kategoriji smučarskih čeveljev odločili za SALOMON S/PRO, s čimer so priznali, da se je triletna prenova najbolj prodajanega SALOMON smučarskega čevlja resnično izplačala.

 

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Poteguj se za nove smuči Salomon!

Salomon
torek, 25. februar 2020

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za nove smuči Salomon! Te bomo podelili v sredini marca, še prej pa bomo med sodelujoče razdelili 6 Salomonovih kap!

Posebno vrtinčenje v savnah Atlantisa

Wellness Atlantis
ponedeljek, 24. februar 2020

V nedeljo, 1. marca 2020 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trst.

Čelada Atomic Savor GT: trojna zaščita za trojno samozavest

Savor GT
petek, 21. februar 2020

S čelado Savor GT je Atomic dosegel tisto, k čemur stremi vsak proizvajalec zaščitne opreme. S sistemom Atomic Live Fit, ki poskrbi za možnost 360 stopinjskega prilagajanja velikosti, boste zaradi popolnega ujemanja preprosto pozabili, da jo nosite.

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
sreda, 19. februar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 18. februar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

1001 cvet AKTIVNOST za pravo dozo energije

3838700292602 1001CVET_funkcionalni_cajevi_Aktivnost_40g front.png
ponedeljek, 17. februar 2020

Pravijo, da je v zdravem telesu zdrav duh, pogoj za zdravo telo pa je redna aktivnost. Dobrodošlo je, da si vsak dan vzamete nekaj časa za gibanje in raznovrstno vadbo, predvsem priporočljiva je ta na prostem. So pa dnevi, ko nam zmanjka energije ali volje.

Zimske počitnice v Atlantisu v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije

atlantis_popust.jpg
četrtek, 13. februar 2020

Aktivno, zabavno in sproščeno počitniško varstvo. Vsem, ki boste prijavili otroke za vseh pet dni varstva, priznamo 5 % popust. Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
ponedeljek, 10. februar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Valentinovo ... praznujte dan ljubezni v Atlantisu!

Atlantis - Valentinovo
ponedeljek, 10. februar 2020

Objem, nežen dotik, poljub... oplemenitite svojo ljubezen in vstopite v Vodno mesto Atlantis! Privoščite si neskončne romantične trenutke v dvoje in nepozabno Valentinovo. Preživite ga v Svetu doživetij, Termalnem templju, Deželi savn ali se prepustite spretnim prstom maserk v Centru azijskih masaž Vodnega mesta Atlantis!

Zvočni SPA s Tjašo Cepuš v Atlantisovi Deželi san

Wellness Atlantis
četrtek, 6. februar 2020

Brezplačni program Kristalnih zvočnih kopeli v Deželi savn - Zvočna alkimistka Tjaša Cepuš nam bo s čarobnostjo kristalnih posod, kristalne lire, vokala in drugih kristalnih instrumentov pričarala nepozabno izkušnjo.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije