Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
Salomon SPRO

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Datum: sreda, 11. marec, 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Vsi modeli linije, ki se je doslej imenovala X PRO, skupaj predstavljajo najbol zaželjen asortiman v zgodovini SALOMON smučarskih čevljev. Razlog zato je najboljši oprijem v celotni industriji, zaradi katerega so enovstavno najboljši v tem razredu.

ZASNOVA

Ker so bili mojstrsko zasnovani in izdelani za visoko zmogljivost  tako na smučiščih kot tudi izven njih, so namenjeni tistim, ki iščejo vrhunske smučarske občutke, brez žrtvovanja udobja.

ZGODBA

Oblikovanje smučarskega čevlja za brezkompromisno zmogljivost, ki obenem ponuja več udobja kot kateri koli SALOMON smučarski čevelj doslej, ni bila lahka naloga.

Zasnova je dopolnjena s tehnologijo za lahko obuvanje, z brezšivnim notranjim čevljem in Custom Shell HD postopkom popolne personalizacije školjke in manšete, ki traja vsega 10 minut. Vložek Coreframe 360 poskrbi, da čevelj obdrži togost tudi po osebni prilagoditvi, novi materiali in tanka zasnova stranic školjke pa omogočata večjo moč in direktnejši prenos občutkov in povratnih informacij s smučarske površine.

Čeprav je zaradi podrobnih raziskav in natančnega razvoja SALOMON uspel obdržati kakovosti smučarskega čevlja za prosti slog, je ekipi uspelo znižati težo, kar za smučarja pomeni manjšo utrujenost po koncu smučarskega dne.

 

NAGRADA SMUČARSKE REVIJE SKIMAG - SMUČARSKI ČEVELJ LETA

V priznani smučarski reviji skimag.com vsako leto izbirajo najboljše novosti s področja smučarske opreme, ki ji podelijo naziv "Gear of the Year" (oprema leta). Letos so se v kategoriji smučarskih čeveljev odločili za SALOMON S/PRO, s čimer so priznali, da se je triletna prenova najbolj prodajanega SALOMON smučarskega čevlja resnično izplačala.

 

Oglasno sporočilo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Privoščite si masažo v Vodnem mestu Atlantis

Wellness Atlantis
ponedeljek, 31. avgust 2020

Z različnimi masažami ne preženemo le mišične utrujenosti, temveč z njimi blagodejno vplivamo na vse telo in ohranjamo vitalnost do pozne starosti. Široka ponudba najrazličnejših masaž v Vodnem mestu Atlantis in spretne roke vrhunskih maserk ter maserjev vas bodo zagotovo prepričali, da jih ne boste obiskali zgolj enkrat. Ne bodite presenečeni, če bodo masaže postale pomemben del vašega življenja in Center azijskih masaž obvezna destinacija za sprostitev in razvajanje.

Celoletna plavalna šola v Vodnem mestu Atlantis

atlantis_popust.jpg
četrtek, 20. avgust 2020

Odlična izbira za najbolj zagrete mlade plavalce, ki bi želeli v plavanju uživati in se izpopolnjevati celo šolsko leto. Učenje plavanja v celoletni plavalni šoli poteka v majhnih skupinah, ki se oblikujejo glede na starost udeležencev in njihovo plavalno predznanje. Šole se lahko udeležijo tudi tisti, ki si želijo plavati krajši čas (npr. le v jesenskem obdobju), saj omogočajo mesečno plačilo brez vezave.

Razvajajte svoje telo na nudistični plaži Vodnega mesta Atlantis

Wellness Atlantis
sreda, 8. julij 2020

Če radi odvržete vsa oblačila in se soncu predajate popolnoma goli, je nudistična plaža v Atlantisu kot nalašč za vas.

V Atlantis se vrača Piknik kino

piknik kino atlantis
sreda, 24. junij 2020

V juliju in avgustu vam zopet obljubljamo kino na prostem s srcem in dušo, ki pod milim nebom ustvari romantično atmosfero in prvovrstno kino doživetje.

V Atlantis se vrača vadba za dojenčke in malčke v vodi

plavanje_dojencki_atlantis.jpg
ponedeljek, 22. junij 2020

V Vodnem mestu Atlantis bodo ponovno pričeli z vadbo dojenčkov in malčkov v vodi. Zaradi zaprtega termalnega dela se bo vadba za dojenčke do nadaljnjega izvajala v svetu doživetij in le v dopoldanskih terminih. Zbirajo že nove prijave v juniju za dojenčke v dopoldanskih in tudi v popoldanskih terminih (s temi začnejo takoj, ko se odpre termalni del) in malčke v popoldanskih terminih.

Od ponedeljka, 8. junija, v Vodnem mestu Atlantis tudi vodna telovadba, plavalni tečaji in vadba malčkov

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
sreda, 10. junij 2020

V ponedeljek, 8. junija, so v Vodnem mestu Atlantis pričeli z izvajanjem vodne telovadbe, plavalnimi tečaji in vadbo malčkov v vodi. Vadbe se bodo izvajale v Svetu doživetij.

Skupščina delniške družbe BTC d.d.

btc_stolpnica640x480.jpg
torek, 9. junij 2020

V družbi BTC je v ponedeljek, 8. junija 2020, potekala skupščina delničarjev, na kateri je bilo predstavljeno revidirano letno poročilo družbe za leto 2019. Na skupščini je glasovalo 95,38 odstotkov glasov, vsi sklepi pa so bili sprejeti s 100-odstotno večino.

Atlantis ponovno odpira svoja vrata

atlantis_otroci.jpg
ponedeljek, 1. junij 2020

Danes se v Vodnem  mestu Atlantis odpira tudi Svet doživetij.

Atlantis ponovno vabi na razvajanje

Wellness Atlantis
sreda, 13. maj 2020

Od ponedeljka, 4. maja, dalje si v Vodnem mestu Atlantis ponovno lahko privoščite sprostitev v Centru azijskim masaž, osveženo ali povsem novo pričesko v Frizerskem salonu Billy ter pijačo v zunanjem baru Atlantisa.

Znani so nagrajenci nagradne igre 1001 cvet

1001cvet_logo
petek, 8. maj 2020

V aprilu je na naši spletni strani potekala nagradna igra 1001 cvet, kjer ste se z odgovorom na preprosto nagradno vprašanje lahko potegovali za paket funkcijskih čajev 1001 cvet. Podelili smo kar 10 paketov - preverite, če ste med prejemniki tudi vi!

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije