Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
Atlantis

Sodelujte v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis"

Datum: sreda, 17. november, 2010

Vzajemna d.v.z. PE Ljubljana vas v času od 15. 11. 2010 do 24. 12. 2010 vabi k sodelovanju v nagradni igri "Z Vzajemno v Atlantis".

Pravila in pogoje nagradne igre in možnosti sodelovanja si lahko ogledate na www.vzajemna.si.

Hitreje do postavitve diagnoze

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste zaradi zdravstvenih težav obiskali svojega zdravnika, ta pa vas je napotil na pregled k specialistu? Kljub napotnici ste si morali obisk organizirati sami, ob tem pa ste verjetno doživeli tudi neprijetno presenečenje. Ugotovili ste, da boste na pregled morali čakati nekaj mesecev, morda celo več.

S sklenjenim zavarovanjem Vzajemna Diagnoza se lahko izognete dolgi čakalni dobi v javnem zdravstvenem sistemu. Že z enim klicem v asistenčni center Vzajemne, na brezplačno telefonsko številko 080 20 60, lahko hitro pridete do specialista v mreži Vzajemna Net in do ustrezne diagnoze. Tako lahko hitro pričnete z ustreznim zdravljenjem.

Zavarovanje vam krije stroške pregledov, diagnostičnih in terapevtskih postopkov ter protibolečinskih terapij v višini 80 % celotne vrednosti posamezne storitve in sicer do višine letne zavarovalne vsote 2.000 EUR. Specialistični zdravstveni pregled lahko opravite tudi pri izvajalcih samoplačniških zdravstvenih storitev, ki niso vključeni v mrežo Vzajemna Net. V tem primeru je zavarovalnina omejena na največ 30 EUR za posamezno storitev, obisk pa si organizirate sami.

Pomembno je vedeti

  • Čakalne dobe za posamezne specialistične in terapevtske storitve so lahko zelo dolge in se samo še podaljšujejo.
  • Za pregled pri specialistu ortopedu in kardiologu ali pri pregledu z magnetno resonanco lahko ponekod čakate tudi več mesecev.
  • V primeru, da se odločite za samoplačniški pregled, bo ta sicer občutno skrajšal čakalno dobo, toda občutno olajšal tudi vaš proračun.
  • Iskanje primernega specialista in organizacija pregleda vam lahko vzameta veliko časa in energije.

Zavarovalne premije in vsote

Letna zavarovalna vsota: 2.000 EUR. Višina premije je odvisna od starosti zavarovanca ob sklenitvi, od uvrstitve v bonusni razred ter popustov.


Popusti

Vzajemna ob letnem plačilu premije nudi 3-odstotni popust. Popust na zvestobo v višini 5 % v prvem zavarovalnem letu pripada zavarovancem, ki imajo pri Vzajemni urejeno dopolnilno zdravstveno zavarovanje, oziroma katero koli zavarovanje s trajanjem več kot 12 mesecev. Vzajemna vas z dodatnim popustom na premijo nagradi za vsako leto, v katerem ne koristite zavarovanja. Najvišji popust iz tega naslova lahko znaša do 50 %.

Si želite specialističnih pregledov brez čakalnih dob?

Zavarovanje Vzajemna Diagnoza vam omogoča pot do hitre diagnoze, specialistične obravnave in hitrejšega zdravljenja. Z zavarovanjem Vzajemna Diagnoza ste neodvisno od zdravstvenega sistema pregledani v najkrajšem času in lahko pričnete z zdravljenjem.

Pogrešate nasvet, pomoč in asistenco pri iskanju pravega specialista?

Asistenčni center vam predlaga vam najbližje specialiste, uredi termin pregleda po vaši želji in vam nudi celovito informacijo. Naročanje je hitro in enostavno, pokličete 080 20 60 in poskrbijo za vas.


Darilo ob sklenitvi!

Vsi, ki se boste v času od 15.11.2010 24.12.2010 odločili za sklenitev zavarovanja Vzajemna Diagnoza prejmete kupon za 20% popust na 2-urno, 4-urno in dnevno vstopnico za vse tri tematske sklope v ponudbi Atlantisa.

Oglasno sporočilo
Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Nepozabno poletje v Atlantisu!

Atlantis
torek, 29. junij 2021

Odprli so Termalni tempelj in Deželo savn. Ponovno je možno tudi celodnevno kopanje in razvajanje.

Nepozabne poletne počitnice v Atlantisu

Atlantis potapljanje
petek, 18. junij 2021

Počitniško varstvo v Atlantisu ni samo varstvo, ampak nora dogodivščina, polna zabave in prijateljskih druženj.

Ponovno odprtje VM Atlantis: Ponedeljek, 7. junija!

atlantis_otroci.jpg
petek, 4. junij 2021

V Vodnem mestu Atlantis od junija tudi Svet doživetij!

Vlada imenovala mag. Majo Pak za direktorico Slovenske turistične organizacije

mag-maja-pak-imenova-_1.png
ponedeljek, 29. marec 2021

V naslednjih petih letih, od 1. aprila 2021 do 31. marca 2026, bo Javno agencijo Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma, t.j. Slovensko turistično organizacijo (STO), vodila mag. Maja Pak.

Otvoritvena ponudba v Atlantisu!

Wellness Atlantis
ponedeljek, 22. februar 2021

Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, so v Atlantisu ob ponovnem odprtju pripravili posebno, vročo ponudbo:
Vse 50-minutne masaže po promocijski ceni 36,00 EUR!

Ponovno na razvajanje in vadbo v Atlantis

atlantis-za-dobro-pocutje-in-lepsi-videz.jpg
torek, 16. februar 2021

Ponovno vabljeni na masažo, vadbe in k frizerju!

Salomon PIONEER LT VISOR – čelada, s katero boste izstopali na smučišču

pioner visor
torek, 2. februar 2021

Salomon je zasnoval moderno čelado z vizirjem, namenjeno smučarjem, ki cenijo varnost in stil. Z njo boste vsekakor opaženi. Ne le opaženi, s čelado Salomon PIONEER LT VISOR boste na smučišču vsekakor izstopali. Kombinacija najnovejših tehnologij in univerzalnega prileganja zagotavlja zanesljiv oprijem glave brez neprijetnega tiščanja, čelada pa omogoča varen in udoben spust po belih strminah.

Varno v breg in na sneg

salomon_2014_1.jpg
četrtek, 28. januar 2021

Ne glede na to, ali smučanje jemljete kot šport, sprostitev ali zabavo na belih strminah, se ga velja lotiti varno. Nesreča namreč nikoli ne počiva, še toliko manj na podlagah, ki drsijo. Da si boste zimsko sezono 2020/21 zapomnili po užitkih na snegu in ne po poškodbah, poskrbite za ustrezno zaščito. Kaj torej potrebujete? Na kratko – tri stvari: čelado, očala in zaščito za hrbet. To so naša priporočila:

Znana sta prva dva nagrajenca!

salomon_2012_13_2.png
sreda, 27. januar 2021

Ste že sodelovali v nagradi igri Salomon? Prva dva nagrajenca sta že znana, še vedno pa vas čakajo lepe nagrade.

20 let gledališke dejavnosti v BTC Cityju Ljubljana

siti_teater.jpg
torek, 15. december 2020

Te dni mineva 20 let, odkar je bila decembra 2000 v BTC Cityju Ljubljana odigrana prva gledališka predstava Teatra komedija BTC. Z monodramo "Shirley Valentine" je Ljubljana postala bogatejša za še eno gledališče, družba BTC pa je pričela aktivno prispevati k razvoju gledališke dejavnosti v Sloveniji. Leta 2008 se je Teater komedija razvil v SiTi Teater BTC, v okviru katerega še danes na oder postavljajo številne predstave lastne produkcije in druge dogodke, v program pa uvrščajo tudi uspešnice drugih producentov.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije