Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
btc_city-640x480.jpg

V BTC City-ju kmalu Festival nakupov in zabave

Datum: sreda, 4. maj, 2011
Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so vedno pripravljeni na akcijo in nova doživetja. Tokrat so jih poiskali kar v prestolnici. Nikoli jih ne manjka in ne zmanjka v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja. Kaj Dvorana A ponuja in predvsem kaj je atraktivnega in novega v celotnem mestu BTC pa v nadaljevanju.

Preko 450 trgovin in 8500 brezplačen parkirnih mest

 BTC City Ljubljana je mesto v malem. Ponuja vse na enem mestu. Je kraj, kjer so od ponedeljka do sobote vrata preko 450-ih trgovin odprta od 9. do 20. ure in v katerih je mogoče dobiti vse, od šivanke do traktorja.

Otroci se lahko igrajo na različnih »mestnih« notranjih in zunanjih igriščih ter v povsem novi igralnici Beti&Cej v spodnji etaži Emporiuma.

»Kot se za mesto spodobi, tudi v BTC-ju v Ljubljani vozi avtobus, in sicer t. i. brezplačen City bus ter avtobusi javnega potniškega prometa. V mestu je tudi železniška postaja, na voljo pa je 8500 brezplačnih parkirnih mest,« je povedal Damjan Glazer iz marketinga podjetja BTC.

Seveda v mestu ne manjkajo tudi športni objekti. Številne oboževalce in obiskovalce imajo: Vodno mesto Atlantis, Millenium, bowling, 3D kino, multikino Kolosej, dve tenis igrišči, igrišče za mini golf, dve igrišči za odbojko na mivki…Za ljubitelje kulture pa so odprta vrata SiTi teatra s predstavami za odrasle in otroke. Slednji se lahko sicer igrajo na različnih »mestnih« notranjih in zunanjih igriščih ter v povsem novi igralnici Beti&Cej v spodnji etaži Emporiuma. V slednji ne gre le za varstvo otrok, ampak tudi za izobraževanje, za katerega skrbijo strokovno usposobljeni vzgojitelji.

Na Facebook strani BTC City-ja poteka predizbor za veliki finale izbora FNZ model. Prijaviti se je mogoče na Facebook strani, in sicer s fotografijo v kavbojkah in z vidnim zadnjim izvodom BTC vodnika.

Del mestnega utripa so tudi gostinski lokali. »V BTC City-ju jih je preko 50 z različno, domačo in svetovno kulinarično ponudbo. Izbirati je mogoče med hitro prehrano, argentinskimi zrezki, picami, testeninami, kitajsko, tajsko hrano ter med ponudbo restavracije na vrhu stolnice BTC City. Ob razvajanju brbončic je mogoče uživati v edinstvenem razgledu na Ljubljanski grad ali Kamniško-Savinjske Alpe,« je še dodal Glazer.

21. in 22. maja Festival nakupov in zabave

V BTC City-ju v Ljubljani že potekajo priprave na letošnji spomladanski Festival nakupov in zabave (FNZ). Gre za vikend, ko vsi trgovci v mestu nudijo dodatne, nekateri celo do 90 odstotne popuste pri nakupih, hkrati pa se zvrstijo številni zabavni dogodki. Vrhunec spomladanskega festivala letos bo glasbeni koncert Gorana Karana ter razglasitev prvega FNZ modela. Na Facebook strani BTC City-ja že poteka predizbor za veliki finale. Prijaviti se je mogoče na Facebook strani, in sicer s fotografijo v kavbojkah in z vidnim zadnjim izvodom BTC vodnika. Zmagovalec bo tisti »model«, ki bo zbral največ »lajkov«, za glavno nagrado pa bo prejel za 500 evrov legendarnih kavbojk. Sicer pa se že pred FNZ-jem obeta še en festival, in sicer festival slovenskih jedi. Ta bo na BTC-jevi tržnici potekal v soboto, 7. maja. Dober mesec dni kasneje pa bo BTC City Ljubljana gostil start in cilj  največjega kolesarskega dogodka, maratona Franja BTC City, ki bo 11. in 12. junija.

Več na www.btc-city.com!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

 

Poišči na zemljevidu

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Smučarski čevlji Salomon S/PRO

Salomon SPRO
četrtek, 23. januar 2020

Visoka zmogljivost, nizka teža in vrhunski oprijem. To so značilnosti, po katerih je bila v zadnjem desetletju poznana linija SALOMON smučarskih čevljev, ki je za sezono 2019 dobila novo ime.

Salomon smučarski testi - preizkusi zimske novosti

Salomon 2019 smuči
torek, 21. januar 2020

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči in tudi letos je pripravljenih obilico novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je odločiti za primeren nakup, med poplavo najrazličnejših modelov ter proizvajalcev smuči.

Funkcionalni čaji 1001 CVET pokrovitelji akcije Naj wellness

1001cvet_wellness
ponedeljek, 20. januar 2020

Letošnji sezoni akcije Naj wellness so se pridružili funkcionalni čaji 1001 CVET, ki združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev s številnimi blagodejnimi učinki. Z njihovo pomočjo boste še lažje poskrbeli za dobro počutje telesa in duha.

Novi funkcionalni čaji 1001 CVET: dobro počutje in košček narave v skodelici čaja

1001_ravnovesje
četrtek, 16. januar 2020

Družini čajev 1001 CVET so se pridružili novi funkcionalni čaji. Ti združujejo okuse zelišč, začimb in pravih čajev, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in v naša življenja vnašajo kanček narave. Štiri odlične čajne mešanice – za večerne rituale, za lažje premagovanje hladnega vremena, za vsakodnevno spodbudo in aktivacijo ter za uravnoteženo življenje – nas hkrati spomnijo, da si je potrebno vzeti čas zase. Na škatlicah čajev pa najdemo tudi drobne nasvete za uravnoteženo življenje.

Poteguj se za nove smuči Salomon!

Salomon
četrtek, 16. januar 2020

Odgovori na nagradno vprašanje in se poteguj za nove smuči Salomon! Te bomo podelili v sredini marca, še prej pa bomo med sodelujoče razdelili 6 Salomonovih kap!

Atomic Cloud 12: lepa zunanjost z napredno notranjostjo

Cloud Atomic
torek, 14. januar 2020

Cloud 12 je paradni konj najbolj popularne ženske linije smuči ATOMIC. Vsebuje tekmovalno tehnologijo smuči ATOMIC Redster, od katere je za dame najbolj pomemben Servotec. Omogoča jim lahkotno agilnost v zavojih in izjemno stabilnost na hitrih ravninah, skriva pa se za elegantno in očesu prijazno zunanjostjo. Ko to združimo z vzdržljivostjo, dobimo smuči za samozavestne kraljice smučišča.

Varujte naravo in negujte svoje telo z blagovno znamko Pevonia

Pevonia1
ponedeljek, 13. januar 2020

Pevonia predstavlja dve okolju prijazni oblogi za telo: Cactus & Agave Vita Repair Wrap Body in Crepe-No-More De-Aging Body Wrap. Obloge za telo ni potrebno izpirati, kar je najnovejša novost pri Pevonii -tako hkrati zagotavlja trajnostno nego kože in varovanje naravnih virov planeta.

Čelada Atomic Savor visor: ko smučanje postane enostavno

Atomic Visor
petek, 10. januar 2020

Pozabite na težave s smučarskimi očali, menjavanjem leč in neudobnim nošenjem dioptrijskih očal pod smučarskimi. Z integriranim vizirjem na čeladi SAVOR Visor je Atomic rešil vse probleme hkrati.

Idealen dan za obisk Atlantisa!

atlantis_otroci.jpg
četrtek, 9. januar 2020

Ne delajte si skrbi kje preživeti dan, pridite v Atlantis, kjer 365 dni na leto sije sonce. Naj se zabava in nepozabna doživetja pričnejo danes!

Smuči Salomon S/Force Bold: Popolna izbira za napredne smučarje

Salomon
torek, 7. januar 2020

Samozavestno se podajte na vsak teren in odpeljite "carving" zavoj v vseh snežnih pogojih.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije