Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
btc_city-640x480.jpg

V BTC City-ju kmalu Festival nakupov in zabave

Datum: sreda, 4. maj, 2011
Člani ekipe radijske oddaje »Dobro jutro, Slovenija« so vedno pripravljeni na akcijo in nova doživetja. Tokrat so jih poiskali kar v prestolnici. Nikoli jih ne manjka in ne zmanjka v Dvorani A ljubljanskega BTC-ja. Kaj Dvorana A ponuja in predvsem kaj je atraktivnega in novega v celotnem mestu BTC pa v nadaljevanju.

Preko 450 trgovin in 8500 brezplačen parkirnih mest

 BTC City Ljubljana je mesto v malem. Ponuja vse na enem mestu. Je kraj, kjer so od ponedeljka do sobote vrata preko 450-ih trgovin odprta od 9. do 20. ure in v katerih je mogoče dobiti vse, od šivanke do traktorja.

Otroci se lahko igrajo na različnih »mestnih« notranjih in zunanjih igriščih ter v povsem novi igralnici Beti&Cej v spodnji etaži Emporiuma.

»Kot se za mesto spodobi, tudi v BTC-ju v Ljubljani vozi avtobus, in sicer t. i. brezplačen City bus ter avtobusi javnega potniškega prometa. V mestu je tudi železniška postaja, na voljo pa je 8500 brezplačnih parkirnih mest,« je povedal Damjan Glazer iz marketinga podjetja BTC.

Seveda v mestu ne manjkajo tudi športni objekti. Številne oboževalce in obiskovalce imajo: Vodno mesto Atlantis, Millenium, bowling, 3D kino, multikino Kolosej, dve tenis igrišči, igrišče za mini golf, dve igrišči za odbojko na mivki…Za ljubitelje kulture pa so odprta vrata SiTi teatra s predstavami za odrasle in otroke. Slednji se lahko sicer igrajo na različnih »mestnih« notranjih in zunanjih igriščih ter v povsem novi igralnici Beti&Cej v spodnji etaži Emporiuma. V slednji ne gre le za varstvo otrok, ampak tudi za izobraževanje, za katerega skrbijo strokovno usposobljeni vzgojitelji.

Na Facebook strani BTC City-ja poteka predizbor za veliki finale izbora FNZ model. Prijaviti se je mogoče na Facebook strani, in sicer s fotografijo v kavbojkah in z vidnim zadnjim izvodom BTC vodnika.

Del mestnega utripa so tudi gostinski lokali. »V BTC City-ju jih je preko 50 z različno, domačo in svetovno kulinarično ponudbo. Izbirati je mogoče med hitro prehrano, argentinskimi zrezki, picami, testeninami, kitajsko, tajsko hrano ter med ponudbo restavracije na vrhu stolnice BTC City. Ob razvajanju brbončic je mogoče uživati v edinstvenem razgledu na Ljubljanski grad ali Kamniško-Savinjske Alpe,« je še dodal Glazer.

21. in 22. maja Festival nakupov in zabave

V BTC City-ju v Ljubljani že potekajo priprave na letošnji spomladanski Festival nakupov in zabave (FNZ). Gre za vikend, ko vsi trgovci v mestu nudijo dodatne, nekateri celo do 90 odstotne popuste pri nakupih, hkrati pa se zvrstijo številni zabavni dogodki. Vrhunec spomladanskega festivala letos bo glasbeni koncert Gorana Karana ter razglasitev prvega FNZ modela. Na Facebook strani BTC City-ja že poteka predizbor za veliki finale. Prijaviti se je mogoče na Facebook strani, in sicer s fotografijo v kavbojkah in z vidnim zadnjim izvodom BTC vodnika. Zmagovalec bo tisti »model«, ki bo zbral največ »lajkov«, za glavno nagrado pa bo prejel za 500 evrov legendarnih kavbojk. Sicer pa se že pred FNZ-jem obeta še en festival, in sicer festival slovenskih jedi. Ta bo na BTC-jevi tržnici potekal v soboto, 7. maja. Dober mesec dni kasneje pa bo BTC City Ljubljana gostil start in cilj  največjega kolesarskega dogodka, maratona Franja BTC City, ki bo 11. in 12. junija.

Več na www.btc-city.com!

 

Pripravila:

Tina HUREMOVIČ

 

Poišči na zemljevidu

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije