Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
salomon_2014_1.jpg

Varno v breg in na sneg

Datum: četrtek, 28. januar, 2021

Ne glede na to, ali smučanje jemljete kot šport, sprostitev ali zabavo na belih strminah, se ga velja lotiti varno. Nesreča namreč nikoli ne počiva, še toliko manj na podlagah, ki drsijo. Da si boste zimsko sezono 2020/21 zapomnili po užitkih na snegu in ne po poškodbah, poskrbite za ustrezno zaščito. Kaj torej potrebujete? Na kratko – tri stvari: čelado, očala in zaščito za hrbet. To so naša priporočila:

Smučarska čelada Salomon PIONEER LT ponuja popolno prileganje s smučarskimi očali in nadstandardno zaščito ter udobje. Izjemno lahka in zračna čelada, ki sodi v kategorijo športnih čelad, bo postala nepogrešljiv del vaše smučarske opreme. Za nizko težo, varnost in učinkovito absorbiranje udarcev, poskrbi tehnologija EPS4D. Poleg tega čelada nudi optimalen oprijem glave točno na tistih mestih, kjer je to najbolj potrebno. Predel okoli ušes je dodatno oblazinjen, s sistemom Custom Dial pa obseg prilagodite za oprijem brez neprijetnega tiščanja.

Bi radi smučali hitro in brez ovir? Smučarska očala Salomon FORCE nudijo udobno prileganje, krasita pa jih nizka teža in atraktiven videz. Z njimi boste na smučišču zasijali v polni luči. Minimalistično zasnova okvir omogoča široko vidno polje, za udobje pa skrbi dvojna pena na obrazu. Fotokromatska stekla dodajo piko na i, saj leče spreminjajo barvo glede na jakost svetlobe in zagotavljajo 100% zaščito oči pred UV-žarki.

Na smučišču ste lahko še tako previdni, pa bodo za nesrečo poskrbeli drugi. Zato se velja zavarovati. Salomon FLEXCELL je udobna in trpežna zaščita hrbta, ki vas bo obvarovala pred izpostavljenimi nevarnimi udarci. Odlikuje jo premišljena konstrukcija, ki ne ovira vašega gibanja, a vseeno zagotovi vrhunsko zaščito. Za zračnost skrbi termalna zasnova, ki zagotavlja, da zrak neprestano kroži, tehnologija MotionFit pa vam omogoča neomejeno gibanje in udobje, ob katerem boste pozabili, da imate sploh karkoli oblečeno.

Vrhunsko in varno smuko vam želimo!

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Nepozabno poletje v Atlantisu!

Atlantis
torek, 29. junij 2021

Odprli so Termalni tempelj in Deželo savn. Ponovno je možno tudi celodnevno kopanje in razvajanje.

Nepozabne poletne počitnice v Atlantisu

Atlantis potapljanje
petek, 18. junij 2021

Počitniško varstvo v Atlantisu ni samo varstvo, ampak nora dogodivščina, polna zabave in prijateljskih druženj.

Ponovno odprtje VM Atlantis: Ponedeljek, 7. junija!

atlantis_otroci.jpg
petek, 4. junij 2021

V Vodnem mestu Atlantis od junija tudi Svet doživetij!

Vlada imenovala mag. Majo Pak za direktorico Slovenske turistične organizacije

mag-maja-pak-imenova-_1.png
ponedeljek, 29. marec 2021

V naslednjih petih letih, od 1. aprila 2021 do 31. marca 2026, bo Javno agencijo Republike Slovenije za trženje in promocijo turizma, t.j. Slovensko turistično organizacijo (STO), vodila mag. Maja Pak.

Otvoritvena ponudba v Atlantisu!

Wellness Atlantis
ponedeljek, 22. februar 2021

Ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov, so v Atlantisu ob ponovnem odprtju pripravili posebno, vročo ponudbo:
Vse 50-minutne masaže po promocijski ceni 36,00 EUR!

Ponovno na razvajanje in vadbo v Atlantis

atlantis-za-dobro-pocutje-in-lepsi-videz.jpg
torek, 16. februar 2021

Ponovno vabljeni na masažo, vadbe in k frizerju!

Salomon PIONEER LT VISOR – čelada, s katero boste izstopali na smučišču

pioner visor
torek, 2. februar 2021

Salomon je zasnoval moderno čelado z vizirjem, namenjeno smučarjem, ki cenijo varnost in stil. Z njo boste vsekakor opaženi. Ne le opaženi, s čelado Salomon PIONEER LT VISOR boste na smučišču vsekakor izstopali. Kombinacija najnovejših tehnologij in univerzalnega prileganja zagotavlja zanesljiv oprijem glave brez neprijetnega tiščanja, čelada pa omogoča varen in udoben spust po belih strminah.

Varno v breg in na sneg

salomon_2014_1.jpg
četrtek, 28. januar 2021

Ne glede na to, ali smučanje jemljete kot šport, sprostitev ali zabavo na belih strminah, se ga velja lotiti varno. Nesreča namreč nikoli ne počiva, še toliko manj na podlagah, ki drsijo. Da si boste zimsko sezono 2020/21 zapomnili po užitkih na snegu in ne po poškodbah, poskrbite za ustrezno zaščito. Kaj torej potrebujete? Na kratko – tri stvari: čelado, očala in zaščito za hrbet. To so naša priporočila:

Znana sta prva dva nagrajenca!

salomon_2012_13_2.png
sreda, 27. januar 2021

Ste že sodelovali v nagradi igri Salomon? Prva dva nagrajenca sta že znana, še vedno pa vas čakajo lepe nagrade.

20 let gledališke dejavnosti v BTC Cityju Ljubljana

siti_teater.jpg
torek, 15. december 2020

Te dni mineva 20 let, odkar je bila decembra 2000 v BTC Cityju Ljubljana odigrana prva gledališka predstava Teatra komedija BTC. Z monodramo "Shirley Valentine" je Ljubljana postala bogatejša za še eno gledališče, družba BTC pa je pričela aktivno prispevati k razvoju gledališke dejavnosti v Sloveniji. Leta 2008 se je Teater komedija razvil v SiTi Teater BTC, v okviru katerega še danes na oder postavljajo številne predstave lastne produkcije in druge dogodke, v program pa uvrščajo tudi uspešnice drugih producentov.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije