Pokrovitelji predstavljajo

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo
glasbeni_vlak1.jpg

Z glasbenimi vlaki na koncerte - za planet Zemlja

Datum: ponedeljek, 23. maj, 2011
V četrtek, 19. maja, je iz Maribora v Ljubljano odpeljal drugi glasbeni vlak, na koncert skupine Elvis Jackson v Križankah. Na njem se je glasbenim navdušencem pridružil tudi bobnar skupine, Soki.

Zabava z glasbeniki na vlaku pa se bo nadaljevala vse do sredine julija. Naslednji glasbeni vlak v organizaciji Slovenskih železnic in društva Planet Zemlja nas bo že v soboto, 28. maja, popeljal v Celje, na največji dogodek v Celju za mlade: Mladi smo. Na velikem koncertu bodo nastopili Kingston, Zablujena generacija, Big Foot Mama in druge skupine. Na brezplačni koncert v Celje bo glasbeni vlak iz Ljubljane krenil ob 17.23, v Celje bo prispel ob 18.48. Iz Maribora pa bo glasbeni vlak odpeljal ob 17.15 in v Celje pripeljal ob 18.28.

Z glasbenim vlakom boste lahko potovali tudi v petek, 17. junija, na Praznik glasbe v Ljubljano s Terrafolkom in drugimi skupinami.
V petek, 24. junija, se bodo zapeljali do Šentviške Gore na festival Gora rocka, kjer nas bodo na odru zabavali Big Foot Mama, Tabu, Nude, Shyam, Adam in drugi. Glasbeni vlak bo imel tudi povezavo z avtobusom od železniške postaje Most na Soči do kraja dogodka.
V petek, 15. julija, pa se bodo z glasbenim vlakom zapeljali na Pivo in cvetje v Laško, kjer bodo nastopili Maja Keuc, Kingston, Eva Moškon in drugi.

Vsi, ki bodo vstopnico za koncert kupili v Info centrih na železniških postajah v Mariboru, Celju in Ljubljani, bodo prejeli bon za 50 odstotkov cenejše potovanje z vlakom za dve osebi, ki ga boste lahko uporabili za potovanje s katerim koli vlakom Slovenskih železnic do konca leta.

 

Slovenske železnice

 

Foto: Miško Kranjec

 

Nazaj na rubriko Pokrovitelji predstavljajo

Najnovejše v tej rubriki

Posebno vrtinčenje v Atlantisu

Wellness Atlantis
četrtek, 5. september 2019

V nedeljo, 8. septembra 2019 prihaja v Deželo savn Stefano Gec z ekipo mojstrov Aufguss Trs.

Piknik kino Bežigrad ponovno gostuje v Atlantisu

piknik kino
ponedeljek, 19. avgust 2019

V mesecu avgustu bodo v Atlantisu na prostem na ogled nekateri težko priičakovani filmi te sezone. Na voljo so cenovno ugodni paketi kopanje / savnanje + kino vstopnica.

Super akcija v Atlantisu - držimo pesti za vroče dni!

VM Atlantis popust stopinje
petek, 16. avgust 2019

Kolikor stopinj toliko popusta! Izkoristite prihajajoče vroče dneve za super akcijo na dnevno vstopnico, ki ponuja popust v višini trenutne temperature ozračja v Ljubljani. Akcijo koristite tako, da na recepciji preverite trenutno temperaturo ozračja, na blagajni pa vam obračunajo popust v višini temperature!

Počitniška teniška šola v Atlantisu

tenis.jpg
ponedeljek, 22. julij 2019

Plavanje in tenis sta najboljša izbira - v sodelovanju z Ljubljansko teniško zvezo in Vodnim mestom Atlantis!

Aktivne poletne počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
petek, 5. julij 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj in vodnih dogodivščin, tokrat obogatene z Olimpijskim programom – Mini olimpijada s pravim olimpijskim protokolom in udeležbo vrhunskih športnikov ter dobitnikov medalj iz najprestižnejših svetovnih tekmovanj.

20 let odmevnih športnih zgodb Športnega centra Millenium

milenium 20 let
torek, 4. junij 2019

Športni center Millenium v letošnjem letu obeležuje 20 let delovanja. Ob okroglem jubileju so včeraj pripravili športno-družabni dogodek, s katerim so se želeli zahvaliti in podružiti z vsemi, ki so z njimi v teh letih soustvarjali uspešne športne zgodbe. Te so odmevale skozi številne teniške in druge športne dogodke, obogatitve fitnes in sprostitvene ponudbe, vse pa so prispevale k razvoju Športnega centra Millenium v vrhunski športni center.

Sedma generacija BTC Campusa izkazala izjemno podjetniško naravnanost

btc_stolpnica640x480.jpg
ponedeljek, 29. april 2019

V BTC Cityju Ljubljana je včeraj 30 mladih uspešno zaključilo sedmo izvedbo programa BTC Campus. Gre za dodatno podjetniško izobraževanje, ki ga organizira družba BTC v sodelovanju s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete v Ljubljani in Zavodom Republike Slovenije za zaposlovanje. Letošnji program se je osredotočal na vsebine s področja naprednih tehnologij, mladi pa so svoje znanje nadgradili tudi na hekatonu.

Aktivne prvomajske počitnice v Atlantisu

aktivne-poletne-pocitnice-v-atlantisu.jpg
četrtek, 25. april 2019

Nepozabne počitnice, polne zabave, prijateljskih druženj, vodnih in obvodnih dogodivščin.

Nova kolekcija mask za bleščečo polt

Pevonia_mask
četrtek, 4. april 2019

Večkrat nagrajena vrhunska kozmetika Pevonia Natural Skincare vam z veseljem predstavlja novo kolekcijo mask za bleščečo polt! Poudarite vašo lepoto in preobrazite vašo kožo s tremi večplatnimi maskami, ki hitro odpravijo težave na koži.

S Pevonio do nove generacije v negi kože

pevonia_stemcells.jpg
sreda, 27. marec 2019

Svetovno znana kozmetična hiša Pevonia s svojo novo Stem Cell Phyto-Elite™ linijo premika meje v negi kože.

© 2010 Dobro jutro, Slovenija. Vse pravice pridržane.
Izdelava: Humane tehnologije